biz araçtan vazgeçmiştik şu an yazılanları okuyunca ümit etmeli miyim tekrar ? limit kalksın . saçna sapan işimizi görmeyecek rahat kapı açılsın geniş oturma açıklığı olan araba lazım bazen dizlerim bükülmüyor vs kimbilir kimler ne dert çekiyor benimki hafifi diyorum.aten şu an minik arabalar kaldı limitie o da bayiler lütfederse üstüne faturasız para da talep ediliyor. mart ayı gelsin bakalım ne denilecek .cimer e yazdım 4-5 kez aynı maili atıyorlar.derdimiiz bilen duyan yok. 1.derece akraba dışı olmasın da , olan 2.3. dereceler kullanıyor hava atıyorlar diye oldu , artık şebeke kurulmuş tanımadıklara adamlara veriyorlar arabayı .başka şehir vs.kednim bizzat şahit oldum koluna girmişler bir odadna diğerine taşıyorlar. biri de bana hala ve hala 15 bine 20 bine rapor satıldğını söylemişti.ben şok. 1 ay git gel yağınca ne uğraştın bak millet böyle hallediyor diye benimle dalga geçmişti. çok çok çok pislikler dönüyor engelli raporunda.inanın devlet naısl çözecek bunu
baktığımız araba arka kapı kendine çekiyorsun yana açılıyor ben denedim açamadım ellerimde engelli tutup kaldıramadım çekemedim ellerimden mümkün değildi tek o limite uyuyordu bayide tek kalmıştı . 2 hafta sonra baktık 60 bin zam gelmiş.limitten çıkmış.
umarım en kısa sürede olur elimizdeki para eridi dolar euro çıktı limit dışı her araç...umarım martta gelir müjde.
baktığımız araba arka kapı kendine çekiyorsun yana açılıyor ben denedim açamadım ellerimde engelli tutup kaldıramadım çekemedim ellerimden mümkün değildi tek o limite uyuyordu bayide tek kalmıştı . 2 hafta sonra baktık 60 bin zam gelmiş.limitten çıkmış.
umarım en kısa sürede olur elimizdeki para eridi dolar euro çıktı limit dışı her araç...umarım martta gelir müjde.