Yazık Nova'ya bu kadar acımasız olmayın kızlar..
Bayanlar duygularıyla hareket eder beylerde mantıklarıyla heralde ondan böyle oluyor..
Üstelik istenmeyen tercih edilmeyen kadın olmak içinde engelli olmak gerekmiyor erkeklerin beklentileri dünyaları galiba çok başka..
Biz incik boncukla bile mutlu olup yetinebiliyoruz yani küçük şeylerlede mutlu olup çoğaltabiliyoruz..Bir defa seni seviyorum dese misal ömrü billah yetiyor yani..
Arada birde hissettirse tamamdır yarabbi şükür..
Ama karşı cins daha fazlasını istiyor her zaman bakımlı her zaman akıllı her zaman ilgili alakalı olunsun istiyorlar pışpışlayacaksın sürekli ağamsın paşamsın...
Allah öyle yaratmış beyleri ne yapalım..
Yetinmeyi bilmiyorlar en ufak bir aksilikte kaçıyorlar..Zora gelemiyorlar vs.vs. oluyor işte..
Ama sakat kadınsan bakımlı olabilmek için yardım alman gerekeçek belkide kişisel bakımlarını bile eşin yapmak zorunda kalacak kolay kolay hiçbir erkeğin midesi kaldırmaz bu durumu diyorum ya sevilen tercih edilen kadın olmak için her an süs bebeği gibi hazır duracaksın bunalıma girip trip yapma lüksünde yok....Hep kıpır kıpır heran neşeli olmalısın suratı asarsan yandın senin geçirdiğin travmanın bi önemi yokki...Sonra kalbe giden yola hizmet gerekecek çeşit çeşit yemekler pastalar mumlar bilmem neler biraz abartarak yazıyorum...
ee bunlarıda er kişi mi yapacak zor valla çok zor..Bu yüzden kadının sakatı tercih edilmiyor çünki erkeğin nefsine hitap etmiyor.. Kadın erkeklerin hayatını kolaylaştırmak için yaratılmıştır ayak bağı olmak için değil..Falaan filaaan..
Hatta yeri geldimi evin erkeği bile olmalı...
Karışık işleer bu işleer fazla kafa yormamak lazım..
Birde istisnalar olabilir diyeyim binde bir olsada olabilir..Sonuçta ana babanı bile 40 gün sırtında taşıyıp bir gün bıraksan hiç taşımamış oluyorsun kanımızda var vefasızlık kadını erkeğide yok aslında sadece düzen böyle böyle görülmüş böyle gidiliyor hepsi bu...