Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsanların yanında stresten durmakta zorlanıyor ve orada durmak istemiyorum

@ayDÜNYAvazo benim hakkımda şöyle düşünüyorlardır böyle konuşuyorlardır geçmişte şu oldu bu oldu şunu dedi bunu dedi falan filan

Acaba üstüme büyük "YÜK" mü biniyorki bu esnada.

ayDÜNYAvazo rahat olamazsın aklına ister istemez gelen şeylerle mutlaka da geliyordur böyle hissettiğine göre o anda gelmese bile sonradan geliyordur ortamdan çıkınca yani böyle düşünmen bu yüzden zaten .

Ama ben küçüklüğümde ve çocukluğumda çok rahat bir kişiliğe sahiptim ben. SONRADAN OLDU BÖYLE.

ayDÜNYAvazo aynen bende öyle fırlamanın biriydim hatta mahallede futbol takımını bile ben kurardım girip çıkmadığım iş ortam kalmadı ama işte bastırılmış yaşanmış bir şeyler öfkeler korkular şunlar bunlar illaki vardır zamanla hastalık olarak çıkabiliyor kiminde kiminde de çıkmıyor gen ,bünye ,kişilik meselesi kimi insanı döversin umursamaz kimi insana ufacık bir laf söylersin üç ay unutmaz sen kendini daha iyi bilirsin tabii .

Ben hayt huyt bir kişiliğe hiç sahip olmadım belkide. Ama mesela 5. Sınıfta falan saçlarımı diker öğle arası yemekten öyle gelirdim o zamanlar bir star gibiydim belkide kendimi iyi pazarlardım. Vede insanları güldürürdüm bu hoşumada giderdi. KÖYDE İDİM O ZAMANLAR.

O zamanlar 11 yaşlarımdı çok zaman geçmiş aradan. Şimdi yaş 36.

Şimdi ruhsal sıkıntılarım var.

insanlarla konuşamıyorum meraba nasılsın napıyon başka yok

Ahmet kardeşim benimde o kadar inanki (anlayacağın)
Ve insanlarla iletişime kapalıyım. İletişim kurmak istiyorum özelliklede kadınlarla ama bitürlü olmuyor.

ben konuşamıyorum onlar da benimle konuşmuyorlar

Seninde benimde en iyi yaptığımız şey bence "susmak" doğrumudur? (BİZİM İŞİMİZ MALESEFKİ) Artık kaderimize razı geleceğiz Ahmet.

bana konuşmak iyi geliyor kısa bir süre olması bile iyi geliyor

bana konuşmak iyi geliyor kısa bir süre olması bile iyi geliyor

Benim gibi özellikle tanıdığı insanlardan korkup ve de o insanlardan kaçan, göz göze temasına bile gelmeye korkan başka kimse varmı?

BEN KENDİMİN FARKINDAYIM AMA BÖYLE DAHA FAZLA ACI ÇEKİYORUM.

İnsanlarla birebir ve yanlız kalmaktan korkuyorum bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar

İnsanlarla birebir ve yanlız kalmaktan korkuyorum bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar? (Özelliklede erkeklerle)

Benim gibi hisseden varmı?

KORKAKMIYIM ACABA BEN?
ÖZGÜVENİMMİ YOKKİ HİÇ?

Abi senin bunları kendin ayıkıyo olabilmen lazım aslında. Hepimiz farklı bi modeliz işte. Senin beklentin var diye üstünde duruyosun düzelmenin.
Elhamdulillah müslümanız. Ha bize sorarlar mı bilmiyorum ama birisi sonsuz cezada kalsaydı ben cennette bile duramazdım heralde. Derin konular. Ama korkudan imandan vs bırakamıyorum ve bırakmamda islamı. Okadar şeyler yaşadım ki şu hayatı fazla strese girmeden bitireyim başka bişey istemiyorum. Seninde fazla beklentin olmasın abi hayattan beklentilerini düşürürsen bişey beklemezsin hayattan fazlada üzülmezsin. Bu dünya çokçok kısa ve üzülmek için deymez. Ki seninde idare edebildiğini biliyorum. İşte bu çok güzel bi seviyedir bence buna tutunup devam etmek lazım.
K.bkma çok müdahil oldum konuya ama fikrimi sorarsan söylemek istedim.

Bana şuan sorsalar deseler ki şu pskiyatrik halinle mi gelmek isterdin yoksa çok ünlü birimi olmak isterdin. Vallahi farketmez derdim. Nolucak 1 hayattan. Sürekli gelseydim çok koyardı bu halim. Ama 1 seferlik böyle gelmişim ne olucak ki...

Limooon

Normalde insanların çoğu yabancı insanların yanında durmakta zorlanır ve stres yaşar.
(BEN İSE BUNUN TAM TERSİ)
(BENDE TANIDIĞIM İNSANLARIN YANINDA DURAMAM)

ayDÜNYAvazo

Yoo gayette olağan bişey. Senin hakkında en ufak bişey bilen birinin yanında durmak istemeyebilirsin. Mesela hastalık, bekarlık, durgunluk vs.
Bende aynıyım artık açıklama yapmaktan bişeyi düzeltip biyere yama yapmaktan sıkıldım. Tanımadığım biyerden alışveriş yapıyorum mesela çok daha iyi geliyo. Zaten başka bi şehre taşınıcam daha ne olsun :) ailemi köpeğimi bile bırakıcam. Tanımayan insanlar daha iyi sıfırdan başlangıç yapmak aynı hataları yapmamak daha iyi gelcek banada...

(Gölge)
Ben gitmek istemem.
😁😁😁😁😁😁

Limooon
Belkide o tanıdığım kişilerin benim "hastalığımı bilmesinler" istiyorumdur?

MANTIKLI CEVAP SANIRIM.

Sağ kulağımın iç kısmına odun girmişti kazayla o zaman LİSE 1 YILLARIYDI. (15 yaşımdan beri hemen hemen böyleyim şimdi yaşım 36)

Son düzenleme:
ayDÜNYAvazo

Abi seninle bi ortak noktamız var. Zeka var ama kullanabilme yok diyosun ya. işte o beni anlatıyo. Sanki gözükmüyomuş gibi bazen yalan attığım oluyomuş ama farkında bile değilim. Başka şeylerde var. Ama ben bunu direk aileye bağlıyorum. Eğer ki aile adam akıllı bikaç akıl verse. Ortadan gidene bişey olmaz. efendilik iyidir gibi. vs vs bu akılları çoğaltabilirim bikaçtane daha.

Yalan hemde okkalı yalanlar atmışım bikaçtane var şaşırıyorum gerçekten ve bunun farkında bile değilim gibi...

Organik olmayan psikoz raporum var ama düzelme gösterdim biraz. Tamamen etrafım üçharflilerle çevrili ve tehdit altındaydım çok daha zordu hayatım. Şuan ise şüpheler ve korkular var biraz ama idare ediyoruz.

Tam olarak anlatamadım şuan esas anlatımı yapıyorum. Terbiye alan kişi daha düzenli oluyo ve dikkatli oluyo bazı konularda. Gözleri daha açık oluyo etrafta ne oluyo ne bitiyo hepsini daha iyi kavrıyo. Çünkü aynı durumlar başkası içinde geçerli. Ne yapıyolar diye bakıyo.

Terbiye almayan ve hareketlerine dikkat etmeyen oturmasına kalkmasına dikkat etmeyen, etik kurallarından haberi olmayan kişiler ise çok dağınık oluyo ve kişiliğinede yansıyabiliyo. Bana direk etkisi oldu bu durumun. Yalan atıyorum ve arkadaşlarım görüyo resmen. Hiç aklıma bile gelmiyo atmışım bikaçtane kimbilir aralarında nasıl gırgırını döndürdüler. Hep çocuksu yalanlar ne bileyim yaa...

ayDÜNYAvazo

Abi seninle bi ortak noktamız var. Zeka var ama kullanabilme yok diyosun ya. işte o beni anlatıyo. Sanki gözükmüyomuş gibi bazen yalan attığım oluyomuş ama farkında bile değilim. Başka şeylerde var. Ama ben bunu direk aileye bağlıyorum. Eğer ki aile adam akıllı bikaç akıl verse. Ortadan gidene bişey olmaz. efendilik iyidir gibi. vs vs bu akılları çoğaltabilirim bikaçtane daha.

Yalan hemde okkalı yalanlar atmışım bikaçtane var şaşırıyorum gerçekten ve bunun farkında bile değilim gibi...

Zeka varrrrrrr (bende de var ondan limooon)
Ama kullanamıyoruz sende bende ikimizde

Üst Alt