Öncelikle herkese merhaba İyi bayramlar, Benim sol kalçam çocuklugumda gecirdigim bi dusme sonucu cıktı ,oyle boyle 24 e kadar geldim.. Ufak bi aksamam ve bacakta hafif bi incelme disinda herhangi bi problemim yoktu taki son 1.5 sene oncesine kadar. Hayatimda yasadigim bazi psikolojik olaylar neticesinde kendimi bacagimi fazla yordum vekendimi eve hapsettim.Bir anda bacagimin şekli semali bozulmaya basladi ve incelme kemik erimesi ve kisalma ileri derece artti, İnanin hayatim zehir zemberek oldu pantolon dahi giyemez oldum ve suan zOr yurur durumdayim, 1 senedir istanbuldayim. O hastane bu doktor derken biri perthes dedi biri femur basi kirigi dedi suan Baltalimaninda iyi bir doktor buldugumu saniyorum yeni bir mr istedi bu ay sonu onu teslim edip net bi karar alinacak insallah. Ancak benim sorum sizlere şu olacak , şayet ameliyat olursam bu kısalik, kalcada ve ayni zamanda bacaktaki sekil bozuklulugnu incelmeyi giderecek mi. Yani bacagimin yapisi eski halini alip saglam kalca ve bacak gibi dolgun olacakmi , benim aklmdaki tek endise bu şuanda lutfen ameliyat olanlariniz yada guzel bilgi sahibi olanlariniz bu mesajimi durustce ve ozenerek cevaplarsa cok sevinirim. Hayatim 1.5 senedir alt ust olmus durumda eve mahkum kaldim neredeyse sosyal hayati unuttum.. Bakkala bile zor gidiyrum şhorttan baska birsey giyemiyorum. Allah kimseye yasatmasin Sagligiyla imtihan olmak cok zor.. Allah yardimcimiz olsun, hepinize iyi gunler iyi bayramlar..