vallah delal
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Yukardaki sözler sana ait. bir daha dikkatlica tarafsızca okursan başka çekilecek yön olmadığını göreceksin.Merak ediyorum sizin değiminizle sağlıklı yani sakat olmayan bir çocuğunuzun olmasını ve onu teröre kurban vermek ister miydiniz?
Engelimi seviyorum diyen birisinden bu ne hakaret ve garez?Hamalligi essekler bile yapmıyor artık, çok zor durumda, zeka engelli ve kimsesiz kalinirsa belki yapılabilir.
Nescafe;1317456]Engelli olmanın kazandırdıklarından bahsediliyor.Benim gibi sonradan engelli olup ta var olan herşeyini kaybedenler ne yapmalı? Şükrederek engelini mi sevmeli? Engelini kafaya takmadan,olabildiği ölçüde hayata dahil olmayı,hayatla barışık yaşamayı anlayabilirim ama '-engelimi seviyorum'-u, bir daha yaşasam yine engelim olsun isterim-i anlayamıyorum. Mazoşist misiniz siz? Kaç kez yaşayacağınızı sanıyorsunuz? Bir kez yaşayacağız madem neden bu halde yaşayalım? Bu sevilmez,mecburen katlanılır ve yaşanır. Bu anlayışla ahirette de engelli olmak istersiniz siz.
Hem ben ahiret dedim,cennet demedim.Bunun zebanisi de var unutma.
yelpaze;
sordum yokmuş
Pardon engelimize aşık mı edeceksiniz