Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV muafiyeti sınırı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenankul Çorlu fiyat verdi ama listedeki herkesi sıra ile aradığı için kısa zamanda satıldı araç...

3.20d mağdurları iletişim

Arkadaşlar whatsap dan grup kuralım toplu şekilde ne yapacağımızı konuşalım 05416560070 yazabilirsiniz

merhaba hocam. 320d için ağustos ayını bekleyebilirm. sizce araba ileri tarihlerde ötv muafiyetiyle satın arlınabilir mi? yeni kasayı ağustos ayında getireceklerini söylemişler beklemeli miyim yoksa yeni garklı bir markaya mı yöneleyim ne olacak

mrtklekci
Hocam stoklarında kaç araç var onu bilmiyoruz 200 üzeri araç varsa kalır ağustos a kadar elledinde ama tabi ötv muhafiyetiyle bu kadar kişiyi mağdur edipte tekrar verirlermi bilemem

Murat02
Verecekleri varsa şimdiden verirler yada ortalık bi soğusun da öyle mi verelim derler onu da bilemiyorum inanın bende çok kararsızım araç alsammı 3.20d yi beklesem mi bi kaç ay araç aldiktan sonra verirlerse üzülürüz

zaten şuanda ötv muafiyetiyle satışı kapatmışlar 320d için sormak istediğim ileriki aylarda tekrar ötv muafiyetiyle bu arabayı satışa sunarlar mı? beklemeli miyiz benim acelem yok şuanda o yüzden

Mercedes C200d Comfort modeli ÖTV muafiyetli alınabiliyor, ilgilenenler bakabilir. 247000 üzerinden 154-155 civarına düşüyorlar.

merhaba 90 üstü raporum var ve renault Joy 1.5 dCi 75 bg : 103.900 TL net fiyatı olan aracı acaba kaç tl ye alırım, yardımcı olursanız sevinirim..

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar Toyota Rav4 hibrit fiyatları 2-3 aylık süre içerisinde 202.000-Tl den [/FONT][FONT=sans-serif]244.000-TL ye şimdi ise 336.000-TL ye yükselmiştir..Acaba bu araba versiyon mu değiştirdi? Alt donanımları üretimden mi kaldırıldı?Bu kadar fiyat yükseltmesi izah edilebilecek bir durum mu dur sizce?[/FONT]

O fiyatlara satılanlar zaten eski kasalardı.
Yeni kasası çıktı ama henüz Türkiye ye gelmedi.
YouTube a yazarsan çıkar yeni kasalar.

Yenş kasa 375 bin üzeri bandında olacakmış. Eğitime katılan satış müdürü öyle dedi

375 bin olması biraz zor arkadaşlar. Bayiye yeni sordum, baz donanımını alabilirsiniz belki dediler, mayıs ayını bekleyin diyorlar. Ben mayısı bekleeyceğim, alamazsam corollayı tercih edebilirim.

Maliyeden yanlı haber yapmışlar, klasik..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar, ayıptır, yazıktır, günahtır. Bunun öbür tarafı da var. Gazete de yanlı haber yapmış. Markası modeli ne olursa olsun fiyat bandına takılmayan her aracı satın alma hakkına sahibiz. BMW de zaten bu fiyat bandına takılmadan indirim yaptı. Maliye ise engellilerin iyi arabaya binmelerini engellemek için bin takla attı. Maliye önce onay verip sonra tüm satışları iptal etti. Bizleri mağdur duruma düşürenlerden bunun hesabını soracağız sizlere. Az kaldı, bekleyin.

Bir yiğit çıkıp da şu maliyenin yaptığı insafsızlık demiyor. Buna yanıyorum. Belli ki bir yerlerden akıl almışlar.

Arkadaşlar aynı sorunu bire bir bende yaşadım aracımı satışa çıkartıp fiyatının altında satmaya ve kalan kısmını kredi çekmeye hazırlanırken BMW firmasında yetkili 1. derece yakınım çalıştığı halde en son gelen satışı durdurun kararı ile alamadım bu konunun firma ile alakası yok aynı sorunu bende paylaştım insanlar araçlarını değerinin altında satıp bu kredi oranlarının yüksekliğine bakmadan kredi çekip mağdur oldular diye diler getirdim fakat işin boyutu onları aşıyor hatta 300/400 türkiye geneli satış oldu bu sattıkları araçlar için dahi yüksek miktarda cezalar ödenecek

kardelenn

Hocam bu benim sorunum değil. Ben kimseye bana zorla araç sat demedim. Kaporayı anlarım arabayı ayırır bir pürüz var çözersek satacağız derler. Ama bunlar öyle değil. Kapora aldılar hemen parayı yatırırsanız satış yapacağız diye sıkıştırdılar insanları. Burda kötü niyet var. Ben maliye yada herhangi bir sorunu kabul etmek zorunda değilim. Hatayı onlar yaptı bizde mağduruz. Bizim sorunumuzu çözmek zorunda bu araç olmuyorsa eş değer nitelikte indirimlerle başka bir çözüm sunulması gerekiyor.

Cengiz1905

bende sizin sorununuz demedim yaşadığımız sorunu dile getirdim prüzü çözersek diyosunuz ama prüz onlardan kaynaklı değil kopara aldılar diyosunuz parayı yatırmadan kapora ile arabamı alacaktınız anlamadım parası olanlar elbette araçlarını aldılar ve bunun cezasını maliye firmalardan alıcak

Paramın hepsini yatırdım hocam ben. Sorun çözülmeden arabaları insanlara bağlamak için kapora alırsın. Sorun çözülünce paranın tamamını istersin arabayı satarsın. Bunlar sorun çözülmeden bizden paranın tamamını aldılar. 13 14 15 Şubatta bende dahil paranın hepsini yatırıp aracı alamayan arkadaşlar var.

valla farklı şehirlerdeki firmalarda hatalar varmıdır bilmiyorum dedim ya aynı mağduriyeti bende yaşayacaktım son anda gelen bir haber ile kaldım yani firma kaynaklı olsa yakınım beni mağdur etmek istemez bundan örnek çıkarabiliriz dediğim gibi maliye kaynaklı bu kadar mağdur insanlar var ne olucak bilmiyorum cidden çok üzücü bir durum. kimi nereye şikayet ediceksiniz ne kadar şikayetler çözülücek düşündürücü açıkcası

Arkadaşlar 31 marttan sonra araba almak dahamı mantıklı raporla şu an yüzde 15 lik ötv indirimin bize bi faydası yok

Gözü görmeyen kişide engelli doğrumu. Öyleyse sen ortopedik engelli durumundan araç alacaksın gözü görmeyen alamayacak öylemi. O zaman nerede kalır eşit engelli olmak. Keseri kendine yontma arkadaş. Adaletli düşün herkezi aynı kefeye koyma uyanık geçinme okey.

İhtiyacı olmadığı halde sırf araba almak için veya yakınına araba aldırmak için engelli raporunu kullananlar veya kullandıranlar haram yiyen hısızlardır. Bugün olmazsa yarın senden veya sevdiklerinden Allah cc çıkarır. Dünya malı için buna değmez. Gerçekten ihtiyaç sahipleri müstesna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt