Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV muafiyeti sınırı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enfazla 1000 1500 lira kazanıyoruz dedi birde satış temsilcisi, Opel in garip geldi bana yaklaşımları. Ayrıca rapor artık e-devlet üzerinden çıkmasına rağmen noter den onaylı istiyoruz dediler

Araç alımlarında rapor notere onaylatma işi bitti diye biliyorum 2 ay önce araç aldım raporumun aslı gibidir olanını verdim ve aracımı teslim aldım.
Byarug

Suret

Leon 1.0 Tsı 115 HP styl (Mart fiyatı 142.800 olmuş)
[FONT=Raleway]Dönüşe Duyarlı Ön Sis FarlarıKumaş döşeme (WL1 ile Siyah Deri, WL3 ile Siyah Alcantra döşeme gelir)Yağmur Sensörü/Kararan Dikiz Aynası16" Alüminyum Alaşımlı JantlarArka Park SensörüElektrikli Park FreniSürücü/Yolcu Ön-Yan Hava Yastıkları ve Perde Hava YastıklarıHız Sabitleme Sistemi (Cruise Control)Elektrikli / Isıtmalı / Katlanabilir Yan Aynalar6 Hoparlörlü Ses Sistemi (4 Hoparlör+2 Tweeter)Diz Hava YastığıÖn Kol DayamaFabrika KoduLED Gündüz Sürüş FarlarıFabrika KoduParçalı Katlanabilir Arka Koltuklar5" Dokunmatik Renkli Ekranlı Radyo,Aux-in,USB ve SD Kart Girişi / BluetoothABS/ASR/ESC/Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Auto Hold)/Lastik Basınç UyarısıÇift Bölgeli Otomatik Klima / Arka Orta Havalandırma KanalıÇok Fonksiyonlu Deri Direksiyon, Vites TopuzuSürücü-Yolcu Koltuğu Yükseklik / Sürücü Koltuğu Bel Destek AyarıXDS/MSR/DSR/Ön Bölge Asistanı (Front Assist)/İkincil Çarpışma Freni[/FONT]
[FONT=Raleway]Fiyata Dahil Diğer Ekipmanlar

Beyaz (O.Beyaz)Media System Plus (8''Dokunmatik Renkli Ekran/CDMP3çalar/4Hop+4Tweeter)[/FONT]

XC40 teslim alan arkadaş oldu mu acaba? Deneyimlerinden faydalanabilir miyiz?

ernayvaz
Hocam ön ve yanda gördüğümüz çelik yada krom unsurlari body kit olarak mı aldınız ve ne kadara mal ettiniz hocam.
Hangi özellikleri ekleyebiliyoruz bilginiz var mı acaba?

Merhaba şu an ki gidişata göre bu sene yeniden değerleme oranı yüzde kaç olur ? Tahmini olan var mı

ÇÖNDÜR

Daha Mart ayındayız...

Aralık ayında açıklanacak YDO oranını geçtim, Nisan'ı görür müyüz, onu düşünüyoruz...

Arkadaşlar merhaba kızımın raporunu Ocak 2019 çıkardım yeni rapor sistemi gibi değil eski usül oranı yazıyor. araç alacağız ama vergi indirimi yazıyor arkasında araç alabiliriz değil mi? Vergi indirimi aracımı kapsıyor?

@Erhan0625

Bu aracı aldığımızda bakım maaşı kesilmiyor değil mi?

@downartıbir

Biz ek karar alıp direkt sattık aracı. Hakim sormadı bakmadı bile. Toyota Corolla vardı. 125.000 TL ye anında verdikk. Hakimle muhatap bile olmadık.

Bugün itibariyle tüm işlemler tamamlandı ve mercedes a180 style extra apple car play siyah renk 147 bin tl ye aldım.Süreç biraz uzadı bayi yüzünden ancak sonunda bitti. Sol kol brekial plexus vardı. Yeni b sınıf engelli ehliyetimi aldım. Raporda ötvsiz araç alınır vs gibi bi yazı yoktu ancak ehliyetteki kodlar yeterli oldu.

yunusyildiz

benımde A180 sedanlar hosuma gıdıyor . 147bıne aldıgınız aracın fiyatı neydı acaba ? HAyırlı olsun

Amg alınabiliyor mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben hb modelleri daha çok seviyorum. Mümkün olsa cla alırdım ama a sedan hoşuma gitmedi. fiyatı 236 gibi bir seye geliyordu.

ama lerde limit dahilinde araç bulabilirseniz.

Bende de tüm evraklar vardı engelli ehliyetimde var ama engelli raporunda yazı yazmadığı için alamıyorum şuan yardımcı olur musunuz nasıl aldınız?

Benim de aracım geldi ama engelli raporu 6 aydan daha az süresi kaldığı için vergi dairesinden onaydan çıkmadı. Hastanede şu süreçte heyet toplanıp rapor süresini uzatamıyor malum. Ne yapacağız bilemedik.

Alan varmı 337 bin tl oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

denemeseskontrol

27/Mart/2020 tarihinde Poliklinik ve Sağlık Raporları Hakkında Alınacak Tedbirler Konulu Duyuru Yayımlandı.

https://ohsad.org/poliklinik-ve-sagl...ru-yayimlandi/

Bu duyuruda 3 ve 4. Maddeler raporların uzatıldığına işaret ediyor gibi. Bu konuda uzman bir arkadaşımız yorumlamalı. Belki ilk 6 kuralına takılmaz da aracınızı alabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yunusyildiz

hayırlı olsun sedan mı hatcbak mı aracınız . BEnımde A180 sedan nıyetım var ama fiyatlar dovız kurundan cok yukselıyor . Aracın vergılı fıyatı neydı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt