Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Şuan manisada çalışıyorum erzuruma gitmek için becayis yol parasını oyuzden sordum ailemin ikameti erzurumda bende benim gibi surekli isci statüsünde birini buldum oyuzden sordum kardesim. 5aydir. Buradayım.

Becayis yapmak için 1senenin dolmasına falan gerek var mı yoksa hemen Dilekçe verip yer değiştire bilirmiyiz.

Ben yaptim bakanliktan ret cevabi geldi 5 yil il disi nakil tayin vb isteyemezsiniz diyor keske 1 yil olsa :)

Tayin yok becayis var onunda suresi var.

Arkadaslar burdan sadece maas ile alakali konussak daha mantikli olacak baslik kamu iscisi maasi oldugu icin diger arkadaslarin ilgisi disindaki bu konuyu yazismanin anlami cok ta yok .

artık yazmayı boşa vakıt sayıyorum.!
elbette şükür elbette hamd olsun..
girdigimiz ilk günden beri bilen bilmeyen herkes yorum yatı ve ortalama maaslarımız 2600 civarı olacak dedi.şimdi 2340 alıyoruz.Bu devlet memura %10 luk bir artıs yaptı bize kalkıpta % 40 yapacak hali yok dogrumu dogru %10 yapsa 235 tl eder buda 2600 a karsılık eder.Bunun hesabını yapamayacak kadar düşünemeyen olmayalım.Yada memurlara verılecek ıstısnaları beklemeyelim..soruyorum suret efendi.günlük yemek artısı 0,60 kurus bana bunula ne ıcebılcegını yada hergun yedıgın bırseye ne katkı saglayabılecegını soylermısın.???? 0,60 kurus

0,60 kurus çay 2 tl
bakın arkadaslar bizler işçiyiz memur gibi aylıkçı değil günlükçü yevmiyeciyiz.maaşlarımızın yuksekliği günlük harcırahlarımızın yukseklıgıylede dogru orantılı..yol parasında 10 kurus artıs yok oysakı hergun bı yerden bıyere ulasıma zam gelıyor ıse 3 degısık vasıtayla giden var.
haklımıyım demıyorum..ortada..

günlük yemege bir bardak çay parası ekleseler 3 tl
günlük yola 3 tl ekleseler kendi basına yaklasık 200 tl edıyor..
anlatabildimmi %10 luk artıs bukadar etmıyor cıplak net maas sosyalı yardımları bunları dusdumu cok dusuyor..bi kerede bu halıyle bakın
bizim için puan deıl yevmiye ve günlük istıhaklarımızı yukseltsınler veya vergileri ikramıyeden almasınlar yada aldırtmamamalrı ıcın caba sarfetsınler...gerısı fıs

her yıl 200 tl artışla naparsak ev kırası bıle yılda 200 den asagı artmıyor sehırde....

benden bukadar

Son düzenleme:
gentli6735 güzel arkadaşım sen nerde çalışıyosun bilmiyorum ama burda bilmeden moral bozuyorsun !!!
Ricardo Atewski arkadaşımız ocak ayındaki maaşı 2340 lira yatırdıklarını yazmıştı ocak ayı için... şimdi akıl ve nizam içerisinde sendikadan gelen mesaja bakarak bu rakam üzerine zam ve diğer eklemeleri yaparsan söyediğin rakamı nasıl bulduğunu bile unutacaksın :)

Allah bereket versin, herkese saygılar...

Yevmiye 94tl oldu arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
Bekar bir kamu işçisi maaşı herşey dahil 2823tl oldu. İkramiye hariç
Not: bilgiyi bizzat muhtemetlikten aldım

Engelli kardeşlerimiz için hesap ayrı ben kendi bordroma baktım ben bekar normal kadrolu isciyim MEB de çalışıyorum

Arkadaşlar yevmiye 94tl oldu duymayan kalmasın

MEB'in maaş bordrosu sistemine bakıp bu rakamı verdim kafadan sallanıyorum Şubat 15 tek herkes görür zaten

hsynnml

Milli eğitim müdürlüğü muhtemetlik bizzat maaşların yapıldığı MEBBİS işçi ücret modülü kardeşim yeterli mi?

Zannimca brüt tür o 106 tl. Keşke öyle olsa ama mümkün değil maalesef

Üst Alt