Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
hep bunu anlatmaya çalıştım, beceremedim.
engeliyle ulaşabileceği noktaya ulaşmış. daha fazlası yok arkadaşımız için. o kadar benimsemişki, artık daha fazlasını hayal bile edemiyor.
formu açan arkadaşta. çocuğumda sakat doğsun demişti.
yorum yapamıyorum artık.
Engelliler kendi engelini sevme imkanı yoksa o zaman diğer insanlarda kendi sorunlarını sevme imkanı yok.
Yukarıdaki alıntıda görüldüğü abuk sabuk gerekçelerle geldiniz.Engelini sevmeyenler dışarı çıkmıyor mu?Engelini seven insan dışarı çıkar çünkü kendinde bir eksik hissetmez hissetse bile " Bu bana Allah'ımdan bir hediyedir" der.
Bunu diyen biri hayata 1-0 önden başlamış mı oluyor?engelli olmak bana göre bi eksiklik değil, hayata 1 0 yenik başlamak hiç değil. aksine önde başlamak. görmüyomusunuz hayatın şartları o kadar ağrılı ki bence o acımasız hayatla boğuşmak yerine şuram ağrıyo diye köşene çekilmek bence daha keyifli.
Para harcamayı göz ardı ediceksen, sakatsan 2 metre uzağındaki suyu içemiyorsan, birini tutarsın o getirir verir, içirir. Parasıyla değil mi?
Oynayamayacağın topu istemek aklın alacağı iş değil ki.Marka tutkusu engelin yüzünden bastırılmış ta o yüzden engelini sevmiş izlenimi veriyor.En azından ailesi adidas marka top almadı diye kendi yerden yere atan bir çocuk olmadım çünkü zaten topa ihtiyacım yoktu .
Üstü kapalı ölmektense engelli olmayı tercih ediyor. Kendi yemeğini yiyemeyip başkasına muhtaç olan kişi ve bakanların hayatları boyunca böyle olacağıma ölseydim/ölseydi diye içinden geçirdiği bir gerçek...Gene de yaşama tutunmuş ise engelini sevdiklerinden değil.Emin olun...Merak ediyorum sizin değiminizle sağlıklı yani sakat olmayan bir çocuğunuzun olmasını ve onu teröre kurban vermek ister miydiniz?
o zaman seni tebrik etmek gerek..
yahu insan hayatı boyunca hemde 24 saat sevmediği bişeyle yaşayacak hemde çok mutlu olacak.. insan doğasına aykırı bu