artık yazmayı boşa vakıt sayıyorum.!
elbette şükür elbette hamd olsun..
girdigimiz ilk günden beri bilen bilmeyen herkes yorum yatı ve ortalama maaslarımız 2600 civarı olacak dedi.şimdi 2340 alıyoruz.Bu devlet memura %10 luk bir artıs yaptı bize kalkıpta % 40 yapacak hali yok dogrumu dogru %10 yapsa 235 tl eder buda 2600 a karsılık eder.Bunun hesabını yapamayacak kadar düşünemeyen olmayalım.Yada memurlara verılecek ıstısnaları beklemeyelim..soruyorum suret efendi.günlük yemek artısı 0,60 kurus bana bunula ne ıcebılcegını yada hergun yedıgın bırseye ne katkı saglayabılecegını soylermısın.???? 0,60 kurus
0,60 kurus çay 2 tl
bakın arkadaslar bizler işçiyiz memur gibi aylıkçı değil günlükçü yevmiyeciyiz.maaşlarımızın yuksekliği günlük harcırahlarımızın yukseklıgıylede dogru orantılı..yol parasında 10 kurus artıs yok oysakı hergun bı yerden bıyere ulasıma zam gelıyor ıse 3 degısık vasıtayla giden var.
haklımıyım demıyorum..ortada..
günlük yemege bir bardak çay parası ekleseler 3 tl
günlük yola 3 tl ekleseler kendi basına yaklasık 200 tl edıyor..
anlatabildimmi %10 luk artıs bukadar etmıyor cıplak net maas sosyalı yardımları bunları dusdumu cok dusuyor..bi kerede bu halıyle bakın
bizim için puan deıl yevmiye ve günlük istıhaklarımızı yukseltsınler veya vergileri ikramıyeden almasınlar yada aldırtmamamalrı ıcın caba sarfetsınler...gerısı fıs
her yıl 200 tl artışla naparsak ev kırası bıle yılda 200 den asagı artmıyor sehırde....
benden bukadar