Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ile engelsizin ilişkisi/aşkı nasıl yürür?

yeni üyeyim,yalnış anlaşılırsam affola diyerek başıyayım cümlelerime..

engelli birini sevdiğimde,aslında farklı oldugumuzu ve bazen anlamak için çabalamam gerektiğini öğrendim.Ama bence sevgi bunların hepsini kolay öğrenmenizi sağlıyor.Tabiki tam anlayamam,ama anlamak için çabaladım.

ve bence neden uyumsuzluk olsunki?anlayamıyorum..zira engelli olmadıgı halde eşine yük olan öyle insanlar tanıdımki.önemli olan gönül özürlü olmamak,sevmeyi değer vermeyi bilmek diye düşünüyorum.

tabıykı bakıs acısına göre ınsanların fıkırlerı her zaman degısebılır. ılıskıler ın suresı ılerledıkce aşkın körlüğünün sarhoslugunun yerını mantık almaya baslar. ılk yıllar goremedıklerını 3-5 yıl suren arkadaslıktan sonra objektıf gozlerle gormeye baslarsın. bende bekarken 3 yıllık fırtınalı gecen bır berberlıgımı onda bır yarın goremedıgım ıcın bıtırmıstım. Ayrılmadan öncede cok artı eksı hesabı yapma fırsatım olmustu.Sımdıyı sorarsanız ıyı kı bıtırmısım dıyorum cok mutlou bır evlılıgım var. evet çelik bu konu 2 yıldır devam edıyor ve bır ıkı yıl daha devam eder. cunku bız engellılerın iş sorunlarından sonrakı en buyuk sıkıntısı bu. Bır engellı engelsız bır ınsanı sevebılırmı severse ateşten gomlek gıymıs mı olur v.s... v.s...

ben hala umut var diyorum...engel ne olursa olsun:)

yarankızı;
Bende ayrılanını hiç görmedm çevrem de hepsi NORMAL evliler gibi yürütüyor evliliğini çocukları da var yaşını başını almşlar kaç yıldr evliler neden boşanmıyolar acaba neden!!!..

Engelli engelsiz ayrımı yapılmadığı sürece kafalarda engel yaratılmadığı sürece noproblem:)........

ben de çewremdeki engelli-engelsiz ilişkilerine örnek wermek istiyorum.. bu arkadaşlar benim okulumda 2 erkeğimiz görme engelli ama kızlarımız görüyo.. we ben bu güzel insanları daha akşam tanıdım.. normal iki insanın ilişkisinden daha güzel ilişkileri war.. inanın insanın 'aşk işte budur' diyesi geliyo.. o kadar seviyolarki birbirlerini.. bir çifti nişanlı diğerleride ciddi düşünüyo.. okulları bitiyo bu sene..:) ya neden ben çok geç kaldımki sanki onları tanımak için..:S ama onlar çok mutlular onlarla beraber wakit geçirenleri de kendilerinden daha fazla mutlu ediyolar..:)

Merhaba arkadaşlar ;

Buna benzer başlıklar çok açıldı ve ben hep aynı şeyi savundum. Olmaz dedim. Olamaz ...

Artık günümüzdeki erkekler görselliğe önem verdikleri için engelli bir bayanla evlenmek istemiyorlar. Ama nedense engelli bir erkek çok rahat bir şekilde engelsiz bir bayanla evlenebiliyor . Bunun açıklaması nedir bana anlatırmısınız ?

Teşekkürler....

Evlilik konusu çok derin bir mevzu..Yürümez bence..Hoş;engelli +engelli evlilikleri de zor yürür..İkisinin de (engelli) aza kanaat etmesi durumunda bir yere..Eğer beklentiler yüksekse evlilik çok zor çok....

"Ama nedense engelli bir erkek çok rahat bir şekilde engelsiz bir bayanla evlenebiliyor . Bunun açıklaması nedir bana anlatırmısınız ?"

demişsin songül arkadaşım. işte benim dediğimde tam olarak budur. evlilik söz konusu olunca yuvayı dişi kuş yapmaya karar verir. seviyorsa tabii ..sevmek kelimesinin bizler için anlamı çok daha farklı. bir kadın erkeğini severse gerçekten sever. hani aşkın gözü kördür derlerya, işte o biçim bişiy. fedakar ve anaçtır kadın. sevdiği tarafından seviliyorsa yolunda ölebilir bile...

ama erkek milleti (diyim sitedeki bütün agresif cevapları üstüme çekiyim =))) ) biraz daha farklı düşünüyor bu konuda.
dediğim gibi olay tamamen görsellik.yarankızı arkadaşım ne kadar haklı olsa da, hala iyi niyetler taşıyan tertemiz erkek arkadaşlar vardır. haklarını yiyemem. günah.
ama engelli bir bayanı sağlam bir erkek hayatına almıyor. alamıyor.
bu bir gerçektir yazıkki...

Hey gidi bana karamsar diyen dilleriniz diyesim geliyor..Neden engelliyle engelsizin evlilikleri yada ilişkileri yürümesin....İnsanların istedikten sonra aşamadıkları hiç bir şey olmadığını düşünüyorum..Kadınlar için olanaklı olabilen bu mutluluk neden bir erkek için olmasın..Neden bir erkekte ilişkiyi yürütecek gücü ve cesareti bulamasın..Ben olaya gerçekten çok karamsar bir pencereden baktığınız kanaatini taşıyorum ve anlam veremiyorum..

İnsanların duyguları söz konusu olduğu zaman hiç bir şeyden vaz geçmiyeceklerini ve o duygusal olayı gerçeğe götürmek için ellerinden gelen her şeyi hayata yansıtacaklarını biliyoruz..Olmaz diyen arkadaşlara tek bir sorum var benim..Hiç mi rastlamadınız yani gerçek aşk denilen olayın birleştirdiği engelli ve engelsiz çiftlere..Eğer buna yanıtınız hayır ise ki olamaz dünya ile bağlantınızı ne zaman kaybettiniz diye sorarım..

Yanlış olarak gördüğünüz nedirki iki insanın karar verdiği yolda yürümelerine mani olsun ve bu olay nasıl bir şeydirki KESİNLİKLE OLMAZ mantığını gerçek yapsın....Aşk ne olursa olsun tam teslimiyettir bunun aksi zaten aşk olamaz...Bu söylemden hareketle..

Engelli ile engelsizin arasında kesinlikle bir kıvılcım çıkmaz diyen arkadaşlara inat olur diyorum..İnsanın duyguları harekete geçerse olur..Aşk varsa olur..Neden engelsiz bir insan bir engelliye aşık olmasın ki...Gerçek olan bedenin sağlamlığı yada ne biliyim görüntüsümüdür..

Bence aslolan aşktır abicim ister kabul edin ister etmeyin olayın içinde aşk olduktan sonra insanlar gerçekten bu ilişkiyi istedikten sonra hiç bir ALLAH'ın kulu bunun önüne geçemez..İster bunu böyle kabul edin ister etmeyin...

Olmaz diyen arkadaşlaradır lafım..Aşk gözünüzü şöyle bi gözden geçirin..Aşka inanmaya çalışın..İnsanların sevince neler yapabildiğine bir bakın tarihte ve şimdi..Sonra kabul edilmeyecek mantıklı bir sebeple çıkın karşımıza bizde kabul edelim olmayacağını ve ilişkinin sizin dediğiniz gibi asla yürümiyeceğini..

Belki siz istemiyor olabilirsiniz şu anda ama zamanın size neleri gösteceğinide bilemezsiniz yarınımızın belli olmadığını biliyoruz öyle değilmi..Yarın ne olacağımızı bilmediğimizi..Şöyle düşünün..Karşınıza öyle bir insan çıktı ki bir gün hani sizin şu ASLA MÜMKÜN OLMAZ dediğiniz olaya başta siz karşı çıkmışsınız...

Aşkın gözüyle bakın sadece ve düşünün...Bir büyüğümün dediği gibi.. Bu laf bana her zaman yol olmuştur...

OLMAZ OLMAZ DEMEYİN OLMAZ OLMAZ... Bilmem anlatabildimmi...

hayyy dilinize bal süreyim emii:)yaa arkadaşlarr bi durun ben son derece engelliyim fakat benim engelim bedenimde aklım süperrr,düşüncelerim oldukça pozitif,eşimde sapasağlam inanın çokda iyi gidiyor hamd olsun..daha önce sekiz yıllık bir evliliğim vardı o zamanlar ben engeli falanda değildim.ama anlaşamadık ayrıldık..demekki bunun engelle bilmem neyle bi alakası yok insan gözleriyle bile sever yeterki o kişiyi bulsun....dilerim rabbim kimseyi bir yudum sevgiye muhtaç etmez..

Arkadaşlar, ben evli olmadığım için pek yorum yapamayacağım.
Evli olmayan arkadaşlarımız da çok emin konuşmasın lütfen...

Bu konuyu bizzat yaşayanlar yaşayanlar anlatsın bakalım.
Samimi ve içten yazsınlarda bizde öğrenelim, örnklerini görelim...

Öncelikle herkese slm... Aranıza yeni katıldım. Bunu telaffuz etmek bile bana çok çirkin geliyor ama yani ''engelli'' ve ''engelsiz'' diye ayrım yapmak... Ben engelli değilim ama engelli bir insanla 8 aydır birlikteyim... Onunla ilk tanıştığımızda engelli olduğunu bilmiyordum açıkçası... Sadece fotoğraflarını görmüştüm ve engelli olduğunu öğrenmem 1 2 ay sonra oldu... İlk duyduğumda çok üzüldüm... Onun için ve yaşadıkları için. Küçük yaşlarda geçirdiği bir kaza sonucu bir ayağını kaybetmiş... Ama o kadar çok şey başarmış ki... Hayatım boyunca kendiyle bu kadar barışık bu kadar pozitif bir insan tanımadım... İlişkimiz ilk başladığı dönemlerde bunu annemle paylaştım... Tepkili yaklaştı... Kendim için ve onun için hayırlısını diledim ve sustum... 8 ay oldu ve ben o kadar çok seviyorum o kadar mutluyum ki... Babam daha yeni öğrendi onun tavrı daha yumuşak oldu anneme göre... Sanırım sessiz kalıp benim vazgeçmemi ya da ciddi olmadığımı düşünüyorlar... O kadar ciddiyim ki! Hayatımın sonuna kadar onun ayağı kolu eli olabilirim... Onun eksiği yok aksine burdaki bir çok insan gibi kendilerini ''engelsiz^^diye tanımlayan insandan fazlası var... Evet o kadar güzel şeyler başarıyorsunuz o kadar güzel yürekleriniz var ki sizin... Adam gibi sevip adam gibi de sahip çıkıyorsunuz... Ben kendi ilişkim adına bunları yaşıyorum... Engelinden(ki bana göre fazlası var) hiç bahsetmiyoruz... Farklı şehirlerde olduğumuz için de çok sık görüşemiyoruz. Ama birbirimize saygımız ve kocaman bir sevgimiz var... Mesafeler, engeller problem mi? değil! Bizi zor günler bekliyor sanırım... Ah şu önyargılar! O ne der bu ne der saçmalıkları! Ailemi bu güne kadar hiç üzmedim... Ama onun için sevgim için herşeyi yaparım... O benden vazgeçmediği ve pes etmediği sürece ondan bana yaşattığı bu mutluluktan asla vazgeçmem... Tam konuşacak içimi dökücek birini arıyorken bu siteyle karşılaştım... Ve sizlerle paylaştığım için çok mutluyum... Eğer gerçekten seviyorsanız engeller engel değil hiç bir zaman pes etmeyin! Ben etmicem sonuna kadar savaşıcam onun için... Biraz uzun oldu yazım sıktıysam affola...

Samimi ve içten yazsınlarda bizde öğrenelim, örneklerini görelim...[/

Ahenk: demk istediğim buydu, sen çok güzel örnek oldun, Allah bozmasın...

Merhaba arkadaşlar ;

Buna benzer başlıklar çok açıldı ve ben hep aynı şeyi savundum. Olmaz dedim. Olamaz ...

Artık günümüzdeki erkekler görselliğe önem verdikleri için engelli bir bayanla evlenmek istemiyorlar. Ama nedense engelli bir erkek çok rahat bir şekilde engelsiz bir bayanla evlenebiliyor . Bunun açıklaması nedir bana anlatırmısınız ?

Teşekkürler....
Çünkü bayanlar daha güçlüdür .. Olmaz olamaz diyede önyargılı olmamak gerekir her ilişkinin kendine özgü halleri vardır .Bende kas hastasıyım 14 yaşımdan beri yürüyemiyorum bir kaç ilişkim oldu ama hiç birisi güzel neticelenmedi ama ben hep karşı tarafın penceresinden baktım onlarada hak verdim bir ömrü sürekli evde geçirmek her kişinin harcı deil bunun içindee çok büyük aşkk lazım oda şimdilerde yalan olmuş .
Ha bu arada dügün ne zaman canım oynamak istedi :D

yenipencere;
Amin... Allah herkese nasip etsin inş. Ve burda ki bütün karamsar düşüncelere de su serpsin aşkım... Onu çok seviyorummmm!

aşkın hiç bitmesn ömür boyu böyle kalın kardşim işte süper örnek böle çıkıo durmadn örneklr daha olmaz diyoz olmaz olmaz demeyelm kafadaki engelleri yok edelim.

Slm dostlar. Ben onun için savaşmaya hazırım da benim için savaşmaya benim kadar istekli değil sanırım... Bu sadece bir his ve ben umarım yanılıyorumdur... Onun için bazı şeylerden ödün vericeksem aynısını onun da benim için yapacağından emin olmalıyım diye düşünüyorum... Düşüncelerinizi öğrenmeyi ço isterdim... Sizin için savaşmak daha mı zor? vazgeçmek, pes etmek?

Erkeklerin yapısında korkaklık var dediğimde tepkileri üstüme çekiyorum Kardelen:) Sevgindeki kararlığı görmesne izin ver ve sabırlı ol... Hem "ya tutarsa ya tutmazsa mantığı" insanın bu dönemlerini zehir ediyor... Sadece içinden geldiği gibi davran...

Aşk için savaşmak ciddi bir mesele bana göre.O savaş meydanında birgün yalnız kaldığında zaten pes etmiş olduğunu göreceksin...İnşallah yalnız kalmazsın.

Hakettiğim şeyin yalnız kalmak olduğunu sanmıyorum. Ama haklısın galiba... Teşekkür ederim yorumun için...

Ne olursa olsun senden asla vazgeçmicem sen de vazgeçme dediğimde, kesinlikle her zaman tarzı cevaplar alıyorum. bense bundan fazlasını duymak istiyorum... Karamsarlığım bunları duyamadığım için belki de... Benim huzursuz olmamın onunsa bu kadar rahat olmasının nedeni benden emin olması olabilir...Ama onun yanında durabilmem için bazı cevaplara ihtiyacım var. Dediğim gibi umarım ben yanılıyorumdur...

AhenkK;
... Umarrım yanılıyodrsunzdr sizin kadr isteklidr savşmaya demişsinz sizin için savşmak çok mu daha zor geliyor diye bnde başka yönden gircem olaya şöyle düşünün birde o sizi çok sevdiği için geri adım atıyor duygusallşıo olablir size çok değer verdiği için sizin üzülmemiz için... topluma daha çok takıodur sizi düşündğü için sizin daha mutlu olmanz için öyle düşünüodr bilmiorum belki diorum öyledir bunlar bnim tahmini yorumum ama asla korkaklık olarak bakmayn pes etmek olarak bakmyın. Unutmayn aynı şartlarda da savaşmıoz...

Evet bunu da düşündüm. Hatta o kadar çok düşünüyorum ki ruh sağlığımı kaybetmek üzereyim.. GEnel olarak ben çok konuşan oysa içine atan taraf... Hiç bişey paylaşmıyor her zaman çok mutlu... Bu güne kadar bir kere bile moralim bozuk keyfim yok dediğini duymadım... Böle olunca da bana hislerimle hareket etmek kalıyor... Ne yapıcağımı bundan sonra nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum... sorunlarla yüzleşmk konusunda benden çok farklı içinde yaşıyor o. Bende net cevaplar alamıyorum böyle olunca. Bunu nasıl aşıcaz onu da bilmiyorum:( Ona o kadar çok değer veriyorum ki geride durmasının nedeni yine beni düşündüğü içinse anlatmasını ve benim de ne derece kararlı olduğumu göreceği günü beklicem.

birlikte savaş vermekten bahsetmiştim ben. Onun benim için bişey yapmayacağını bilirsem nasıl ayakta dururum? Yanlış anlaşıldıysam affola^^

Ask icin savasmak mucadele vermek emek vermek ha birde ciddi bir istir ask
oyle televole kulturu hesabi bugun benle yarin baskasiyla ...

internette bir baskasi ile disarida bir baskasi ile birlikte olmayi kaldiramaz ask ...

engelli engelsiz uzayli dunyali ugandali avrupali hic fark etmez engelli engelliye
asik olabilir engelsiz engelliye asik olabilir vs...

Ask bildigimiz uzere kolay bulunan birsey degil gercek asktan bahsediyorum yoksa
balon asktan gecilmiyor sokaklar daglar tepeler uydurma vicik vicik asiklarla dolu ...

Bunun kadar zor bulunan birseyi biz niye bulamiyoruz diye depresyonlara
girmeyelim ...

Birgun nette bir bayan gordum kollarindan engelli amacim sohbet etmekti
yazdim merhaba dedim bende engelliyim... bayandan cevap geldi ilginize
tesekur ediyorum ancak hayailimde var olan erkek siz degilsiniz... :))

hoslanmak elektrik almak bir kisiyle arkadas olurken bile ondan elektrik aliyorsun
sevmedigin hoslanmadigin biri isterse bin takla atsin ne dost olabilirsin ne arkadas
ne sevgili ne dersen adina...

mezopotomyalı erkekler korkak demişte bu durumda kız ne kadar sabrederki zaten korku degilde şüphe denebilir bu duruma

Kuvars sana mezopotamyali kederi arkadaşıma ve Dilemma'ya katılıyorum..:):) hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum sizinle..

Kardelen81 bacım bence bu dünyada en amaa en zor adam ne düşündüğünü ne hissettiğini bilemediğin adam...:) soruların cevapsız kalıyorsa senden kaçıyorsa ne istediğini bilmiyorsan renk vermiyorsa yaniii sen "kendini boşuna yormuş olacaksın" duygularına göre sonuçlar çıkaracaksın kendine.. kabacası işine geldiği gibi anlamlar çıkaraksın yani..

Ben Engelli-Engelsiz ilişkilerinde önceleri tek sorunun sadece "Engelli olmak" olduğunu sanırdım ama artık inanmıyorum buna..Bahsettiğin insan yani sevdiğin adam senin kadar sevmiyordur diye düşünüyorum..gerçekten seven bir insan sessiz kalamaz mutlaka duygudan yana bir eksiklik vardır içinde hatta seni hiç sevmiyorda olabilir sen seviyorsun diye dir tüm ilgisi yakınlığı yanılıyorda olabilirim senin hikayen üstüne yaptığım bu yorumumda çünkü sen yaşıyorsun sen bilirsin tam olarak ne nedir..

Sadece sana tavsiyem sessizliğini hayra yorma sevdiğinin irdele eğerki hissediyorsan senin kadar sevmediğini gerçektende sevmiyordur..Savaşmak için mücadele etmek için en küçük bir şüphenin olmaması gerekiyor sen aileni tüm yakınları karşına alma cesaretini ancak bu şekilde gösterebilirsin ama karşındaki insan bi seviyor bi sevmiyor bi korkak!! bi cesur gibilerinden tutarsızlıklar gösteriyorsa çok zor mücadele etmek neye güvenerek yola çıkacaksın ki..? Sevdiğine güvenemedikten sonra çok zor hatta değmez kendini yormaya..

Allah yardımcın olsun diyorum..Susan anlatmayan paylaşmayan bir insanla karşı karşıyasın "engelli olduğu için cesaret edemediğini düşünmede ne düşünürsen düşün hatta şöyle düşün seni sevmiyor..!! senin kadar..Engelli olması bahaneee yani..İşlerine gelen bir durum olduğu zaman bazı insanlar bülbül olur sen sormadan döker içini bence boşuna paralama kendini sana içini açmıyor diye ve bunu "vaay bee ne güçlü adam hep içine atıyor hiç dert yanmıyor" diyede anlama..

seni o değerde bulmadığı için anlatmıyor güçlü yada gururlu olduğu için değil bence..:)

En kısa sürede netleştirip aranızdaki durumu yolunu belirle derim ben acaba şöyle mi acaba böyle mi diye kendi kendine o soruların cevaplarını bulmaya çalışırken sen kaybettiğin sadece zaman olacak ve inan yazık olacak..

Benim daha çok mücadele etmem lazım ben ilk adımı atlamalıyımda deme..neden hep sen olacakmışsın ki mücadele eden ilk adımı atan..? seviyorsan ve seviliyorsan bunlar dile gelmez bile zaten hayata geçer otamatikman..:)

Yok bunlar tartışılıyorsa aranızda sen istemeden hiçbirşey yapmıyorsa senin için "İlişkinizi bir kez daha gözden geçirin" derim ben..

son olarak Engelli-Engelsiz ilişkisi yürür yürümesine ama
"karşılıklı kararlı" olmak şartıyla canı gönülden istemek sevmek şartıyla başka türlü yürümez..! münkünüüü yooook..:D

selam

ben de soyle kısaca ıcımı dokeyım. bırlıktelıgım var ve o cok saglıklı sadece sıgara ıcıyor. bense %60 özürluyum ardaslıgımız 5 yıldır suruyot. bılıyorum sonu yok ne bızımkıler nede onun aılesı boyle bırseyı kabul etmeyecek. aslında bu duruma dısardan bırının gozu ıle bakıyorumda olur ıs degıl. tamam ask var da o da bı yere kadar. evlılık evcılık oyunu degıl cook zor basa gelmeden gogus gererız dıye dusunuyoruz ama.... nereye kadar. zoor.

Hepinize tek tek teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama durum öyle değilde biraz daha farklı. Ben babam öğrenip tepki gösteresiye kadar çok rahattım. O başındfian beri çok rahat. Sanki hiç zorlanmadan tereyağından kıl çeker gibi olucak... Beni sevdiğinden eminim ben onun... Ama sırf bana da değil ketumluğu etrafında ki kimseyle bişeyini paylaşmıyor. Yani onun için herşey çok normal. Zaten fiziksel durumunu bile gülerek anltmıştı bana... Benim merak ettiğim bu kadar mutlu olması bu kadar sorunsuz olması normal mi? Benim ondan daha çok sorunum var ciddi anlamda. Bana sessiz gelmesi benim çok konuşuyor kafamda sürekli kuruyor olmam da olabilir. Hayır savaşmam demedi bana hiç bir zaman. Aksine sen benim herşeyimsin senden asla vazgeçmem diyor. Bilmiyorum çok karışık gerçekten.

Kardelen,birkaç gündür bu sitede çırpınışlarını görüyorum.Sadece bu sayfaya odaklandığını,yapılan yorumlara nasıl can kulağı kesildiğini...Arkadaşının duygularını anlayabilmek için bizim müzemizi gez...Yani diğer sayfaları da...Bu tartışmadan çıkan sonuçlar seni bütüne götürmez... Bizler yaşanmışlıklarımızdan yola çıkarak konuşuyoruz. En sağlıklı iletişim,onu karşına alarak yapacağın iletişimdir.Şayet uzaksanız, duygularını,düşüncelerini yazacağın bir mektup kafandaki soru işaretlerini kaldırabilr.... Mücadelene sahip çık...Hem de değip değmediğini düşünmeden...Çünkü aşk bir değere karşılık gelmez.Şayet taşıdığın duygunun aşk olduğuna inanıyorsan...

Bir çoğumuz yenildik, savaşın en hararetli yerinde kaçtı sevdiklerimiz.Kaybeden biz gibi görünse de kaçanın da kazandığı söylenemez...

kardelen81 şimdi işler karıştı amaa..:):) o zaman sen sorun çıkacak kavuşamıcam diye korkuyorsundur belki..Ne bileyim karışık bu işler yahuu:)

Hayırlısı olsun hakkınızda.. Ailenin senin ciddiyetinin farkında olmamasıda rahatsız edebilir seni yani bir gün karşılarına çıkıp ben bu adamla evlenicem dediğin anda iplerin kopmasından korkuyor olabilirsin..Kolay olmayacaktır da zaten..

sorun çıktığında acaba pes eder diye mi düşünüyorsun ki..? Fazlada kurup kurcalama kafanda ne takılıyorsa aklına sor öğren sevdiğinden anlatırsa tabi..:)

Amannn ki ne amann çok zor bu işler yahuu..:) sevmesi hoşda iş hayata geçirmeye geldimi icraata yani vuuuu oluyor...:)

umarım herşey gönlünüzce olur amaaa kolay olmayacağı kesin zor olacak inşallah değer vereceğiniz mücadeleye çabaya çünküü bana göre evlenmiş olmak mutlu son değil devam ettirebilmek mühim olan ve en amaa en önemliside bu ilişkiye karşı çıkacak insanları "Haklı çıkarmamak" olmaz etmez diyenleri yani bunu başarabilirseniz ne mutlu size..:)

Üst Alt