Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ile engelsizin ilişkisi/aşkı nasıl yürür?

yalnız kalp;
katılıyorum
şimdiki aklım ilk sırada eng. saglıklı 2 palan
saglıklı olsamda alırdım biz kadınlar alırız

Yalnız kalp sana katılıyorum hep cevremde ve de tv programlarında rastlarım genelde sağlıklı erkekler engelli bayanları almazlar bu çok nadirdir. ama görünen o ki biz bayanlar için bu 2. plandadır.Ama erkekler için bu söz konusu bile değildir.Bunu okuyanlar bana belki tavır alabilirler ama ben sadece gördüklerimi söylüyorum hep evlenenler genelde erkek engelli bayanlar engelsiz biz bayanlar neden bu durumu 2. plana atıyoruz acaba?

sanırım öyle yarenciğim ama burdan şu çıkartılıyorki erkekler dış görünüşe cok cok önem veriyorlar:) siz şimdi bayanlarda dış görünüş ön planda değilmi sizce diyorsunuzdur:) tabiki önemlidir ama sizler kadar bu yönümüz baskın değildir )

engelli ile engelsizin aşkı/ilişkisi: sokak kedisi ile ev kedisinin ilişkisi gibi bişey olur herhalde.. :)

bence o kediler bile bi şekilde uyum sağlarlar da bu enngelli engelsiz ilişkisi olmas diye düşünüyorum

kadınlar daha duygusal varlıklardır yüreginin sesine kulak verirler erkeklerse daha realisttir fark burdan meydana çıkıyor fakat toplumun geneline bakarsak engellilere karşşı bir önyargı var ve buda insanları çekimserliğe itiyor şimdi annem babam bana bir engelsiz kız istemeye gitseler kesinlikle hayır cevabı alıyolar ama aynı kızla 5 dakika konuştugumda bana hayır diyemedi çünkü önyargısını aştım ve daha sonra ben yapamicamı görüncede hayır dedim arkadaşlar bu noktada ben özgüvene dikkat çekmek istiyorum ben özgüvensiz saglıklı bir iyle evlenmektense karekterli özgüveni yerinde bir engelliyle evlenmeyi tercih ederim kişiliği engelli insandan korkarım.

aynen sana katılıyorum deli yürek.Aslında benimde deyinmek istediğim konuda buydu.Önce kişilik gelir benim içinde en önemlisi budur işte.Ama ne yazıkki günümzdeki insanlarımız önyargı sahibi bunu aşabilseler ortada bişey kalmayacak aslında.

Tabiki normal bi çift bile anlaşamayıp boşanabiliyor eee bizim durumumuz ne olu bilinmez

ne engelliiii nede engelsiz hiiiiçç farketmiyor insan ilişkilerinde.yukardaki kareler söze gerek bile bırakmıyor

bence engelli ile engelsizin aşkıda evliliğide arkadaşlığıda mükemmel olur önemli olan beynin uyuşması değilmi? :)

erkekler engelsiz olduğu zamn durum farklı oluyo

iddea iddeadr gerçekler değil.erkekler yapı olarak farklı

keziban benim eşim engelsiz ve biz dört yıldır çok mutlu bir evlilik sürdürüyoruz arkadaşlar dediğim gibi eğer gerçekten seviyorsanız engel ve ya değil kimsenin umurunda olmaz yeterki yürek deli gibi atsın bunun erkeği kadını da olmaz illa kadın engelsiz erkek engelli diye ilişki de yürümez

Kezban hanım kişi karaktersiz olursa bu erkek olmuş kadın olmuş farketmez yanılıyormuyum? :)

bozkurt sen ne kadar idaa edersen et yaşananlar bunu gösteriyor:)))

Neriman hanım yanılıyorsunuz bu iş karakter meselesidir insan hayat yoluna çıktığı insanı terk ediyorsa bunun adı karaktersizliktir bu erkek içinde geçerlidir kadın içinde :)

erkekler çok cabuk eleştrıyor o bakımdan dedım.haklısınz karekter meselesii...

soykankaan;
senin ne demek istediğini 3 defa okudum ama anlayamadım özellikle son kısmını :D

buyucu;
diyorsun öylemi sayın büyücü? bende tam tersini savunuyorum bu durumun :D

bu demek oluyor ki büyücü engelli kadınları çoğu evde

erkekler serttır kaba saba erkek narini zor taşır kırar

Kezban hanım siz sanırım bir darbe almışsınız ve bütün erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz ama yanılıyorsunuz gerçekten :)

Üst Alt