Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Valla sözleşmede yazıyoda kardesim dilekce veriyoz kabul etmiyorlar kabul edene kadar dilekce yazicam. Yılmak yok

Arkadaslar, ozellkle nakıl dusunenler, becayıs yapabılurız, ben bayburd mem de lısans mezunu, eskı hukumlu kadrosundan, buro ıscısıyım, baburd verılur, ısdanbul ve cevresı alınır.

musdi2434

Izmir verilir eskişehir alinir

Eskişehir den izmire gelmek isteyen varsa goruselim

Arkadaşlar bir arkadaşım daha var oda ızmirden mardin diyarbakır urfa istiyor

Becayis içi 360 gün prim gün sayısı istiyor doğrumu böyle bisey arkadaşlar.

Varsa Erzurum becayis yapabiliriz sürekli işçi statüsünde manisadayim ben.

Arkadaşlar akıl var mantık var. Eski işçi yeni giren işçiden az para alır mı ? Yeni girenler 88, 2019 çncesi girenler 90 Artı 6 Ayda bir zam. Yıl sonunda enflasyon oranın üzerinde olursa enflasyon farkı. bekar olan ve bes olmayan adam 2850 küsür para alıyor, İkramiyeleri tediyeleri de aya vurdun mu aylığımız 3400 lira civarına geliyor Allah bereket versin. Kimse ağlayıp zırlamasın artık. Şükretmeyi bilin yahu !

hsynnml

Arkadaşım yanlış bildiğin şey var eskiler kamu protokolü çerçevesinde zam alacağız ve altı ayda bir zam alacağız yeni girecekler bundan faydalanmayacak

Eski hükümlü lisans mezunuBüro işçisi Kırklareli verilir.. Ağrı veya Van alınır

Eski giren yeni giren derken .!
Eskiler yilbasi öncesi yani Kasım ve önce girenlermi yenilerde yilbasi sonrasimi. .?
3 aydır maaş bilmecesini çözemedik.şu sözleşmeyi burdan paylaşan yok biride bana özelden yapıştırırmı tşk ler birde ben bakayım

İşçi olarak emekli olanlar daha fazla emekli maaşı alıyor diye duydum doğru mu? bende bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kamuda çalışan işçiler emekli olunca biraz fazla alıyorlar.

Kamuda çalışan işçiler azbiraz daha fazla alıyor ancak ülke şartlarında insanlarımız kaç yaşında emekli oluyor 65 nekadar süre yaşadığımıza bakarsak oda 50 den sonra kalp krizi riski :) 60 ı zor goruyoruz görsekde 50sinden sonra işçi olan beden nasıl dayanır bilmiyorum.hayalden öte şeyler sanırım :)) heralde..
Allah herekese kolaylık ve dinçlik vede sabr eylesin kolay şeyler değil bunlar..

sgurkan

evet doğru biliyorsunuz, hem emeklilikte, hem çalışırken memurdan daha yüksek alırlar kamu işçileri... ayrıca emeklilik ikramiyesi de işçilerde daha yüksektir, engellilerin ayrıca bir de yıpranma payları vardır emekli olurken...

ama burda felaket tellalı gibi konuşan kişiler bu kadar ilerisini göremedikleri için konuşırlar ilk akıllarına geleni :)

Arkadaslar 2019 oncesi kadrolu isciler goreceksiniz ikramiye haric 3000 lira civari maas alicaksiniz insallah bu maaslar size ve ailenize cok iyi gelecek..

Oktay5942
eee ben ne dedim ? Düzgün oku yorumları

Ricardo Atewski
Necisin sen kardeşim ? Neye dayanarak söylüyorsun bunu kaynağın ney ? Sözleşmede bile Günlük 90 Tl yazıyor 2019 temmuza kadar ?

Yevmiye 78 tl iken 2350 tl gecen bir işçi 90 tl olunca hiç matematiği olmayan biri aradakı farkı 30 la cartımı 360 tl eder kaldıkı buda bürüttür
nasıl 3 bin rakamı cıkdı anlamadım.Milleti burda bu kadar para alacaz dıye ümit ettirmeyin.Yada bu hesap nasıl cıkıyor bizede söyleyin.Elbette keske dsı ulastırma gıbı yerlerde dekı gibi olsa yevmıyelerımızde maasımız cok olsa herkes ıster bunu

Ricardo Atewski

katılıyorum... ayrıca biraz hesap hesap kalem kalem konuşun, yıl boyunca kümülatif değeri ortalamaya vurduğumuzda aylık maaşlarımız dörtbini bulacak göreceksiniz !!!

Ya arkadaslar en az gunluk 96 tl yevmiye ile calisacak olursak net 2300 yapiyor yol yemek ve yardim ile 3000 bini buluyor ..
Sen necisin falandi filandi nasil bir konusma tarzi siz gercek calisanmisiniz yoksa sokak zibidisimi ? Ben il milli egitim calisaniyim arkadaslar ..

Sozlesmede 90 in usune zam yazmis daha okuyamiyorsunuz konusuyosunuz hsynnml sizi nasil ise almislar anlamiyorum getir gotur islerinde ancak calisirsin

Ricardo Atewski bence maaşı öğrenememenın gerginliği ile neye patlayacaklarını şaşırdılar... bunlara bişey anlatmaya gerek yok bence! maaşlar yatınca gerekli cevabı veririz, saygılar.
Oktay5942 bi insan işe alınırken duygusal zekasına da bakılmalı, herşey matematikle olmuyo, matematiğin yanına duygusal zeka konmayınca ne konuşacağını bilmiyor insan !!!

gentli6735 bak kardesim o 90 degil 94 veya 96 olcak onun ustune zam yaziyor .
96 *30 =2880 brut net 2260 tl bu yol yemek haric ok 321.89 sosyal yardim
216.26 yemek. 234.96 yol 18.64 giyim simdi topla kardes daha da yazmayin baska bisey

....! tamam anladık 96 olacak ama nezaman tarih sözleşmede 01/07/2020 de 96 tl ye cıkıcak dıoyor haksızmıyım..
elbette zam olcak o bu olacak ama 96 tl yevmiye 2020 ortasında bekar biri için şuan o paralar mümkün değil

fazla söze gerek yok bu ay maaş alınca inşalah bizler utanırız 3
bin aldık dıye..

ayrıca 96 için 2020 ortasınıda beklemeye gerek yok.
zira 90 tt yevmiyenın netı 2100 tl diyelim
321.89 sosyal yardim
216.26 yemek.
234.96 yol
18.64 giysi
toplam
yaklasık 800 etti toplamıda 2900 etti.. dahası evli çocuklu falan derken bu ay 3 bini gececek düz mantık yukarıda anlatılana göre

Üst Alt