kimseyi tanimam, ama kim kendini tum engellilerin temsilcisi görüyor da herkes adına tekliflerde bulunma hakkını kendisinde görüyor, bunun seçilmiş bir zemini var mı onu bilemiyorum.
eğer tüm engelliler adına birileri kendini temsilci addedip bazı önerilerde bulunmuşsa en azından burada da ne olduğu paylaşılmalı. ha böyle öneriler
çok yollanır, kim dinler o da ayrı bir konu.
oturanboğa işe bu sitede yıllar önce bir konu sebebi ile muhatap olmuştum. ankarada uyanık bir girişimci, önce müzik kursu işine girmişti. insanlar şikayet yazsa şikayetvara gider sildirir, kendini yıllar önce kurulmuş gösterir, googleda sürekli fake yorumlar yazar, borç ödemez falan böle bi tip. sonra bunlar özel eğitim işinde de para olduğunu görünce ümitköyde bir de özel eğitm işine ses getirelim demiş, bunun sürekli uğraştığı şey de googleda üst sıralarda çıkmaktı.
insanlar böle bür yere yönelmesin diye oranın adını bile anmadan çayyolundaki diğer mekanların adlarını yazıp burayı öneriyorum demiştim, ama yanlış anlamayın öle bir iki mekan değil, yani orada faaliyet gösteren her yeri yazdım rehber gibi. sonra ne mi oldu, dedim ya çok uyanık tiplerdi. nasıl etti, ne etti biltorum ama o googleda çıkan rehber başlığı silindi, onun yerine sadece bu arkadaşın mekanı yazan yeni bir başlık geldiydi. ne oldu nasıl oldu bilmem, yönetici arkadaşa da sordum sonra sanki ben sadece oraya yer vermeyen bir rehber yazmamışım da reklam yapmışım gibi bana mekancılarla uğraşamam deyip yazılan reklam topici de silip konuyu kapatmıştı.
diyeceğim özü, kendini herkesin temsilcisi gören arkadaşlar var ise inşallah buna layık kişilerdir.