@
selda*
Selda hanım benim açtığım tüm gruplar suistimallerin azması sebebiyle aynı zamanda edilen küfürler hakaretler, engelsizlerin engelli vatandaşı sömürmesi,aşağılaması kanunları çiğnemesi vsvs sebeplerden ötürü kapattım Bilginiz olsun...
Geçmişte hatalarımız oldu kabul ediyorum bunun için üzgünüm... Engellinin halinden engelli anlar..
Engelli yakınıda genelleme yapmak istemiyorum ama aşırı derecede suistimal ediliyor.
Şuan çok fazla grup var içlerinde bayi çalışanları galericiler,modifiyeci garajcılar,seramik folyo kaplamacılar,kaportacılar,komisyoncu, al satçı türlü türlü bit gibi türediler ne yazıkki...
Burdaki engelli arkadaşlar dikkatli ve uyanık olsun engelliye ağır hakaret eden şahıslarda var ben de bunların ekran görüntüleride var ilgili kurum ve kuruluşlara gönderdik.
Facebook gruplarında daha çok rapor ticareti yapan örgütler var, 20 bin tl ile 100 bin tl arası rapor satıyor... Facebook grublarında KOMİSYONCU KAYNIYOR 184 bin tl ye satılması gereken araç 200 ila 220 bin tl den işlem görüyor.. Özellikle oto galericiler sıfır km araç satışı yapıyor sadece %90 rapor yakını diye...(AÇIN SARI SİTEYE ENGELLİDEN ENGELLİYE YAZIN BİNLERCE İLAN VAR %99.9 %90 RAPOR SAHİBİ YAKIN,GALERİCİ) Yine bunların görsel kanıtlarıda var ilgili makamlarada ilettik..
Bundan sonrası top mecliste düzeltmek ve suistimali kaldırmak yüce devletimizin görevidir..
Bizler artık çıkabilecek kanun da ESKİDEN OLDUĞU GİBİ %90 hasta yakınları ile aynı katagoride olmamamız gerekiyor...
Bizim rekabet etme şansımız mümkün değil... Bugün gidin bayiye tertibatlı araç duyunca yok sana araç diyor git diyor yazı al gel diyor...
HER GİTTİĞİM BAYİDE ARAÇ OLSADA VERİLMİYOR...
Gerçekler acıdır üzülmenin espirisi yok ortada bir halt yeniliyor ve bunun ceremesini engelli çekiyor ORTOPEDİKLERİN ayrılması zaruridir..Her platformda bunun mücadelesini ayrıca ben ve özel arkadaşlarım mücadele ediyoruz edeceğizde yıllardır engelli diye diye bizi de suistimal ettiler Bunlar engelli yakını değil arkadaşlar kronik hasta yakınları...Gerçek engelli yakını Anne,baba,kardeş,eş 1 ci derece ile ilgili sorunumuz yok sorun 2 ve 3 derece yakın ve vekalet verilerek herkesin bu araçları alması sorunudur.
Umarım yüce meclis bu konuyu çözer bizler engelliler olarak mağduriyetimiz giderilir.