Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evt gerçekten cok duygusal ve sürükleyici bir kitapti sonunun öyle bitmesi içimi paramparça etmesine rağmen muhteşem bir kurgu olmus başarıların daim olsun...
IMG 20260622 114911 resmi indir - Resim Yükle - Hızlı Resim
resmim.net
Bir gün de bitirdiğim; duygusal, romantik, acıklı ve sürükleyici bir hikâye... @EMRAHBV arkadaşımın büyüleyici hayal dünyası, finaliyle beni mahvettin kardeşim, eline emeğine sağlık, yolun açık olsun. 🖊
@alitzelll🌈, Allah razı olsun kardeşim; final her zamanki gibi beklediğim etkiyi gösterdi, okuyucularımı üzmeme rağmen, başarıya eriştiğimi görmek güzel bir duygu. Nice kitapları okumanı dilerim.
4 yılın sonunda bir gencin hayatına dokunabildiğini anlamak, özellikle de bunu bizzat onun ağzından duymak çok değişik bir hismiş. Umarım hayatları boyunca mutlu olurlar.
@alitzelll🌈, Haydi be, senin yazdığın yorumdan sonra sosyal medya patladı be. Hayatım boyunca unutamayacağım dedin, çok üzüldün, ağladın ve duygulandın. 🖊 Ben bir daha böyle bir final yazmadan önce, manzaralı yere mezar almam lazım, sen de gördün, herkes finali konuşuyor. 🖊 Yoksa sonrakine Emrah'a hücum diye satırlarla peşime gelirsiniz.