Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

Şunuda yazayım dedim..

:cool: Bir bilmecem var çocuklar
:D Haydi sor sor
:cool: Çayda kahvaltıda yenir
:D Acaba nedir nedir
:cool: Bisküi denince akla
:D Her an onun adı gelir...[SIZE=2][FONT=arial black]ETİ ETİ ETİ :D:p:):cool::rolleyes::eek::eek:[/FONT][/SIZE]

[SIZE=2][FONT=arial black]ETİ ETİ ETİ :D:p:):cool::rolleyes::eek::eek:[/FONT][/SIZE]
:) ehahaha, bunu bekliodum ishte!... "neden 'eti eti eti' demiosun, bisküviler öööle elimda kalakaldi!" diye yazmaya gelmishtim inan ki :)...

Ufak tefek hatalarla bu soruyuda geçtik galiba.
hem de bal gibi gectin! :)...

hata falan da yok, sadece gereginden fazla zorlashtirmishin biraz hayatini, o kadar - sonuc ayni! :)... bana da verirsin bitane bisküvi, di mi? :)...
eti-petit-beurre-biskuvi.jpg

animaatjes-applaus-33772.gif

Dilediğin kadar paylaşmak güzel...yeni sorular şartıyla ama arkadaşlar çalışacak biraz ben yokum..:)

yok, ben de bi süre icin kaybolmaya nietliyim - ufak bi yaz molasindan sonra devam ederis artik ;)...

yine de paylashir misin bisküvilerini? :)...

Evet evet niye olmasın..:)seninle tanıştığıma memnun olduğumu da belirtmek isterim herşey için teşekkürler..:)

o halde afiet ossun bize - oooh!!! :)...

eet, aynen ben de memnun oldum - bilmece arkadashim benim, cok saol ! :)...

Tatilde yeni keşiflerde yap.. yeni soru hazırlıkları yanii..:)...

İyi tatiller

Afiyet olsun çok da lezizlermiş doğrusu..:)

oki doki, radarlarim hep acik, antenlerim hep dikili olucak :cool:... ii tatiller! :)...

Benden size zeka sorusu :eek:
soru 1:Aşağıdaki dizenin son iki harfini bulunuz.

A-D-S-İ-?-?

soru 2:
Bütün gün boyunca aynı soruyu sorup her seferinde farklı cevap aldığımız soru nedir?

2. sorunun cevabı ''saat kaç'' olabilir mi?

Burada tatil biraz daha devam edecek.:)Rekursion henüz yok eminim çok iyi sorular hazırlıyordur:) Kumsallardaki çakıl taşlarından bile sorular çıkartacağını düşünüyorum...:):)

Bir Otobüste 7 Çocuk var, Her Çocuğun 7 Sırtçantası var, Her Sırtçantasında 7 Büyük Kedi var,Her Büyük Kedinin, 7 Küçük Kedisi var, Her Kedinin 4 Ayağı var. SORU : Otobüste kaç Ayak bulunmakta?:rolleyes:

150 ilk sorunun cevabı
70 2. sorunun

olabilebilir mi:)

130 parmak var... Birileri yanıt versin diye beklemiştim ama benden başka ilgilenen olmadı herhalde... Diğeri eski bir soru. Yanıtı biliyorum, o yüzden ellemeyeyim bari.

biraz başlık unutulmasın istedim MeTePe abi.. senin sorularının yanından bile geçemezler zaten.. Var mı ufukta yeni sorular:confused::rolleyes:

ikinci sorunun eski soru olduğu doğrudur, şimdi nette dolaşırken gördüm. cevabı yoktu aslında.. :) ama 70 olması banada mantıklı geldi.. amaa.. amaaaa.. ne gibi bi şaşırtma olabilir diyede didik didik etmedim değil yani.. :))
İlk soruda sosyal paylaşım sitesinde son günlerin trend resimlerinden bitanesi.. çok farklı rakamlar söyleniyor cevap olarak.. burada da öyle olmuşş..:)
Bende 155 diyoruuuuum:)))

offf.. biliyoduum yaa.. her büyük kedinin.. tamam bulduum.. duuuuuur:D

238 mi:))
7 çocuk 14
7 kedi 28
her 7 kedinin 28'den 7 yavrusu..

8x28+14 :) dedim amaa..:)))

Yahu bu biraz dikkat isteyen bir matematik sorusu... :) 70-238 falan çok düşük kalıyor. Bu fiyata hayatta vermezler, söyleyeyim. :cool:

canım kediler otobüste ne yapar nereye nasıl gider diye düşündüm ;)

Üst Alt