Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Emeklilik Yeni Yasa Resmi Gazetede Yayınlandı 15.01.2025

@kalua33,

Düne kadar ağlıyordun emekliliğim yetişecek mi diye ?? Şimdi başvurunu yapabildin diye, binlerce insanı mağdur eden bu kanunu çıkaran akp'yi savunabilecek kadar vicdansızsın.

Bi de ukalaca cehape yazıyor. Hadsiz.

Peki benim 63 vergi indirim var 2007 SSK baslangic Mayıs'ta emekli olacaktım Yeni yasya göre ben mayısı beklemeden dilekçe vere birimiyim pirim dolu yoksa 3 ay sonramı SSK ya gideceğim eskiden 4000 bindi şimdi 3700 ne yapmaliyim

@gannicus,
Kaç yıldır buradayım siyasete girip burda Akp ye oy verenler vardır diyorsun oy vereni ne karıştırıyorsun yapınız zaten bölücülük burda yüzlerce AKP ye oy veren vardır sen o konuya niye giriyorsun herif sensin ben 15 yıldır burda üyeyim bir kere siyaset konusmadım sen vereni niye karıştıyorsun bizde mağduruz burda Akp savunmuyoruz ben Akp li değilim Reisciyim burda haksızlık yaptılar bizde doğuştan engelliyiz oy veren vermeyen diye ayırma işine bak yorumunu yap

@cdj,
Kimseyi savunmuyorum sabah akşam yatarken bile Akp ye küfür ederek yatıyorum ama burda Akp ye oy verenler vardır diyerek milleti ayrıştırmanin gereği yok ayrıca 1000 oyum olsun 1 tanesini cehapeye vermem bu konu ayrı sensin ukala cehape değil mi ne yazacaktım bura siyaset yeri değil oy vereni vermeyeni bu konuya karıştırmayın ben 15 yildir buradayım ve bir kere siyaset konusmadım

@Sukru12345,
Hacım zaten süre bugün doldu. Geç kaldın vergi indirimi için. Artık Yeni kanun. Beklesen de beklemesen de olur. Zaten muhtemelen olamayacaksın. Yukarıdaki reyisci arkadaşın reyisi sağolsun.

@kalua33,
O 15 yıldır yazıyormuş. Ne büyük iş. Kanunu çıkaran senin reyisin Zaten. Kanunu teklif eden Akapenin İzmir milletvekili. Kimden bahsedelim! Kılıçdaroğlundan mı! Sen gerçi bu konuda da onu suçlarsin! Aferin sana!

Bak kardeşim ben Akp li değilim Akp diye diye ülkeyi soydular sabah akşam küfrediyorum bir daha oy vermicem ama cehapeyede vermicem her konu direk reise gitmiyor ona gelmeden hallediyorlar burda Akp ye oy verenler diyorsunuz cehape bizi Meclis'te savundu mu biz kimsenin umrunda değiliz

Arkadaş senin aklın Bir karış havada. Son imzayı reyis atıyor mu atmıyor mu? Sanki CHP mecliste bizi savunsa CHP'ye güzel şeyler söyleyecek. Daha ne dediğini bilmiyor.

Arkadaşlar secim süreci olmadığı için hiç bir partinin umrunda değiliz.Millet kirmizi et derdinde destek beklediğimiz parti kirmizi kart derdinde.EYTnin faturasi engelliye kesildi.Ama mazlumun ahı yeri göğü inletir.Bundan sonra iflah olmaz bunlar.

@kalua33,

Hadsiz akp'ye akepe mi yazıyorsun ? Chp yazmak varken cehape yazıyor utanmadan. Beni bile çileden çıkardın be! Düne kadar ağlıyordun burda yetişir mi emeklilik, yok çok mağdur olduk, bütün forumda ki mesajların duruyor! 2 gün önce emekliliği kaptın diye ukalaca yok cehape yok heykel.

Ulan umarım o akp ayağına bir gün basar ve inim inim ağlarsın!

Arkadaşlar birbirimize bu şekilde davranmak sorunu çözmüyor, ben refaha veriyorum ama gene sonuç değişmiyor, asgari ücrete zam yapmak için yalandan yere 3,4 kere toplanırlar ama milletvekili maaşlarına zam yapmak istediklerinde ne A ne B partisi itiraz etmiyor hatta gece yarısı şimşek hızıyla onaylanıyor yani bizi hiçbir parti düşünmüyor çünkü ciddi bir oy oranımız ve yıldırıcı bir gücümüz yok maalesef

@kalua33,

Sana çok şey yazılır da derdimiz çok uğraşılmaz şu an senin gibi değişikle

170 i aradım bende henüz genelge vs yayınlanmadığı için net bilgi verilemiyor dedi . 1/2 ay sürebiliyor genelge yayınlanması bi bakmışsınız 1 hafta da sürebiliyor dedi . Değişik bi cevaptı .

@Kervan41,

Siz neyi merak ediyorsunuz bilmiyorum ama adamlar bu emekliliğin altyapısını çoktan oluşturmuşlardır. Yani bugünden itibaren vergi indiriminden emekli olamıyorsunuz...

Bak kardeşim ben Akp li değilim Akp diye diye ülkeyi soydular sabah akşam küfrediyorum bir daha oy vermicem ama cehapeyede vermicem her konu direk reise gitmiyor ona gelmeden hallediyorlar burda Akp ye oy verenler diyorsunuz cehape bizi Meclis'te savundu mu biz kimsenin umrunda değiliz
o kadar ilaç içiyorum şu kafayı yaşayamadım yaa :) ""
Akp li değilim Akp diye diye ülkeyi soydular sabah akşam küfrediyorum bir daha oy vermicem ama reisciyim :)

@gannicus,

Ya bunu konusuyon ya kardeşim neye göre diyosun hangi dayanağı soylede bilelim diyelim ki bu arkadaş bu belgeyi koydu önümüze konusuyo ağzı olan konusuyo sen necisin memur musun bakanlikta misin nesin

@Semih avci,

Zaten başkaları da söyledi. Başta oturan boğa adlı yönetici. Yazılanları okumuyorsun. Burada boş boş konuşuyorsun. Adamlar ÖTVsiz araçlarda bile hemen yeni kanuna geçtiler. Kanun Resmi gazetede yayımlandığı zaman iş biter...

@gannicus,

Yahu ötv siz araçlara ne olmuş 5 yıldı 10 yıla çıktı noldu onla bu aynı konumu biseyi yaptılar aaa buda öyle olur yoluyla gidiyorsanız yanlış ben hükumeti savunduğum vs yok bilesin bunuda kardeşim yahu 170 ariyoz sgk genel mudurunu aradım bulunduğum ilde o bile şuan yasa çıktı ama genelge vs yayınlanmadı onlar bile sizin dediğinizi net konuşamıyor yok buranin yoneticisi öyle demiş vs geçin bunları hadi Genelgeyi paylasin da bilelim buranin yonetisicide bunu okuyordur hadii kafan yorum yaparak yok ötv de aracta böyle yaptı diyerek oda öyle olacak anlamına gelmiyo bak o konuda genelge çıktı hersey net oldu ama bu konuda genelge yayınlanmadı yapmayı. Böyle milleti de strese sokmayın yanlış anlama kardeşim kusura bakma sadece sana lafım deil böyle genel yazanlara Allaha emanet olasın

@Kervan41,

Siz neyi merak ediyorsunuz bilmiyorum ama adamlar bu emekliliğin altyapısını çoktan oluşturmuşlardır. Yani bugünden itibaren vergi indiriminden emekli olamıyorsunuz...
Hadi bunu ispatla kardeşin Genelgeyi okudun sanırım yollarda bizde okuyalım rica etsem paylasirmisin

Merhaba heyetten 36 aldım ve itiraz da bulundum. Şimdi yeni yasada baltbazar kalkacaksa hesaplama nasıl olacak benim normalde topladığın zaman 42 yapıyor baltbazar sonrası 36 ya düşüyor

Dvt bozukluğu pulmoner emboli fıtık staz dermatiti 36 aldım bunlardan

Bide kolesterol

İyi akşamlar geçen hafta heyete girdim 36 aldım itiraz ettim yarın başka hastanede tekrar gireceğim. 40 i geçersem yeni mevzuata göre mi değerlendirilmiş olurum .birde emeklilik olmazsa bile şirketten vergi indirimi alabilir miyiz

@Semih avci,

Kardeşim keşke yürürlüğe girmese. Benim de işime gelir. Ama konuyu başından beri okursan bu kanunun bugün Resmi gazetede yayımlandığı söylendi zaten. O zaman iş bitiyor.

@OturanBoğa

Engelli emeklilik kalktı ve konusuluyo sitede bu konuda siz net konuşmuşsunuz nedir net olan bizide bilgilendirin mümkünse yorum eklemeyin yeni genelge varsa paylasin çünkü şundan devletin kurumlarında bile bu genelge gelmedi sizin tanıdıklarınız var sanırım bu Genelgeyi paylasin millet ordan ilgilensin mumkunse

@m32t,

Yok. Benim 1 sene önce. Yalnız ben 4bliyim. O yüzden . Vergi indirimi ile olsa kabul olurdu. İş gücü kaybını baz aldılar. Yani yeni gelen sistem.

Benim 2021de bir anda mitral kapagim yırtılmış. Ağır yetmezlik oluştu. Sonra Ege üniversitesinde tamir edildi...

@alibykbs,

Emeklilik için alınan raporlar artık oran içermeyecek. Tek bir hastalık nedeniyle sgk hastalık listesi’ne göre tanı alabilmen gerek. Aksi halde emekli olamazın

Ama alacağın %40 ve üzeri raporla engelli statüsünde çalışabilirsin…

@cdj,

Ulan hadsiz cehapeli siyaset yapmayın burada ben burada engelli olarak engellilerin yanındayım Akp ye oy vermicem benim için cehape hiç bir. zaman değişmez ben yıllardır cehape yazıyorum senin gibi at kafalılar yüzünden Atatürkun partisini ne idüğü belirsiz bir parti yaptılar bana neyi savunuyorsun belli ki koyu cehapelisin af kurmayı bırakta artık konumuza dön ben bugüne kadar Akp den ne fayda gördüm ki benim ayağıma basıp ağlatacak bırakın siyaseti çokmu zoruna gitti cehape yazmam yeni kanunun resmi gazetede yayınlanmasından damı önemli cehape

@gannicus,

Bak arkadaşın tartışmıyorum. Konu hakkında yorumlarımizi yaziyoz sende bende buna yorum deriz evet resmi gazetede yayınlandı ama icerigi yayınlandı ı orda sunumu gördünüz tek hastaliktan %40olacak bundan sonra yada süreli olanların emekli hakkı gitti ama suresiz olanların hakkı devam ediyo diye ben onu anlamadım evet hakkimizi yiyenin Allah bildigi gibi yapsin ama yorumlar yaparak inanin milleti. Akli dahada karışıyor ya valla billahi ki sgk müdürüyle konuştum 2 saat oturduk ya varsa gelen genelge söyle dedim valla hi yok dedi daha evet resmi gazetede yayınlandı dedi ama bize genelge gelmedi dedi dedim tek hastaliktan %40isteniyomus yahu genelge yokken ben nasıl evet diyebilirim dedi anlatabiliyor mu onların bilmediğini arkadaslar nasıl biliyo elinde varsa o yüzden dedim buranin yoneticisi sahibi kim ise paylaşsın ama yorum deil belge paylaşsın ki millette kendi okusun anlasin

Üst Alt