Hesabınız yanlış, ÖTV indirimi söz konusu olduğunda ÖTV nin KDV si de alınmadığı için çıplak fiyat üzerine sadece %18 KDV ilave etmeniz gerekiyor.
Yani engelli indirimi hesaplanırken sadece çıplak fiyat'ın %18 KDV sini ilave ediyorsunuz.
Ocak 2021 Tarihindeki Tebliğ aşağıdaki gibi ve belirttiğiniz durum orda yazmıyor. Dediğiniz gibi bazı haber siteleri %90 altına %26 ÖTV diye haber yapmışlar ama bunun resmi bir kaynağını ben bulamadım. Dediğim gibi Son tebliğ aşağıdaki gibi;
"1.3. Engellilik Derecesi %90ın Altında Olanların Taşıt Alımlarında İstisna Özel Tüketim Vergisi Kanununun 7'nci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralı bendinin (c) alt bendi uyarınca, (II) sayılı listedeki kayıt ve tescile tabi mallardan, Türk Gümrük Tarife Cetvelinin, 87.03 tarife pozisyonunda yer alan, (Değişik ibare: RG - 27/12/2017-30283 Yürürlük:1/1/2018) motor silindir hacmine bakılmaksızın, hesaplanması gereken özel tüketim vergisi ve diğer her türlü vergiler dâhil bedeli 330.800 TLnin altında olan binek otomobil, panelvan, pick-up, arazi taşıtı, ATV, jeep, steyşın vagon, vb. taşıtların, 87.04 tarife pozisyonunda yer alan, eşya taşımaya mahsus, 2800 cm³ veya altında motor silindir hacmine sahip van, panelvan, kamyonet, pick-up, vb. taşıtların, 87.11 tarife pozisyonunda yer alan, motor silindir hacmine bakılmaksızın, motosikletlerin bizzat kullanmak amacıyla engelliliğine uygun hareket ettirici özel tertibat yaptıran malul veya engelliler tarafından ilk iktisabı ÖTVden müstesnadır.""