Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İş vatandaşa birşey vermek olunca uyurlar,hasta olurlar,meclisi tâtile sokarlar...Yeter artık yahu!Hayâl bile kuramaz olduk...Çıkarın bir sonuç da gazımız çıksın,şiştik!
F.C.Ü alt komisyonun ne olduğunu biliyomusun arkadaşım? ne iş yapar bi bilgin var mı?
ghaneli;
herhangi bir link yok meclishaber die bi site var ordan takip edebilirsin,tbmm nin sitesinden takip edebilirsin veya meclis plan bütçe komisyonunu arayarak bilgi alabilirsin ben bu yolllarla bilgi alıyorum.
arkadaşım alt komisyon o yasadaki maddeleri tek tek kontrol eder ve ayrıntılarını belirler tamam mı. mesela orda engellilere tayin için özellikli ve ayrık düzenlemeler yapılır diyor.bu maddeyi alıp o ayrık düzenlemeler dediği ayrımı yapar örneğin aday olanlarda yararlanabilir veya aday olan yararlanamaz der.yeterli mi bu senin için.anlamadıysan da senin bileceğin iş bu işi uzatmak değil prosedürdür.hadi bakalım.öğrende gel
kardeşim aylardır bekletiliyor bu yasa komisyonda.geçen seneden beri söyleniyor bu yasa çıkacak diye.tam umutlanmıştık genel kurula gönderilecek diye yeniden komisyona gönderildi.
kendi emeklilik yasaları olunca milletvekilleri prosedür filan takmıyorlar ama 1 gecede çıkarıveriyorlar.hikaye bunlar prosedürmüş filanmış.isteseler anında çıkarırlar.kime hikaye anlatıyorsun.işi uzatmaktan başka birşey değil bu çok bilmiş arkadaşım.
nolacak bu yasanın akibeti ? olmayacaksa olmayacak desinlerde bari okadar insan boşuna ümitlenmese . şimdi öle bi laf attılar ortaya yok mecliste yok kabul olacaktıda bekletiliyo vs okadar insanın umutla bi yasa bekliyor , çok sıkıntılı bi süreç ya , olmayacaksa olmasın 1-2 sene neyse bekleyip zaten tayin hakkımız olabiliyor .
Adalet bak.dayım ben , bizde 2 yıl ,genel diğer bakanlıklardada asaleti alınca olabiliyor ama MEB bu yönden çok sıkıntılı bi kurum . allah yardımcınız olsun inş istediğiniz yerlere atanırsınız
[SIZE=2]Engelli-Yakını Olana Tayin Müjdesi! başlığı altında bir yazı okudum bu durum kamuda kadrolu çalışan işçiler içinde geçerlimi varmı böyle bir kanun yasa[/SIZE]
Sağlık kurulu raporuna göre kendisi, eşi veya birinci derece kan hısımlığı bulunan bakmakla yükümlü olduğu aile fertleri engelli olan memurların, engellilik durumundan kaynaklanan yer değiştirme taleplerinin karşılanması için düzenlemeler yapılacak.
Daha önce aciklanan %50 uüzerinde engeli olan bireylerin 1 derece yakinlarinin bir defeya mahsus tayinlerinin istediği yere yapilacak diye aciklama yapilmisti aile ve sosyal politikalar bakanligindan ama bununla ilgili herhangi gelişme oldumu bununla ilgili bilgisi olan varsa lütfen bizleri aydinlatirmisiniz?
http://www.memurlar.net/haber/448861/ burada gecen ibareden ne anlaya biliriz arkadaşlar, yani kamuda çalışan ve özürlü olan her kez ilgili bakanlığın taşra teşkilatından başka yere atanabilir mi yani ben bu kanunun çıktısını alıp ekinde de dilekçe ile başvursam tayin işlemlerim olur mu acaba kendim %40 ortopedik engelliyim ve Özürlü personel kontenjanından işe başladım aynı kurumun taşra teşkilatında 6 yıldır çalışıyorum ve fikirlerinizi bekliyorum