Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ve Engelli Yakını Olana Tayin Müjdesi!

İş vatandaşa birşey vermek olunca uyurlar,hasta olurlar,meclisi tâtile sokarlar...Yeter artık yahu!Hayâl bile kuramaz olduk...Çıkarın bir sonuç da gazımız çıksın,şiştik!

usta.fth;

Konuyu takip edebilecwğimiz bir link atabilirsiniz? ?

bu da yalan oldu heralde.bakan yeniden bir alt komisyona gidecek demiş.kendilerini ilgilendiren birşey olsaydı 2 dakikada çıkarırlardı ama.

TRT teletext'inden de kaldırılmış haber.Gâliba birilerinin zoruna gitmiş,sevinmişiz diye...

F.C.Ü alt komisyonun ne olduğunu biliyomusun arkadaşım? ne iş yapar bi bilgin var mı?

ghaneli;

herhangi bir link yok meclishaber die bi site var ordan takip edebilirsin,tbmm nin sitesinden takip edebilirsin veya meclis plan bütçe komisyonunu arayarak bilgi alabilirsin ben bu yolllarla bilgi alıyorum.

Mrb arkadaslar
Bu yasa ile birlikte,1600 motor siniri 1900 motora getirilecekti! Sanirim bu konu da hayal oldu!?

arkadaşım alt komisyon o yasadaki maddeleri tek tek kontrol eder ve ayrıntılarını belirler tamam mı. mesela orda engellilere tayin için özellikli ve ayrık düzenlemeler yapılır diyor.bu maddeyi alıp o ayrık düzenlemeler dediği ayrımı yapar örneğin aday olanlarda yararlanabilir veya aday olan yararlanamaz der.yeterli mi bu senin için.anlamadıysan da senin bileceğin iş bu işi uzatmak değil prosedürdür.hadi bakalım.öğrende gel

kardeşim aylardır bekletiliyor bu yasa komisyonda.geçen seneden beri söyleniyor bu yasa çıkacak diye.tam umutlanmıştık genel kurula gönderilecek diye yeniden komisyona gönderildi.
kendi emeklilik yasaları olunca milletvekilleri prosedür filan takmıyorlar ama 1 gecede çıkarıveriyorlar.hikaye bunlar prosedürmüş filanmış.isteseler anında çıkarırlar.kime hikaye anlatıyorsun.işi uzatmaktan başka birşey değil bu çok bilmiş arkadaşım.

nolacak bu yasanın akibeti ? olmayacaksa olmayacak desinlerde bari okadar insan boşuna ümitlenmese . şimdi öle bi laf attılar ortaya yok mecliste yok kabul olacaktıda bekletiliyo vs okadar insanın umutla bi yasa bekliyor , çok sıkıntılı bi süreç ya , olmayacaksa olmasın 1-2 sene neyse bekleyip zaten tayin hakkımız olabiliyor .

amokachi;

Hangi kurumdasın bilmem ama MEB 5 seneye çıkarttı. Memleketten 1300 km uzaktayım.

Adalet bak.dayım ben , bizde 2 yıl ,genel diğer bakanlıklardada asaleti alınca olabiliyor ama MEB bu yönden çok sıkıntılı bi kurum . allah yardımcınız olsun inş istediğiniz yerlere atanırsınız

Ben Bir bakanlığın taşra teşkilatın dayım ve aynı yerde 5 yıl 6 ay 20 gün çalışıyorum yasa çıkarsa direk EGE tayin isteyeceğim olursa bekliyorum

kamuda çalışan kadrolu işçi tayini

[SIZE=2]Engelli-Yakını Olana Tayin Müjdesi! başlığı altında bir yazı okudum bu durum kamuda kadrolu çalışan işçiler içinde geçerlimi varmı böyle bir kanun yasa[/SIZE]

kamuda çalışan kadrolu işçiler için geçerlimi bu kanun yasa

En son durumdan haberdar olan var mı? ? Telefon açıp öğrenebileceğimiz telefon varmı

İlgili milletvekili ile görüştüm sonuç ÇOK KISA BİR ZAMANDA GENEL KURULA İNECEĞİNİ SÖYLEDİLER

Ghaneli şuraya bir göz at istersen. 10 ocak 2014 tarihinde kabu edilen torba yasa

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı |

Sağlık kurulu raporuna göre kendisi, eşi veya birinci derece kan hısımlığı bulunan bakmakla yükümlü olduğu aile fertleri engelli olan memurların, engellilik durumundan kaynaklanan yer değiştirme taleplerinin karşılanması için düzenlemeler yapılacak.

İşte düzenleme yapılacak demiş. Yapılıyor yani genel kurula gelmesine az kaldı. . Az daha sabır az kaldı 657 ye eklenirse bu iş biter

engelli yakinlari tayini

Daha önce aciklanan %50 uüzerinde engeli olan bireylerin 1 derece yakinlarinin bir defeya mahsus tayinlerinin istediği yere yapilacak diye aciklama yapilmisti aile ve sosyal politikalar bakanligindan ama bununla ilgili herhangi gelişme oldumu bununla ilgili bilgisi olan varsa lütfen bizleri aydinlatirmisiniz?

http://www.memurlar.net/haber/448861/ burada gecen ibareden ne anlaya biliriz arkadaşlar, yani kamuda çalışan ve özürlü olan her kez ilgili bakanlığın taşra teşkilatından başka yere atanabilir mi yani ben bu kanunun çıktısını alıp ekinde de dilekçe ile başvursam tayin işlemlerim olur mu acaba kendim %40 ortopedik engelliyim ve Özürlü personel kontenjanından işe başladım aynı kurumun taşra teşkilatında 6 yıldır çalışıyorum ve fikirlerinizi bekliyorum

Biraz daha beklemek lazım 657 de değişiklik yapılsın yada resmi Gazetede yayınlansın

Üst Alt