İnsanı en mutlu eden şeyler nedir biliyo musun. Aslında bütün insanlar aynı şeyler için yaşıyor hepimiz aynıyız.
1- Beğenilmek. Arkadaş olarak beğenilmek değer görmek. Kendini yeterince değerli hissediyo musun onların yanında ?
2- Özgüven . Bir ortamda mhbt dönerken bi yemek masası olsun mhbt dönerken sana bişeyler soruyolar mı sende mhbte isteyerek dahil olabiliyo musun. Kendini herkes gibi görebiliyo musun ?
3-Beraber biyere gitseniz mesela kavga özgüvenin var mı ? Veya kendini görsel olarak beğeniyo musun ?
4- Hastalığının sana engel olduğunu ve onlar gibi olmadığını düşünüyo musun ?
Sakın beni yanlış anlama arkadaşım bunlardan bazıları bende hiçyoktu sonradan geldi. Bazıları halâ yok. Mekansal sıkıntıların bence en büyük nedenleri bunlardır.
Bu duyguyu nasıl yenebilirim demişsin sana harika tavsiyeler vericem. Keşke biriside zamanında bana verseydi. Bak şimdi sen bu ruh halinde olursan kimse zaten sana istediğin değeri istediğin bakışı vermeeeez
Sen alıcaksın. Biraz değişimle. Ama bunu aynı işyerinde yapmanı önermem yeni biryerde deneyebilirsin mümkünse.
Kendine bakıyo musun mesela ? zayıf mısın kilolu musun bilmiyorum ideal kilona gel. Saçlarını sakallarını özenerek yap baştan savma olmasın. Bir kickboks salonuna yazıl ve 6 ay git. 6 ay gidersen birdaha hiç unutmıycağın şeyler öğreniceksin. Birtane hafif çakı taşı cebinde özgüven yapsın gerekirse onu kullan. Herşey senin elinde.
Onların bakışlarından rahatsız olmanın nedeni senden kaynaklı diye düşünüyorum. Tabiki değişmen benim dememle değil ama imkansız da değil bence.