Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
montajı yaptıracağınız yere göre değişir fiyatı. ama 50 tl ve 100 tl arasındadır yaklaşık fiyat.cic türü kulaklıkların kalıpları ne kadar tutar?.
özel steteskopların türkiyede satıcısı yok maalesef. ancak yurtdışından teminedebilirsiniz...selma hocam herkesi bilgilendirdiğiniz için size minetarım...benim özelikle sağ kullağım hiç duymuyor ve sol kulağımda yüzde 90 kayıp var ve iştme cihazı kulanıyorum...şu an üniversite tıp 2 sınıf öğrencisiyim ve gelecek sene steteskop kulanmam gerekiyor dersler için...arkadaslara sordum bana amerikalı özel steteskop üreten bir firma tavsiye ettiler ve türkiyede hiç satış ve pazarlama firması yokmuş...sizin bu konuda bilginiz var mı hocam? bizi bizi bilgilendirirseniz çok memnun olurum....
fonix box dijital işitme cihazları için hata denetimi yapan bir alettir. cihaz bu alete bağlanır ve sorun olup olmadığına bakılır. bütün parçalar hatta cihazın kazancı hakkında da bilgi verir. yanılma ihtimali nerdeyse hiç yok. cihazınızla ilgili aklınıza takılan bieşey olurda ve firmayı inandırıcı bulmazsanız fonix box cihazından alınmış bir rapor isteyebilirsiniz.fonix box
bu nedir odyologist biraz daha etrafli bilgi verirseniz sayenizde her isitme sorunu yasiyanlarin sorunlari minimuma inse
zaten iletisim eksikliginden derdimizi tam anlatamadigimiz oluyor bilgilerde kisitli olunca firmaya gidince dogru bildiklerimizi bile ifade ettirmeden kendi bildigini okuyanlarda oluyor
Merhaba ben de ozellikle sol kulakta olmak uzere her iki kulakta da isitme kaybina sahibim.
Kolesteatom ameliyatlari sebebiyle zamanla artmis bir durumda kayip yasiyorum.Eskisine göre hayat kalitem çok düştü.Ancak ne var ki işitme cihazı kullanımına çok temkinli yaklaşıyorum.
Gözlük kullanmakla eşdeğer tutup,sen de al bir tane ne olacak diyenler ayrıca sinirimi bozuyorlar.
Hala konuşma dilini anlayabilen,dersi ön sıradan da olsa dinleyebilen bir durumdayım(anlama az olsa da).İşitme cihazına ihtiyaç duyuyor muyum bilmiyorum,olayın psikolojik boyutunda takıldım kaldım. Kendi kulaklarımla yarım-yamalak iki kez tekararlatıp duymak-anlamak konusunda inatçılığımı sürdürüyorum.
Yanlış mı yapıyorum?
teşekkür ederim hocam
lakin kulak arkası modelleri düşünmüyorum. cic almak istiyorum. widex yada oticon dan birini seçmeyi düşünüyorum ama aslında water resist türü bir cihaz olsa daha iyi olacak futbol maçlarında dikkat ediyorum sağanak yağışa rağmen hakemlerin kulaklıkları hiç bir sorun çıkarmıyor. neden benzer teknoloji işitme cihazları içinde kullanılmaz?