suistimal yüzünden gerçek hak sahibi bu haktan faydalanamıyorsa yakında göreceksiniz
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
500 veya 1 milyonluk araç alıcam param var, hayır alamaz 300 binlik neyine yetmiyor diyen arkadaşa cevabım SA NA NE?
engelli başka ilde aracı alan 3.derece akraba başka ilde. bunun önüne geçilmesi gerekiyor ve bu olacak.
Yani biraz satan feragat ediyor rayiç bedelden,piyasası 400 bin olan aracı 300 e veriyor (kendisi 220 ye almıştır),kendisi 80 bin,alan da 100 bin kâr elde ediyor öyle mi? Benim engelli raporu alma hakkım varsa gider sıfırı 350 bin olan aracı 190 a alırım,azıcık lüks araba almak için mi tüm bunlar?
Evet benim mercedesim var gla 200 2017 model piyasa fiyatı 2.ci el 550 bin tl ben yenisini alamıyorum limit 330 bin öyleyse neden aracımı satayımki.Beni yolda üzmeyen konforuyla mükemmel bir araba bazı özellikleri ayaklarımı kullanamadığım için çok işime yarıyor.Gaz fren aparatlı kullanıyorum %90 değil raparum %87 sürekli.Hiç kimseyede vermiyorum kullansın diye titizimdir bu konuda.Ruhsatta (3.cü derece akrabalar kullanabilir.) yazmasına rağmen.Bize böyle arabalar lazım engelli için olmazsa olmazlar ama hükümetimiz bunu lüks olarak görüyor.Ne zaman bunların bizim için gerçekten ihtiyaç olduğunu anlayan bir hükümet gelecek biz o zaman rahat edeceğiz.Bence burada suistimalin sorumlusu hükümettir başka hiçkimse değil.[FONT=sans-serif]engelliye 165 bin tl olmakta bu sebeple kişi örnek olarak söylüyorum mercedes GLA 200 ü 165 bin tl almış oluyor o dönemde gla200 fiyatı 298 bin tlydi bu örnekler çok daha fazla kişi bu aracı şuan 500-550 binden aşağı vermez eğer km yapmadıysa satış fiyatı engelliden engelliye(%90 dan %90 na 500-550 binden başlar ben bunun örneğini çok gördüm...[/FONT]