Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Var bence duymuştum oyle bisey, ama ben mülayim biriyim 😂isim olmaz kavgayla👍

Sadece göz dağı veririm😂

Gayet normal hayatım, o kadar yere yetişmek maşallahın var🧿🧿

@OğuzHan112, Âşıksın, âşıksın; sen âşıksın arkadaş. :D MaşAllah, sübhanAllah. :D

@OğuzHan112, Âşık olduğum zamanlarda olan birkaç anı: Cevap alamayınca 66 kere aradım, bakkala gittim; limon aldım, parasını verdim ve limonu almadan gittim. Vodafone Park stadında seni çok seviyorum diye bağırdım. :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu gün eşimin doğum günü de bende güzel bir video hazırlamak istiyorum ama güzel bir doğum günü şarkısı bulamadım.
Acaba önerileriniz var mıdır?

@İnnocence, Onun kardeşi has Balık burcu ve taktikler padişahı Love Master. :D Ben abime yardımcı olurum romantizm için, sonuçta aşkın kralıyız. :D

Elhamdülillah. 😊🥹🤲 Çok güçlüsün yakışıklı, 84 kilodan 78 kiloya düştün, diyetisyen Bahattin hoca da şok oldu. "Hiç beklemiyordum." dedi. Kafaya koyduğunu yapıyorsun, elhamdülillah. 😁😊💪🤲🥹 Emrah Senna- Kilo Mansell Zayıflama Grand Prix'inde ilk turu geçtin. Winner: Emrah Senna. 1.21.349 😁🏎🏁😊 Çok da soğukkanlı olmuşsun yakışıklı, 68 tane numunenin olduğu numune arabasını şirket koridorlarında; hiç çarpmadan, vurmadan, milimleri hesaplayarak döndürüp götürdün. Beste'nin arkadaşı gidince, ona da yardımcı olmaya başladın. MaşAllah forumda olduğu gibi her yere yetişen adamsın iş yerinde de. MaşAllah, SübhanAllah Emrah Senna. 😁☺️🏎🏁💪🏎 Diyete yeni programla devam. ☺️🥹💪🤲👏 Morimbu mezarlığında ki gökyüzünden gene mesaj var sana, "Evlat, seninle gurur duyuyorum. Numune arabasıyla yaptığın dönüşlerde resmen Monaco savunması yaptın, her tarafa da koşturuyorsun. Benim McLaren 4x4 ile yaptığımı sen bedeninle yapıyorsun. Seninle gurur duyuyorum. " Morimbu Mezarlığı Ayrton Senna. 🥹🏎🏁🏆

Allah'ım; sana binlerce kere şükürler olsun. Saatlerin erken olması sebebiyle, son 10 dakikasından itibaren ABD maçını izledim. "Allah'ım, ne olur bir golü canlı göreyim. Hatırası kalsın." diye dua ettim. Duam son dakikada kabul oldu. 🥹😊⚽🤲🇹🇷

Allah'ım; sana binlerce kere şükürler olsun. Saatlerin erken olması sebebiyle, son 10 dakikasından itibaren ABD maçını izledim. "Allah'ım, ne olur bir golü canlı göreyim. Hatırası kalsın." diye dua ettim. Duam son dakikada kabul oldu. 🥹😊⚽🤲🇹🇷

Kendini yabancı hissettigin yere ait değilsin

Ne yorucu hafta ya... Neyse, hafta sonu geldi, padokta dinlenme vakti inşAllah.

Bir çınar daha gitti En sevdiğim oyunculardan Kadir İnanir

11,5 yıl...
Bu, hayatının bir parçası.
O 17 bin küsur mesajın içinde;
gençliğin var,
iş hayatın var,
evliliğin var,
eşini kaybettiğin dönem var,
Cengiz'in büyümesi var,
Koklear Implant sürecin var,
yazarlığa adım atışın var,
ilk kitabın var,
özel hayatın var,
buradaki arkadaşlara yardımcı olman var,
onlarla vakit geçirmen var,
bugünkü Emrah var. Çok şey var. Önceki kullanıcı adımla olan her şey, buraya yüklendi. Böylece bütün emeğim burada olmuş oldu ve ben ağlıyorum şu anda, nice 11.5 yıllara diyelim. 🥹🤲😭😊🥰 Emektar Üye Emrah Senna Da Silva. 🙂😎🏎🏆🏁🤲👏💪

Hiçbir yerde uzun süre kalamıyorum.. Hiçbir yere ait hissetmiyorum..Tam yeni bi şeye başlıyorum,o motivasyonu sürdüremiyorum...🚬

Gecenin sonu hep aydınlık derler. Peki ya aydınlık da umut getirmezse?

Ne demiş şair: Aşkın olduğu yerde gece ve karanlık asla olmaz...

Son düzenleme:
Hayat yarım kalan sevdalara dair

Hayat kısa Bir gün dönüp baktığında tek pişmanlığın
yaşayamadıkların olmasın hayatinizda

Üst Alt