Merhaba akadaşlar benim sizi tam anlamıyla anlamam zor,benim çok şükür bir sorunum yok ama babamı bildim bileli kalçasında problem var yaşı şuan 56,bu problemin ne olduğunu hep izlerdim ve onu rahatsız etmediğini sanırdım,ama araştırdıkça doktorlara beraber gitmeye başladıkça yıllardır ne acılarla boğuşup pes etmediğini anladım,tam olarak kalçasındaki sorun çıkık değil sanırım,bebek yaştayken eşekten düşmüş canı çok yanmış hatırlıyor,ardından yirmili yaşlara gelince doktora gitmiş doktor ona bu problem ne zaman seni çok engeller hale gelecek ozaman ameliyat ol demiş yani 50li yaşlarda,ardından yıllarca çalışmış,kendisi çiftçi,fakat özellikle son senelerde son 2 senedir hareket edebilmesi zorlaştı,ardından bende bu durumu araştırmaya başladım ve babamın yıllardır birlikte yaşadığı bu engelin ne olduğunu ona neler çektirdiğini ve nasıl tedavi edilebileceğini anlamaya çalışıyorum.En son izmirde Prof.Dr.Veli Lök'e gittik,güzel şeyler söyledi bu ameliyatın özellikle sadece ortapedi ameliyatları için kullanılan ameliyatanelerde ve uzman kişilece yapılması gerektiğini söyledi,kendisi İzmirde Kahramanlardaki mikrocerrahi Hastanesinde yapıyormus bu ameliyatı,tamamen özel 80000 olduğunu söyledi çift kalca protezi için,bende araştırmaya başladım,en sonda 4 sene önce kalça ameliyatı olan bir doktordan Prof. Dr.Şükrü Araç'ın numarasın aldım yakındada ona gidip fikir almayı düşünüyoruz,sanırım bu doktorda tamamen özelmiş,babam bağkurlu acaba bu ameliyatı bağkurdan yararlanarak özeldeki kadar sağlıklı olma şansımız ne kadar?Arkadaşlar birde izmirde başka iyi doktorların isimlerini verirseniz çok sevinir,birde istanbula gidip Prof.Dr.Fahri Erdoğanla görüşmeyi düşünüyoruz,anladığım kadarıyla bu ameliyatlarda işin ehli doktorlar çok önemli,hepinize acil şifalar dilerim...