Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında 2021 yılı limiti belli oldu: 330.800 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar araç alımında BOŞ PAKET almayın bunu kural sayın limit ten bir zarar görüyorsunuz bari araçtan en baştan zarara girmeyin. Boş paketler bayilerin zaten filolara verdiği araçlar size lütuf gibi sunulan şeylere tamah etmeyin. Zaten teknoloji çok hızlı değişiyor boş pakete girmeyin paranıza yazık. Şu bayilere aldanmayın

Boş paket tiguan almaktansa ateca alın daha iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sputnik

Bende 2021 model Boş paket Toyota Corolla Boş paket alabiliyordum.(Limite göre) Bu arkadasın dediği gibi 2020 olsun dedım full olsun dedım ve gittim full paket 2020 modele anlastım. Boş paket almamaya çalışın gerekirse baska araçlara bakıbn.

Arkadaşlar boş paket alacağınıza gidin dolu paket alın ben aldım Honda civic ex plus araçta yok yok

Limit düzenlenmezse 2022 kadar beklecez baz paket almaktansa böyle giderse alım gücü düşük Olursa İndirim yaparlar mecburen

Taner bey Gelişme Varmı ?

Cimer'e yazdım
Sakatlar Konfederasyonu başkanı ve bir yöneticisine yazdım
MHP yazdım
CHP Hatay milletvekiline (limitin kaldırılması için kanun teklifi veren) yazdım... ama hiçbir yerdenbir ses çıkmadı.. yinede yazacak biryer varsa mücadeleye devam

Son düzenleme:
Beyler aceleniz yoksa mevcut arabalarınızla devam edin.
Gelecek sene için belki bi düzenleme yapılabilir, limit daha da artabilir daha iyi bir araba alabilirsiniz.

Memurbey17 Selamlar bende düşünüyorum kaç a geldi size birde nasıl yakıt durumu cok km yaptıgım ıcın yakıt korkutuyor. Bilgi verebilir misiniz?

arkadaşlar bugün 15:00 te kabine toplantısı var. aile bakanının konuyu cumhurbaşkanına ileteceğini düşünüyoruz. ayrıca otomotiv firmaları da limitin artması için baskı yapıyorlar. az sabır.

tanerbudak

Hadi hayırlısı Gelişme olursa Bilgilendirirseniz iyi Olur taner Bey

İnşallah Bugun konu gündeme gelir sorun çözülür

Uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum umarım bugün güzel bir gelişme olur.

atildertli
Evet haklısın hatta evden hiç çıkmasın ölmeyi beklesin.

_JoKeR_
Parası olan zaten az çok istediğine erişiyor dostum. Asıl sorun renault yerine mercedese binemeyenler de değil, en ucuzu bile olsa hiç araç alamayacak olan engellilerin dışarı çıkamamalarında. Herkes kendi cebindeki 3 kuruşu düşündüğünden bu gerçeğe pek işaret eden yok maalesef.

tanerbudak kardeşim umarım dediğin gibi bir görüşme olur.
karar çıktığından beri sürekli mail atıyorum nere olursa olsun yeterki sesimiz duyulsun.
herkes ticaret anayışıyla araç almıyor gerçekten ihtiyacı olanda var kötü niyetli birkaç kişi yüzünden limit böyle kalmasın.
zaten bayiler verme taraftarı değil gibi aradığım herkes 330,800 olması lazım diyolar.
hali hazırdaki aracım elimde dursun bakalım gelişmeler ne olacak.

Taner abi konuyla ilgili bir gelişme olursa haber verebilr misiniz...

Kardeşim araç 2020 model aralıkta alındı herşey kasko sigorta aksesuar seramik kaplama spor paket toplamda 200 e geldi bana mansion

Noldu limit 450 500 bin bandına çıktımı

Tek adamda değil mi yetki niye uzatıyor hemen atsın imzayı, anında girsin yürürlüğe. ikna edemediler mi acaba :)))

CB açıklamada bişey demedi acaba kabinede konuşulabilir mi bu hikaye el elin eşeğini aramaya döndü..

Arkadaşlar boş paket alacağınıza gidin dolu paket alın ben aldım Honda civic ex plus araçta yok yok

[FONT=arial black][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2]Hayırlı olsun beyfendi.
Bende Toyota Corolla Flame 1.8 X-Pack Hybrid e-CVT aldım. Çarşamba Perşembe günü elime gececek. Bundada yok yok.
Bende Aparatları ücretsiz taktırdım. Hediye Paspas,Bagaj Havuzu filan hediye aldım. 186.000 TL'ye bitirdik bizde.
[/SIZE][SIZE=2][/SIZE][/FONT]

Merhaba,

Bugün bayileri gezdim. Benim amacım Stationwagon almak aslında ancak sw modeli olan markaların elinde ne yazık ki araç yok. Türkiye'ye sw araba getiren markaların da fiyatları limite uymuyor. Limit dahilinde sadece Dacia Lodgy ve Fiat Egea Sw var ancak Egea'da yeni duyurulan listeye göre otomatik vites yok şu an için.

Stationwagon büyük rahatlık aslında ancak ülkemizde tercih edilmiyor. Böyle olunca da firmalar getirmiyorlar. Skoda'nın Octavia modelinin Combi tipi hem görüntü hem de konfor olarak güzel görünüyor. Getirilse bir ihtimal limite de uygun olabilir. Ancak görüştüğüm kadarıyla böyle bir niyeti yok firmanın. Siparişle de getirme taraftarı değiller. Tekerlekli sandalye varsa el mahkum SUV bakıyoruz.

Mevcut muafiyet tutarından bugün birkaç fiyat aldım. Tamamı 2020 model araçlar için geçerli.

Opel Grandland X Enjoy 1,5 Dizel 190.000-TL
Citroen C5 Aircross Live 1,2 Benzin 175.000-TL
Peugeot 3008 Prime 1,6 Benzin 200.000-TL
Kia Sportage Cool 1,6 Dizel 177.000-TL
Nissan Qashqai Midnight 1,5 Dizel 197.000-TL
Nissan Qashqai Skypack 1,5 Dizel 190.000-TL
Volkswagen Tiguan Life 1,5 Benzin 197.500-TL

il-.-li 3008 prime 1.6 benzinli paket yok 1.2 olmasın o dediğiniz ve bayiilerde araç yok hangi bayi söyledi size

Bugun kabine toplantısında Herhangi birşey cıkmadı konu ile alakalı anlaşılan Geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt