CEREN KARDEŞİM;Merhaba.Öncelıkle çok geçmiş olsun. Ben sıteye gırelı 1.5 ay oldu.Eskı mesajları okurken sızınkı gözüme takıldı.Bayağı sıkıntılarınız olmuş.İnsallah son olmuştur artık.Mesajınızın üzerınden bır haylı zaman geçmış bılmıyorum ne yaptınız ? ama bır sıkıntınız yoksa protezı hemen düşünmeyın bence.Ben 2 taraftan oldum. Düşmemek,fazla kılo almamak,elınızde kılo da taşımamanız gerekıyor.Hareketlerınız kontrollü olmalı.Bu bılınçle hayatınızı ona göre düzenlersenız de rahat edersınız.Amelıyatlarım (4 KEZ) çok rahat geçmişti. Bır kalçadan revızyondan dolayı 3 kez amelıyat geçırdım,ona rağmen ağrım ,vs hıç olmadı.Ben de sızın gıbı 4.5 yaşında ıken çıft taraflı alçı yöntemı ıle çok başarılı olarak kalçalar yerıne koyulmuştu.Hıç bellı değıldı. Hıç kısalık,aksama,ağrı vs olmamıştı.. Ancak 23 yaşında ve o sıralarda kötü kayma,düşmeler netıcesınde kıreçlenmeye gıtmiş. 15 sene kadar ıdare et.sonra ılk amelıyatımı oldum.Sıkıntılarım acelecılığımden dolayı düşmelerden sonra kaynaklandı.Gevşeyıp yenıden amelıyata gıttım. Şu anda nasılsınız? Ne yaptınız? eğer aydınlanmak ıstedığınız sorularınız varsa deneyımlerimden sıze yardımcı olmak ısterım.Çünkü 86 dan berı bu işin içindeyım. ADIM:füsun maılle bana ulaşırsanız sevınırım.Ben de bılgılerınızden faydalanırım.Sağlıcakla ve mutlu kalın.