Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ve Engelli Yakını Olana Tayin Müjdesi!

Abi :( çok zor bir durum, Benim, senin ve tüm engelli arkadaşlarımın, engelli yakınlarının , çıkacak bu yasadan , umudu beklenti çok ....

Arkadaşlar şimdi torba yasası kabul edilip biizm hiç bir umudumuz kalmadımı ?

Arkadaşlar neden herhangi bi yasaya bağlı kalıp bekliyorsunuz... Memlekette yasa açıklarından başka bşey yok engelli osun yada olmasın 1 yılınız dolduktan sonra zaten tayin hakkınız var ayrıca bir yıl dolmazsa bile özrünüzün çalıştığınız işe ve yere uygun olmadığını rahatlıkla belgeleyip tayin isteyebilirsiniz... bu süreçte beklerken şansınızı denemenin ne zararı olabilir ki

ömss 2012 de atandım
iş yerindeki sorunumda dolayı tayın ısdedım
1 hafta sonra bu yasa çıkdı
tr de işler karınca hızıyla yurur.dilekçeme 2 ay sonra ret geldi.yenı bir sağlık kurulu raporu ısdedıler.masrafım haddini aştı.2 3 ayda öyle beklicez.hadi hayırlısı...

ben sadece söz olarak görüştüm olumlu yaklaştılar çünkü iş yaptıramıyorlar işe yararsanız kimse bırakmaz ben mevzuattaki işim dışında hiçbişey yapmıyroum... lakin temmuz 31 de eğitim bitiyor onu bekliyroum... ha iş veriyolardamı yapmıyorum yok işte veridkleri yok ama işlerine yaramayacağımı adları gibi biilyolar...

galipcanohde;

TBMM bekleyen/görüşülecek kanunlar veya taslaklar kısmından ilgili linki eklerseniz bizde ciddiyetini anlarız işin yoksa yazılar havada kalır.

Torba yasadan engelliye tayin müjdesi çıkmadı , Onca yasa çıkarken bu yasanın çıkmamasının da elbet ki geçerli bir sebep vardır, İnşallah Bu yasa daha genişletilerek engellilere daha çok kolaylıklar sağlayacak şekilde çıkar...mesala engelli hizmetlilerin sınavsız memur olması vb durumlar gibi .. Kalbinizi ferah tutun

Yapacaklarnı yaptılar Nisan ayından beri bu kadar insanın hayelleri ile oynamak gerçekten vicdansızlıktır. Allah hepsinden rası olsun!!!

15.07.2013 günü meclisten bilgi aldım engelli tayini kanunu çıkmamış ekim e kaldı diyorlar.

yaparsalar ekim'e kadar,yapmazsalar........kadar diyesi geliyo insanın içinden ama mecburen bekleyeceğiz,başka çaremiz yok malesef :(

Arkadaşlar inşallah her şey çok güzel olacak ... İnanın sahip siz değiliz bu yasa meclise kadar gitti .... İnanın Gerisi de gelir .. Yıllardır unutulmuşluğu muzu göz ardı etmeyelim ..Arkadaşlar Ülke gündemimizi ağır şekilde meşgul eden olaylar yaşandı .... Masumane Bir doğacı eylem den ,çok ilerlemiş protestolara amacı tamamen sapmış sokak çatışmalarına giden bir süreç yaşandı.... Arkadaşlar . Benim inancım her şeyin iyi olacağı yönünde İyilik diyelim iyi olsun....Arkadaşlar Sayın Başbakan ve onun çalışma arkadaşları inanıyorum ki bizi (Biz engellileri ) yalnız bırakmayacaktır .. Artık her siyasi partide belirli ölçüde bizlere sahip çıkmaya kısmen de olsa özürlü sorunlarını dile getirmeye başladı buda çok önemli bir durum .. Kamu da ki yeni atamalarla beraber engelli çalışanların sayısının artması sendikaları da harekete geçi di .. Artık sendikalarda kamuda çalışan engellilerin sorunlarını dile getirmeye başladı ..... Farkında mıyız bilmem ama engelliler olarak belirli ölçüde gündemdeyiz

engelli yakınına tayin

engelli yakınlarına tayin müjdesi dendi böle bir haber çıktı ama bizde yetkilere soruyoruz kimsenin haberi yok, bu haberin gerçeklik payı nedir arkadaşlar bilen varsa bilgi verirse sevinirim...

bu yasa çıkacaktı fakat, yaz ayları genelde atamaların tayinlerin belli olduğu ay olduğu için, kafa karışıklığına sebebiyet vermemek için ertelediler diye düşünüyorum.

Bunlar o yasayı çıkarana kadar ben bulunduğum yeri sevdim.kalmaya karar verdim. bunlar hep oy için oyun.

engelliye tayin hakkı

engelliye tayin hakkı nezaman başlayacak

arkdaşlarr bu tayin olayı nezman yasalaşcakkkkk ayrıca buna gerek klmadan ben aday mmemurum kurum içi ve il içi bir tayin için neyapmam gerekir

krum içi yer deiştirmek nasıl oluyor mesla anakrada dliyteisnden sincna adliyesine geçiş

beyler siz o yasadan ümidinizi kesin derim 10 yıllık memur olma şartı arıyorlar

nerden öğrendiniz 10 yıl olduğunu acaba? resmi bi bilgi mi yoksa kulakdan dolma mı?

arkdaşlar ben sıhhıye adliyieensdeyim yeni başadım sincna adliyeisnde geçebr,litmyim aynı il içi lütfen cvp

bu yasa daha ne zman çıkacak ya beni şi bırakcam bu yasa çıkana kadar bu gidişle

Engelim az diye üzüldüm, benim engelim yüzde 40 :( Ama yasa da henüz çıkmamış sanırım.

Üst Alt