Kuvars sana mezopotamyali kederi arkadaşıma ve Dilemma'ya katılıyorum..
hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum sizinle..
Kardelen81 bacım bence bu dünyada en amaa en zor adam ne düşündüğünü ne hissettiğini bilemediğin adam...
soruların cevapsız kalıyorsa senden kaçıyorsa ne istediğini bilmiyorsan renk vermiyorsa yaniii sen "kendini boşuna yormuş olacaksın" duygularına göre sonuçlar çıkaracaksın kendine.. kabacası işine geldiği gibi anlamlar çıkaraksın yani..
Ben Engelli-Engelsiz ilişkilerinde önceleri tek sorunun sadece "Engelli olmak" olduğunu sanırdım ama artık inanmıyorum buna..Bahsettiğin insan yani sevdiğin adam senin kadar sevmiyordur diye düşünüyorum..gerçekten seven bir insan sessiz kalamaz mutlaka duygudan yana bir eksiklik vardır içinde hatta seni hiç sevmiyorda olabilir sen seviyorsun diye dir tüm ilgisi yakınlığı yanılıyorda olabilirim senin hikayen üstüne yaptığım bu yorumumda çünkü sen yaşıyorsun sen bilirsin tam olarak ne nedir..
Sadece sana tavsiyem sessizliğini hayra yorma sevdiğinin irdele eğerki hissediyorsan senin kadar sevmediğini gerçektende sevmiyordur..Savaşmak için mücadele etmek için en küçük bir şüphenin olmaması gerekiyor sen aileni tüm yakınları karşına alma cesaretini ancak bu şekilde gösterebilirsin ama karşındaki insan bi seviyor bi sevmiyor bi korkak!! bi cesur gibilerinden tutarsızlıklar gösteriyorsa çok zor mücadele etmek neye güvenerek yola çıkacaksın ki..? Sevdiğine güvenemedikten sonra çok zor hatta değmez kendini yormaya..
Allah yardımcın olsun diyorum..Susan anlatmayan paylaşmayan bir insanla karşı karşıyasın "engelli olduğu için cesaret edemediğini düşünmede ne düşünürsen düşün hatta şöyle düşün seni sevmiyor..!! senin kadar..Engelli olması bahaneee yani..İşlerine gelen bir durum olduğu zaman bazı insanlar bülbül olur sen sormadan döker içini bence boşuna paralama kendini sana içini açmıyor diye ve bunu "vaay bee ne güçlü adam hep içine atıyor hiç dert yanmıyor" diyede anlama..
seni o değerde bulmadığı için anlatmıyor güçlü yada gururlu olduğu için değil bence..
En kısa sürede netleştirip aranızdaki durumu yolunu belirle derim ben acaba şöyle mi acaba böyle mi diye kendi kendine o soruların cevaplarını bulmaya çalışırken sen kaybettiğin sadece zaman olacak ve inan yazık olacak..
Benim daha çok mücadele etmem lazım ben ilk adımı atlamalıyımda deme..neden hep sen olacakmışsın ki mücadele eden ilk adımı atan..? seviyorsan ve seviliyorsan bunlar dile gelmez bile zaten hayata geçer otamatikman..
Yok bunlar tartışılıyorsa aranızda sen istemeden hiçbirşey yapmıyorsa senin için "İlişkinizi bir kez daha gözden geçirin" derim ben..
son olarak Engelli-Engelsiz ilişkisi yürür yürümesine ama
"karşılıklı kararlı" olmak şartıyla canı gönülden istemek sevmek şartıyla başka türlü yürümez..! münkünüüü yooook..