ne oldu %90 hasta da %89 80 hasta değil mi denince arı sokmasına da muafiyet verilsin mi oldu?
burda kimse %90ın hakkı geriletilsin alamasın demiyor, ama on binlerce satılan, alım-satım koşulları, kullanım koşulları tertibatsız araçlardan çok daha dezavantajlı olan, tertibatsız araçlardan farklı yapıdaki tertibatlı araca bir avantaj verilmesi halinde hemen ayrımcılık vb diyor.
kimsenin de hakkını kısıtlayın, azaltın ben demedim. hükümet bakmış çok ötvsiz araç satılıyor demiş öle takdir etmiş, ee çok ötvsiz araç satılıyor ama alım satımı kullanımı zor olan tertibatlı değil çok satılan. madem öle o zaman tertibatlıdaki eşitsizliğin giderilmesine neden hemen %90 yakınları karşı çıktı?
engelli bireylerde ayrım yapılmasın diye ve hasta ve yaşlı yakınları tertibatlı araçların sorunun çözülmesine karşı çıkıyor ise ve araç verilmesi hastaların sorunlara çözüm ise o zaman %89, %80 neden alamıyor diye soruyorum. onlar ortopedik değilse alamıyor ortopedikse zaten dediğim kapsamda alabiliyorlar. mesele adalet, ya da zor durumdaki hastalıklar ise %70 %80 %85 durumdaki rapor sahipleri hiç alamadı, neden hani tertibatlı araçta limit farklılaşması haksızlık olduğundan, ayrıştırma olduğundan yazılıyor ya neden %89 niye alamıyor neden %89 raporlu ile %90 raporlu ayrıştırılıyor diye kimse yazmadı.
her neyse konu gereksiz uzuyor. son olarak sadece şunu yazacağım, çünkü sürekli saptırıyorlar
BEN %90 RAPORLA ARAÇ ALINMASIN DEMEDİM, DEZAVANTAJLI TERTİBATLI ARACA BİR TANE OLSUN AVANTAJ VERİLMESİNE HEMEN HAKSIZLIK diyenlere toummda
devlet de isin diger boyutunu goruyor dedim. yoksa bana kalirsa bu kadar gereksiz yol kopru yerine otv yi dusursuer herkes, tum insanlar rapor falan da gerek olmadan arac surebilsin