Diba,kardeşim ilk önce merhaba diyerek başlamak istiyorum,valla öyle bir zor konuya el atmışsın ki bu konuda tecrübem olduğu halde nasıl başlayacağımı bilemiyorum açıkçası,kardeşim öncelikle insanoğlu için aşk ve sevgi çok güzel bir şey ve hayatta olması gereken temel esaslarda diyebiliriz kısacası,keşke herşey senin istediğin gibi yada insanların,eşlerin istediği gibi olsa,ama hayat gerçek ne yazıkki... insanların düşünceleri ve hayalleri masallarda ki gibi mutlu son ile bitiyor,ama öyle değil, yada öyle hayal kuruyoruz hep birlikte. ve bir engelli erkek ile hayatı idame ettirmek bence çok zor bir durum ama eğer yer değiştirir isek belki birazdaha kolaylaşır belkide,çünkü yaşamak için maddiyata gerek var,malesef sadece aşk ile olmuyor bu işler...gerçekten...valla konu çok uzun anlatsam sabaha kadar anlatırım.he birde aşk herşeye kadir mi onu bilemiyorum...ama erkek arkadaşını senin, gerçekten anlyabiliyorum...ve şuna inan ki o seni seviyordur ama bülent arkadaşımın dediği durumlardan biri olabilir büyük ihtimalle...ama sen yinede aşkın için mücadeleni ver ve inşallah kazanan sen olursun...