merhaba bende 24 yaşındayım doğustan 2 taraflı kalça çıkıklığım var ilk 8 yasında farkedildi fakat bişi yapamayız denildi.12 yasında ankaraya gittik orada da olumlu seyler olmayınca öyle böyle sabretmeye dayanmaya çalıştım.fakat şuan öyle cok agrılarım oluyor ki yolda yüreyemiyorum ayakta duramıyorum belim hele kopuyor sanıyorum bazen çok feci agrılarım oluyor.agrı kesici ve kas gevşeticilerle yada merhemlerle idare etmemi söylüyor doktorlar yada çok mecbur kalırsam ameeliyat diyende oldu ancak yakın zmanda yine dayanamayıp 2 doktor görüşü aldım ağrılarım oldugunu söyledim kontrol muayene oldum bana söyledikleri kalça kemiklerimin en fazla 2 ameliyatı kaldırabilecegini bu yüzden 40-50li yaşlara kadar sabretmek zorunda oldugumu ameliyat olursam ve protezler uygun olmazsa 2 şansımında cok erkenden kaybedilecegini söylediler.. fakat cok agrı ve acı cekiyorum bildiğiniz acıyı agrıyı dindirmek için iğne olsun baska yöntemler var mı en erken 16 sene nasıl bu agrılarla yasayabilirim dayanabilirim??? Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş