Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olanlara 970 TL emekli maaşı bağlanacağı haberleri doğru mudur?

arakadaışım bana gelen kağıtta 1800 günle 917 ile başlamlış 980 tl ye çıkmş ek ödemeyle ama daha alamadık

malulen emeklilikte şu kural varmış arkadaşım rapor aldığın tarihten itibaren maaşın bağlanıyormuş ben 11 .12 2013 tarihinde rpaor aldım ama arakarar falan 6 ay bekledim gelen kağıtta maaş 01.12 2013 itibariyle maaş bağlanmıştır diyor gerçi daha hala e devlette ödeme bilgisi yok fikret kardeşim

[FONT=verdana]1[/FONT][FONT=verdana]25.10.2013[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi & iade kabul edildi[/FONT]
[FONT=verdana]2[/FONT][FONT=verdana]25.10.2013[/FONT][FONT=verdana]şahıs[/FONT][FONT=verdana]vatandaş ile gön. üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]3[/FONT][FONT=verdana]25.10.2013[/FONT][FONT=verdana]şahıs

[/FONT]

[FONT=verdana]1[/FONT][FONT=verdana]20.11.2013[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm icra takip ve haciz servisine[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi & iade kabul edildi[/FONT]
[FONT=verdana]2[/FONT][FONT=verdana]20.11.2013[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]3[/FONT][FONT=verdana]20.11.2013[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı[/FONT]
[FONT=verdana]4[/FONT][FONT=verdana]02.12.2013[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim maluliyet dosyaları takip servisine[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]5[/FONT][FONT=verdana]02.12.2013[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim maluliyet dosyaları takip servisine[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı[/FONT]
[FONT=verdana]6[/FONT][FONT=verdana]31.01.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]7[/FONT][FONT=verdana]31.01.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı

[/FONT]

[FONT=verdana]1[/FONT][FONT=verdana]03.02.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]2[/FONT][FONT=verdana]03.02.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı[/FONT]
[FONT=verdana]3[/FONT][FONT=verdana]10.02.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim maluliyet dosyaları takip servisine[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]4[/FONT][FONT=verdana]10.02.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim maluliyet dosyaları takip servisine[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı[/FONT]
[FONT=verdana]5[/FONT][FONT=verdana]14.02.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]6[/FONT][FONT=verdana]14.02.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı[/FONT]

[FONT=verdana]1[/FONT][FONT=verdana]05.03.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]2[/FONT][FONT=verdana]05.03.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı[/FONT]
[FONT=verdana]3[/FONT][FONT=verdana]18.03.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim maluliyet dosyaları takip servisine[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]4[/FONT][FONT=verdana]18.03.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim maluliyet dosyaları takip servisine[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı[/FONT]
[FONT=verdana]5[/FONT][FONT=verdana]10.04.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]6[/FONT][FONT=verdana]10.04.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi 4[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı[/FONT]
[FONT=verdana]7[/FONT][FONT=verdana]10.04.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm tahsis servisi 2[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]8[/FONT][FONT=verdana]10.04.2014[/FONT][FONT=verdana]kocaeli sgim izmit sgm tahsis servisi 2[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı

[/FONT]

ama hala e devlette maaş bilgisi yok
bu tarih ara karar istendiği tarih
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]03.02.2014[/FONT][FONT=Verdana]KOCAELİ SGİM İZMİT SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ 4[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]

yani 10. ayın 25 inde gidip sevk aldım 11.12 2013 de rapor aldım 03.02.2014tarihinde birdaha arakarar sevki almak için sgkya gittim 10.04:214 tarihinde bölge sağlık kurulundan çıkmış beni aradılar gelip dilekçe verin diye gittim dilekçe verdi eve kağıt geleli neredeyse 1 haftayı geçti hala e devlette ödeme bilgileri gözükmüyor ama spas sorgulama sgk sayfasında kontrol muaynesi aylık başlangıç tarihi var malesefki ödeme bilgileri yok 170 i aradım niye hala e devllette gözükmüyor diye sorduğumda sgk izin vermiyor diye söylediler

25.10 2013 den 10.04. 2014 e kadar geçen zamanı siz hesaplayın artık

ama bunada şükür ALLAHIN İZNİYLE BİRDE kontrol muaynesini ömrümüz olurda atlatırsak daha ne isteyeyim

yok hastalığına bağlı ,yüce devletimiz özellikle psikoloji hastalarının herhalde numara yaptığını zannettiğinden kontrol muaynesi koyuyor bana 3 yıl sonrasına istemiş ama bazılarından 24 ay bazılarına 1 sene koyduğunuda çok okudum

en düşük ssk malülen emekli maaşı

2013 eylül ayında çıkan yasaya göre en düşük malülen emekli maaşı 971 tl olduğu doğrumu
şu anda malülen emekli olup en düşük maaş alan kimler var
en düşük malülen emekli maaşı ne kadar?
emekli olup maaş alan arkadaşlarda bilgi alabilirmiyim?
teşekkürler.....

Enes75,

öyle birşey yok tamamen uydurma.şuan yakın tarihlerde forumda üye kişilerin emekli aylıkları çoğu 750-850 tl civarında yığınla bağlanan var.

1800 günle 4 ay sonra emekli başvurumu yapacam inş. 800 tl olsada yeterli. Teşekkürler

yatırdığın primler asgari ücretmiydi ve 4b (bağkur) varmıydı ssk mı bağkurdan mı emekli oldun?

herhalde sgk şurasını karıştırdı 971 bana bağlanan 917 9 7 1, 9 yerinde 1 ile 7 nin yerleri değişik birde öyle bir şey yok uydurma diyenler neye göre bunu söylüyor bana 1800 günle 917 tl abğlandı

Valla bende çoğu kişide duydum 971 tl yalan diye 600-700 bile alan varmış.. Inş bende 900 falan alırım

sinanbaba;

ne zaman emekli oldun ssk girişin kaş yılındaydı emekli olduğun birim ssk mı bağkur mu?

28.08.2002 ssk giriş 1400 ssk 755 bagkur emekli son olarak ssk 01 05 2013 592,00 tl maas

sinanbaba;

ben de 4 ay sonra malülen emeklilik başvurusu yapacam ama sizin belirttiğiniz gibi 592 tl maaş çoook düşük bence bi yanlışlık olmalı mı acaba?

enes kardeşim hele sen bir mağlulluğa baş vurda maaş işine sonra bak belki sana 1500 tl bağlanacak belki 1000 tle belki red edilecek sen önce başvurunu bi yap zate 5 ,6 ayı bulıyor maluliyet raporunun göderilmesi sgk heyetine girip çıkması

walera;

parapleji olan birinin nasıl olurda malülen emeklilik başvurusu red edilir
ee başka kim malül sayılcak

evet arkadasın dediği gibi 6 ay garantisi var benim 11 ay sürdü 592,00 tl kaç kere sordum yanlışlık yok denıyor bimerede sordurdum tekrar hesaplattım yanlışlık yok

peki bu geçen süre içerisinde başvuru tarihinden itibaren toplu alıyormusnuz? ama 592 tl çook az ya

yok arkadasım ne toplu vermesi emekliliğin onaylanıyor işyerinden ilişki kesmen isteniyor çıkıştan sonra tahsis talep dilekçesi veriyorsun ve maaş bağlandığı tarih bu
45 gun sonra maaş yazın geliyor emeklisin

ben çalışmıyorum ki isteğe bağlı prim yatırıyorum nasıl olacak iş çıkışı tanıdığım bazı arkadaşlar emekli olan kişiler rapor tarihinden itibaren toplu alıyorlar

yok blader milletin ne dediğini boşver yaşanmış tecrübe var

sinanbaba;

haklı da olabilirsin ne bileyim ya kafam çok karışık bu emeklilik konusunda nasıl bir iştir ya 1800 günle emekli olan herkes ayrı maaş alıyor

beni emekli etmemek için ssk eliden geleni yaptı 3 farklı hastaneden rapor istedi

sinanbaba;

sizin hastalık nedir ? oysa malülen emekliliğin cetveli açık belirtilmiş

benim parapleji t2 seviyesi sorunsuz emekli olurumda
işte sorun ne kadar maaaş alcağım
neyse ya herşeyin hayırlısı
teşekkürler

selam bende gecmıs yıllarda 2 kez 5 er yıl arayla kanser tedavısı gormustum yas 30 gun ve prım doldurmustum 2014 ocakta basvurdum,, hastane heyet fılan derken ımanımız gevrıyor tabi 4 aya sayılı gunler kala cep. tel msj geldı emeklılıgınız onaylanmıstır ıs yerınden cıkıs yaparak sıg. sube muracat edınız dıye gerekenı yaptım mayıs 22 maas alabılırsınız sımdı e devlete gırdıgımde gorunuyor ama anlamadım tam odeme gunu 22 net aylık tutarı 45.61 ek odeme tutarıda aynı 45.61
yazmakta aylık tutar kısmı da 0.00 gostermekte umarım aylık gelırım sadece 45.61 tl olmaz :) ayrıca s.g.k. ya en son maas muracatı ıcın gıttıgımde ordakı gorevlı 2017 yılında tekrar gelıp heyete fılan gırmen ıcın sevk yapıcaz dedı ıyımı yaptım kotumu anlamadım bu emeklılık ısınıı...

2500 gun 12 yıl de yılım var en son 4 a dan baktıgımda prımler 1200 tl den yatırılıyordu bakalım nekadar maas baglanacak aldıgımda burda yazarak paylaşırım.. cumlemıze Alllah sağlık versin...

Üst Alt