cimerin bana verdiği cevap arkadaşlar
Cevap: AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI > İSTİHDAM VE SOSYAL GÜVENLİK DAİRE BAŞKANLIĞI (02.11.2018 15:57)
Ülkemizde işgücüne katılımda dezavantajlı guruplara yönelik belirli istihdam politikaları uygulanmaktadır. Bilindiği üzere engellilerin istihdamında kota sistemi uygulanmakta olup, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre, kamu kurum ve kuruluşları toplam kadro ayılarının %3âü oranında, 4857 sayılı İş Kanunuânun 30. Maddesi gereğince 50 ve daha fazla işçi çalışan özel sektör işyerleri en az %3, kamu sektörleri en az %4 oranında engelli çalıştırmak zorundadır.
Kamu kurumlarına engelli memur alımı ile ilgili olarak Devlet Memurları Kanununda 13.02.2011 tarihinde değişikliğe gidilerek engelli memur alımına yönelik sınavlar merkezi hale getirilmiştir. Ortaöğretim, ön lisans veya lisans düzeyinde eğitim veren kurumlardan mezun olan engelliler Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS), ilkokul, ortaokul, ilköğretim ve özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu adaylar Kura yöntemi ile engelli memur kadrosuna yerleştirilmektedir.
Devlet Memurları Kanunu ve Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelikâte engelli kotası için açılacak kadroların engellilerin eğitimlerine uygun olması, engelli bireyin eğitimine uygun işlerde çalıştırılması, engellinin çalışma ortamının engelliye uygun duruma getirilmesi ve engellilerin engelliliklerini artırıcı işlerde çalıştırılmaması konularında hükümler bulunmaktadır. Bu kapsamda engellinin yardımcı hizmetler sınıfı kadrosundan, genel idari hizmetleri kadrosuna atanması yönünde bir çalışmamız bulunmamakta olup, engelli memurlar EKPSS ya da Kura yöntemi ile bir üst kadroya yerleştirilmek için başvurabilir.
Bilgilerinize arz ederim