Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli gelin ve damat istemeyen aileler..!

gerçekten çok komik :) landish ,,
benimkinde komik olanda annesinin benden 5 cm uzun olması ve bana bakıp kısa demesiydi :))
kardeşlerinin de 10 cm uzun olup da kısa demesi. :)

hepinize mutluluklar dilerim :) Allah bizim karşımıza da sevgisine aşkına sahip çıkan kocaman yürekli insanları çıkarır inşallah :)

Aile de boyu uzun aklı kısa olanlardanmış anlaşılan :)) Sen kime gidip şikayet etsen acaba, kocam iyi biri ama ailesinin aklı kısa diye :))

bir görseniz zeyneple eşini aralarında çok boy farkları bile yok o kadar güzel görünüyorlar ki :) tatlım dualarım seninle her zaman :) Rabbim sizi ayrımasın kimseninde ayırmasına izin vermesin inşallah :)

Yahu cok boy farkı olsa ne olacak sanki? Kalbiniz bir olduktan sonra :)

maralcım çoook teşekküüür :)
he valla landish :) 1.80 olsa onu gene kocam yapardım. artık buiş inada bindi:)
soner benim benim benim :))

Gelen ağam gidem paşamdır, boşwer salla gitsin
seni isteyemeyeni sende istemeyeceksin güzelim, bitti...
Uzun lafa gerek yok

zeynepp18;

bana göre evet, sana görede evet olmalı :)

gizli nikahımızı babam görümcemin telefonuyla öğrendi...
o kadar adiceydi işte..

benim ailem de engelli gelin istemiyor sen engelli o engelli ne olacak diyor ayağı hafif aksayan bir bayan arkadaşım vardı onu bile istemediler anne-baba diyorum Safiye SOYMAN oğluna sağlam gelin aldıda ne oldu nikahın ertesi gün terkedip gitti insanın içinde kötülük varsa her türlü yapar hem şunu düşünüyorum engellinin halinden engelli anlar yanlış mıyım? ben de engelli biri ile evlenmeye sıcak bakıyorum açıkçası

sağlam türk,
mantık olarak doğru..öyle gibi geliyor ama değil
ben de diodum ki şimdiki eşimle flörtken. eğer sonerden ayrılırsam engelli biriyle olucam.
arkadaşım vardı. kız engelli.erkekte engelli ikiside hemen hemen aynı durumda ama kızı istemeedi.
insanın içnde olmasın yoksa sorun engelli engelsiz durumu değil kesinlikle.
benim düşüncem
saygılar..

zeynepp18
senin düşüncelerine de hak veriyorum ama genel olarak baktığımız da engelli insanlar engelsizlerden sürekli yakınıyor sadece evlilk te değil her alanda ama tabi senin de haklılık payın var inşallah gönlüne göre birine düşersin
saygılar bizden

sanada saygı duyuyorum.sen de haklısın.
geçen ay evlendim.. tşkler..

Platin ameliyatı oldum. Her düşmemde acaba platinim çıktımı? Kaydımı

platin ameliyatı oldum. her düşmemde yüreğim eriyo.. :( acaba platin mi çıktı. kaydı mı.kırıldımı..
onlarında dediği de buydu.. bu kız dayanıklı durmuyo. en ufak şeyde seni çok uğraştırır diye. ben kendimle yaşamaya alıştım ama beni bu durumumdan dolayı istemeyen kaynanam haklı mı acaba ?

zeynepp18;

Haklı değil; çünkü onun ne duruma düşeceği hiç belli olmaz,belki o daha kötü duruma düşüp,senin eline kalacak,bakıma muhtaç olacak,kendini bilen, akıllı medeni bir insan bu şekilde düşünmez.Medeni kültürlü aileler bu tür şeyleri dile getirip sorun etmezler,bu tamamen kişilikle alakalı birşey :)

o yüzden evleneceğimiz yuva kuracağımız kişinin ailesi de çok önemli bence:)çünkü mutlululuğu tam tamnına yakalamış olamayız ,yarım yamalak olur,dış etkenler her iki kişinin mutluluğuna gölge düşürür.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırmak nasip etsin:)

sultan ben de sen gibi düşünüyorum ama düştüğüm zaman içten içe hak verir hale geliyorum.hatta karşımda olsalar özür dilicek hale geliyorum..

yok canım bence okadar da küçülme boşver,sen çok sıcaklıkla iyimserlikle yaklasırsın ama onlar yanlış anlarlar,onların gözünde küçülürsün.ezik duruma düşersin,bu sefer onlar şöyle düşünecekler,böyle olduğu için bize karşı çok sıcak ve yakın davranıyor,sanki onlara makummuşsun gibi hissettirisin kendini...Sen sadece yapman gerekeni yap,saygından sevginde eksik etme,fazlasını da yapma o yeter :)) haa hakediyorlarsa fazlasını yap tabiki burda yanlış yönlendirmeyeyim seni :))
sevgiler:)

turan yılmaz;

turan hakkaten yarım bi mutlululkla ve zorlu bi süreçle başlanmışsınız ama allah yardım etmiş şimdi size mutlu olmayı nasip etmiş..
biz de zorluk yaşıyoruz allah biize de mutluluk nasip eder inş..

Saatlerce yazı yazmamıza gerek yok zeynep hanım.Eşiniz susturamazsa sen susturamazsın , bu kadar basit ... Bu ilişkinin boyutu eşinizin elinde !

Aileler ilişkiniz hakkında yaptıkları yorumların önemsenmediğini anladıklarında zamanla kendiliklerinden susacaklardır ..

Hiç tınlamam ister öyle desinler ister böyle desinler .. Ferhunde 2 olarak :)
alttan herişimi yürütürümmm..

valla kim ne istiyor bilmiyorum ama ben engelsiz bir insanım engelli biirisiyle evlenmek istiyorum ve ailem karşı çıksa onları yok sayarım

neymiş ben engelliymişim ailesi istemezmiş,istemezsen isteme bakalım oğlun vazgeçecekmi benden :D

kuyucak;

Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz, kimse kimsenin hayatını yorumlayamaz bence, Ancak yaşayan bilir onları nereye sürükler bilemeyiz, mantıklı olanı herkes bilir ama yaşamak çok ayrı bişey, olumlu yada olumsuz hiç bir şey etkilemez eleştiriye yada övgü gerekmiyor o sadece, çaresiz! gitmekte zor kalmakta....

erkek arkadaşımın ailesi beni istemedi. engelli boyu kısa mezhep farklılığı var diye..
biz evlendik. düğün yapcas.. tayin bekliyoruz..
velhasıl demek istediğim şu: ben psikologa gittim. benim yaptığım nasıl bişi dedim. doğru mu yanlış mı?
onun dediklerini aynen aktarıyorum

"sizin yaptığınız hata değil. eğer böyle bir şey yapmasaydın (izinsiz evlenmek) bütün hayatın boyunca aklında kalacaktı.. hayatın boyunca onu hep hatırlayacaktın. önemli olan eşinle aranızdaki durum. anlaşabilmeniz vs.
onun ailesine ters davranma. ki evet beğenmeme hakları var. sadece onlara ben dediğiniz gibi biri değilim. dediklerinizi kabul etmiyorum." de.

neler diyosunuz böyle ya ateşin üstüne barutla gider gibi siz derya abla sizin engeliniz birbirinizi tamamlıyo olabilir ama herkes sizin gibi değil... diyorsunuzya zorluklar içinde yaşıyoruz falan ozaman ayrılın eşinizdn bırakın onada ailesi baksın sizede ne haytınızı zorlaştıryosunuz kolaysa tabi..buda öyle bişey işte siz nasıl ayrılamıyosanız arkadaşta ayrılamıyo çünki normal bir aşk olmuyo bu bişey sizi itiyo sanki gerçek nedir göremiyonuz sevdiğinizin bakışları sesi sizi caydıryo sadece yok olmanız lazım ama oda en büyük günah biliyorsunuz. ilk baharmı neydi ona gelince bence arkadaşım sen hiçççççççç sevilmemişsin uzaktan davul sesi hoş geldiği için böyle patavazsızca konuşabiliyosun bide diyosunya ağır konuştuysam kusura bakma böyle şeyler konuşulmaz eğer sende engelliysen bu arkadaşımızı anlamanlazım anlamıyosanda yazma KAFANA SIK GİT KOLAYSA.yarasınada tuz basma :((

Bende bole bıse yasadım ve hala dengımı bulamadım bende saglamlarıda bana bakmıyor ne yaparsanız yapın ekonomık gucunuz yoksa aılenızısılıp atamıosanız b uıs olmaz bır gun bıtecektır nokta .............engellını sewmeye sewılmeye hatta gayet normal ama saglam bı ınsanla yasamaya hakkı yok bu ulkede bırgun 2 kere 2 5 olursa suya yazı yazılırsa gokten altıN yagarsa engellılerde guzel asklar yasar....

turan yılmaz;
sana bır mucıze gerceklesmıs kımse kımsenın dugununu ustlenmez.denk gelmez

renkly;
hep bole awuttuk kendımızı bırgun gelıp bızı ıstemeyenler de engellı olur olmuyor arkadas yapanın yaptıkları kar kalıyor bızde yaradana ısyan edıyoruz neden ben?tek gercek kadersızlıgımız yuzumuze tokat gıbı vuruluyor ben umıdımı kestım gelecekten artık

Üst Alt