A
Ahmedkilicc
Davul bile dengi dengine
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
demişsin..[FONT=sans-serif]Eskiden engelli olsun isterdim,beni daha iyi anlar mantığıyla...ama artık öyle düşünmüyorum[/FONT]
çok doğru..aminaslında bir çok kişi engel farketmez desede yalandır bence,benim düşüncem engelliyseniz kendinize uygun eş bulmanız daha saglıklı olucaktır,tabiki ufuk abi gibi örnekler mutlaka vardır,ama yaşadıgımız ortamda bunlar çok çok azdır ne yazıkki,mesela ben sonradan işitme engelli oldum,halbuki cihazlarımla rahatlıkla duyabiliyorum,konuşabiliyorum,bu durumda bile 6 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldım,kız arkadaşım yadırgamasada ailesi yadırgadı,sonuçta bitti yani,kimseye bişeyler anlatamıyorsun,senin çektigin acılar sana kalıyor yani,sonuç olarak rabbim herkesi vicdanlı ve mutlu olabilecegi insanlarla karşılaştırsın,hani flört filan neysede evlilik bayagı ciddi iş,güzellik filanda farketmez,evlilikte saygı bence sevgiden önemli,sevgi belk birgün gelir biter ama saygı asla bitmez.sonsuza kadar sürer,rabbim herkese hayırlı kısmetler versin inşallah...
senin engel durumun biz bedenseller gibi degil senin dış görünüşünde bir sıkıntı yok yakışıklısında 25 yıldır ben bu eksikliği yaşadım ve yaşattılar..Görmemezlikten görenleri hep gördük biz..sağlam çok kız arkadaşlarım oldu ama hepsinin buluşma noktası yürünmeyecek alanlardıyürüsem yanlarında utanacaklardıSevgi,saygı, anlayış ve herşeyden önce nasip meselesi bu, engelli de olur engelsiz de.
''Davul bile dengi dengine'' diyen bile olmuş, yapmayın arkadaşlar, kendinizi başkalarından eksik görmeyin, eksiklik uzuvda değil kişilikte, karakterde olur, kompleks yapmayın, kendinize güvenin.
Biri sizi sırf engelli olduğunuz için eksik görüyor reddediyorsa zaten onunla bir hayat çekilmez, o kişilikte biri ile evlenmek size fayda değil zarar getirir.
Benim işitme kaybım var, %40 oranında engelliyim. Eşimin ise hiç bir engeli yok tamamen sağlıklı.
21 yıllık evliyiz ve biri üniversiteye biri ortaokul son sınıfa giden 2 oğlumuzla mutlu ve huzurluyuz Allah'a şükür.