şu an geçici süre ile tekerlekli sandalye kiraladım.evde bile kapıdan holden geçmiyor kullanması zor . daha sokağa çıkamadım zaten çıkamam heryer merdiven heryer yamuk kaldırım mümkün değil bir engelli araçsız bir yerden bir yere , hastane kontrollerine gidip gelsin ayrıca refakatçi için de zor eşimin beli tutuldu , elleri kitleniyor vs . bu ameliyatlar öncesi de zaten %96 engelliydim ama dışarı kendim çıkabiliyordum.bu ülke her açıdan engelli için cehennem. istiyorlarki evde kalalım kimseler biiz görmesin .görülmediğimizde sorun da görülmüyor.ben yaklaşık 20 günüdr hastane dışında evden çıkmadım ruhum da hastalandı . tekerlikli sandalye ya da ortopedik engellilere araba şart geniş bagaj şart , medeni bir ülke olsaydık arabaları da devlet versin diyeceğim de o çoooook ütopik olacak. istiyorlar ki ölelim bitelim sorun oluşturmayalım masraf çıkartmayalım asıl masraf kalemi biz değiliz. geçiş garantili yollar köprüler havaalanları , değerinin 3-4 katına yapılan millet bahçeleri , yandaşların silinen milyar dolarlık vergi borçları .....benim ötv im mi batırıyor bu ülkeyi.şahsen ben tekerlikli sandalye ve uzunca zamn koltuk değneği de kullandım . olmuyor yani taksiler durmuyor araba şarttttttttt. ayrıca kuzenimin oğlu otistik . raporlu .çocuk küçükken kucağına zorla oturtup otobüse binebiliyordu.hep bağrıyor çığlık atıyor herkes tip tip bakıyor çocuk anlıyor daha da strese giriyor daha çok çığlık atıyor. şimdi çocuk 12 yaşında annesinin boyunu geçti. zaptettmek mümkün değil. çığlıklar devam , el çırpma devam ...toplumun cahilliği arttı bakışlar daha da rahatısz edici ....bu kişiye de şart araba . en azından çocuk bu salak topluma katlanmak zorunda kalmaz.bu kişilere direk araba verilmeli.yaşlısı var hastaneye gidecek araba lazım eeeeeee????? yine araba lazım....belediyeler yetersiz ...araç lazım . ben 10 milyonluk zırhlı araç istemiyorum ki