Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında 2021 yılı limiti belli oldu: 330.800 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu limit konusunda kişisel olarak ne yaparım diye düşündüm. Gelir İdaresi Başkanlığında yetkili biriyle görüştüm. Durumu izah ettim, ancak bu işin çözümünün kısa vadede olacağı izlenimi edinmedim.
Yani sistem iyice tıkansın, yeni bir şeyler yapılır gibi bir hava var.
Ama yinede bu işi Cumhurbaşkanlığı çözebilir ancak.

inanılmaz bir durum bence limitten daha önemli olan arabayı alma şartları, arabayı alsam maaşımı kesiyorlar böyle saçma bir şey olamaz ben o arabayı nasıl sürebilirim o zaman kardeşim bana çalışıp araba alacak ötv indirimini kullanıp hakkımı kullanıp, evde annemle ben yaşadığım için aldığım arabadan dolayı maaş kesilecek ben ne hastaneye gidebiliyorum ne gezebiliyorum bu durumda böyle saçma bir şey olamaz buna bir çare bulmaları lazım..
Araba kullanıyorsan parayı alamazsın diyor devlet e ben parayı alamazsam arabaya nasıl yakıt alırım kişisel ihtiyaçlarımı nasıl karşılarım anlamıyorum ki

caradak

Kısa vadede olacak Birşey değil Ancak bakanlık Ve Vatandaşlar Baskısı ile Cumhurbaşkanı Yükseltir yetkisi Kullanarak yakın sürede yükselmez Görünen o o yüzden bu iş 2022 kadar uzar uzarsada

2022 de enfazla 330 dan 355/360 olur ozamanlar yine araç zamlanır yine alınmazz uygun limit birşey bulup almak mantıklı görünen şu görüntüde

Kaşkai midnight edition a sıra yazıldım limit yükselirse c5 alacam araçlar 20-25 i arası gelecekmiş
Hayırlısı..

Sorunlar konuşulacaksa bir sürü çıkar. Önceden sorun olmayan şimdi olanı konuşuyoruz. Bürokratlar milyonluk araçlara 5 kuruş para vermeden yakıt parası ödemeden biniyorsa bir zahmet engellilerin alacağı arabaya da karışmasınlar.
SiyahPelerinliAdam

Moderatör tarafında düzenlendi:
c5 in shine bold paketini istiyorum cetaşta kırmızı var hazır ellerinde ama fiyat 377000 olduğundan limite girmiyor şu an

Bence almak isteyenler arabayı alsın daha sonra araba da kalmaz.2021 yılı araçları ise ötv oranlarını aşacaktır.ve suv alma imkani kalmayacaktır.bu kendi fikrimdir.alıp almama karası size aittir.

2020 Model Peugeot 2008 1.2 GT Line 190 a anlaştık . Hazır araç bir aksilik olmazsa cuma günü alıyoruz.
Beklersem ve 2020 model araç bulamazsam 2021 model araçlardan limite giren nerdeyse kalmıyor.

Başka hangi illerde var Watchtower ben bugün bulamadım hiç genelde 185 fiyat istiyorlar birtek Yalova'daki 200 istedi 2008 gt ye

zorildiz
Bayilerin maşallahları var. Her bayi değişik fiyat veriyor. Ben arabayı alırken 186.000-192.000-198.000-202.000-205.000 Anahtar teslim fiyat aldım.
186.000 olanı hemen yapıstırdım. Aynı marka, aynı model, araçlardı hepsıde -> Toyota Corolla Flame X pack Hybrid.

zorildiz

qasqai ye ne kadar fiyat aldınız ? Neden sıraya yazıldınız istanbul tüm bayilerde araç var.

mina1323 198000 fiyat aldım ama 2008 alıyorum şimdi rapor süresinden dolayı onu da yalovadan 200 bine aldım 183 ü bankadan geri kalan elden..
fırsatcılar..
rapor tarihi 08.08.2019 olduğundan bu ay sonuna kadar işlemi bitirmem gerekiyormuş kaşkai de yetişmez zaten

zorildiz

qasqai 1.3 midniyt edition alıyorum benzinli için 180,000 fiyat verdiler bilginiz olsun. hayırlı olsun bu arada

teşekkürler size de hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Tiguan bomboş çünkü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Piyasada tiguanın sportage nin pejonun boş paketleri var. Suv araç özelinde konuşursak boş paketler gerçekten dümdüz bir araba. Haklarımız eridi gitti.

Boş derken qasqai dahami dolu tiguanin bildigim ozellikleri dijital 3 bölge klima katlanır ayna on arka park sensoru elektrikli el freni 615 litre bagaj yagmur far sensoru adaptif hiz sabitleyici led paket vs gerci bu biraz bakis acisina bagli ama

Başka bir forumda paylaşmıştım ancak buraya da linki ekliyorum. Birkaç SUV modelini karşılaştırmıştım. Birilerinin işine yarayabilir.

2718acbd4d0e0d1b0119221427ee2e70.png

Teşekkürler emek için. Ateca karşılaştırdınız mı hiç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stok bilgisi ve fiyat alabildiğim araçları karşılaştırmak için kendim için hazırlamıştım. Yoksa bazı illerde sanırım Ateca, Kodiaq, Vitara, Eclipse Cross vs de alıma uygun diye fiyat-stok paylaşımları gördüm.

Benim bulunduğum yerde diğer araçlar olmadığı için ve tablodaki araçların arasından seçim yapmak zorunda olduğumdan tabloya almamıştım maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt