Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında 2021 yılı limiti belli oldu: 330.800 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kodiaq veren bayi varmıymış gerçekten, karoq mu kodiaq mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Affınıza sığınıyorum neden herkes SUV araç peşinde kosuyor merakımdan soruyorum? Neden Sedan - Hatchback türü araçlarla ilgilenmiyorsunuz?

Tekerlekli sandalye için bagaj ihtiyacından dolayı

FaCia

Hayırlı Olsun... Corolla sedan mi Hb mi ???
Bana da Hb araç için 190.000 denmişti. Benim tercihim Peugeot 2008 1.2 GT-Line oldu aynı fiyata

BBP Başkanı Mustafa Destici konuyu gündeme getirecek.
Konuyu Recep Tufan bey takip edecek (kendisi ve çocuğuda engellidir)
Tweterdan takip edelim gruplarda paylaşalım.
Benden kısa ve öz bir rapor isterler.
1. Limit çok düşük
2.KDV düşse eskisi gibi iyi olur.
3. 5 sene çok uzun
4. isteyen Ötv yi geri öder faizi ile yenisini alır.
5. Limit üstü ödenip istediği araç alınabilmeli.

Taner bey yardım bekliyoruz özellikle sizden.

Serkan555

1. Madde gerçekleşse bu yıl için yine yeterli olacaktır

Ama bu görüntüde zor bu yıl düzenleme Gelmez gibi
Aile çalişma bakanlığında Hiç çalişma yok gibi bu konu ile

Serkan555

Hükümetin gündeminde değilmiymiş bu konu o kadar mail yağmuruna tutuluyorlar, pek takan yok anlaşılan bu yıl yalan oldu. Hadi destici kurtar bizi umudumuz sensinnnn

Hükümetle arası ile olan MHP var şu an, ordan birilerini bulmak daha mantıklı gibi duruyor...

arkadaşlar sitede yazılanlara bakerken "OZELGE" denilen bir şeyden bahsediliyor . ozelge nerde lazım oluyoır ne işe yariyor

vergi kanunlarında yazmayan özellikli bir durumunuz var ise vergi dairesine Özelge ile soru soruyorsunuz onlarda sizlere cevap veriyor. Berilen cevabı aynı durumda olan diğer kişi ve kurumlar da kullanabiliyor.

_JoKeR_;

benim gibi fiat-reno alsın 100 bin tl ye aldım...reno clio sport toırır nekadar mangır okadar zangır

Sende mangır yoksa bizim suçumuz ne fiat renoyamı mahkumuz :)

paran varsa merssedes-bmv ye bin vergili vergi vermem diyosan reno-fiat a bin

Niye vergi vereyim param var diye engelliden sayılmıyormuyum :)

Ben özel tertibatlı araç kullanıyorum öyle zangır mangır olmuyor engelli aracı olması lazım. atildertli

Ben alamıyorsam başkası da alamasın mantığı, başka bir şey değil. melihbe

selamun aleyküm arkadaşlar kusuruma bakmayın konu dışı yardıma ihtiyacım var arama yaptım bulamadım şimdiden özür dilerim 2015 yılında aracımı aldım o raporum 1 yıllıktı daha sonra MTV den düşmek için raporu sürekli olarak yeniden aldım onunla maliyeden herhangi bir sorun yaşanmadı pandemiden dolayı beklemek zorunda kaldık değişim yapamadım yeni limitle değiştirmek istedim fakat sorunlar başladı birçok bayi e rapor olmasını istiyor hastaneyi aradım hazirana kadar heyet yok deniliyor e rapor olmadan araç alımı yapan oldumu veya bunu e rapora çevirme imkanımız varmı ?2019 yılında e rapora geçilmiş

Watchtower

Merhaba. Benım araç Corolla X PACK FLAME HYBRİD Sedan. Buğün teslım aldım. 180 km yol geldim. muhteşem bir araç... Hybird teknolojisini harıka yapmıslar. Araç full zaten.. ben bayıldım hayran kaldım... Allah herkese bendekınden daha iyisini nasip etsin..
Şehir içinde elektriikle muhteşem keyif veriyor. Uzun yoldada aynı sekılde az bir yokuş görsün hemen kendını elektrike alıyor. Yakıt tükemim şuanda 5.8 Litre 100 Km'de. İnşallah dahada iner çünkü aracı daha büğün aldım.

FaCia

Hayırlı Olsun güle güle kullanın kazasız belasız

TANER Bey Varmı Gelişme Herhangi Bir Hareketlilik limit Konusu Hakkında ?

Cimer den herkes yazmaya devam etsin belki duyulur Limit sorunu

Watchtower hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Ruhsata kullanacak kişilerin ismini yazmak kalktı mı bayi bana isim yazdırmaya gerek yok herkes kullanıyor dedi
Doğru mu??

mina1323 neredesiniz bilmiyorum ama ben tiguana anlastim Ankara cankaya dogustan Ankara sasmaz dogusta var diye biliyorum

Bugun verilen Tiguan cam tavansız 210 bin
Skoda octavia 1.0 197
Tuscon 190. Bin
Troc 190
Skoda süperb benzinli elit 200 ama yok

Tiguan coğu bayii elinde yok ötv uyumlu
Şubat ayında gelir diyor uyarmı bilmem ozamanda

210 bin TL nin ÖTV dahil toplam fiyatı 378 bin tl olur. Bu araç yani Tiguan ÖTV li normal fiyat 378 bin TL ye mi satılıyor. Yok biz engellilerden fahiş kâr mi alınıyor.
210 bin TL de 20-25 bin TL fazlalık görünüyor.

Araç kalmadı valla araç bulan alsın hükümetten bi cacık çıkmayacak gibi gözüküyor. Bayilere sordum artarmı ne bekliyorsunuz diye kimsenin umudu yok.

Sıfır araç satış durgun Bayiiler hepsi sakin aşırı hızlı satiş yok

Limit artsa İstediği gibi herkes araç alırdı Ellerinde araç Var iken üst donanımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt