Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Brüt tabi 106 arkadaslar bu sorulari sormayin artik yav

Ama brüt 106 da iyi bit zam yapiyor ikaramiyesiz 2900 civari eder

Yemek yol yardim ile birlikte

Meb çalışan işçi ile Dsi çalışan işçi arasında çok fark var adamlar enaz 120 TL yevmiyeden başlıyor onlar işçi bir ırgat sendikada iş yok baba masaya yumruğunu vuramiyo

Ricardo Atewski

Senin hesabına göre bizim 3200 küsür para almamız lazım 106tl brüt imkansız bak gene diyorum günlük 94tl oldu milleti kandirma
2823 ile 2900tl maaş alacağız
Herşey dahil ikramiye hariç

Bu arkadaş kafasına göre takılıyor buna inanmayın arkadaşlar brüt yewmiye hiç 106 olur mu adamlar 78den anca 94e çıkarttı sendika bile 100tl talep etti gerisini siz düşünün...
Ricardo Atewski denilen şahıs buna inanmayinnnnnn

Başka illerde çalışan arkadaşlarıma sordum mutemetleriniz ne kadar brüt yevmiye söyledi size diye 88 diyen olmuş 94 diyen olmuş henüz yazılı bi evrak gelmedi diyip hiç rakam belirtmeyen olmuş kısacası net bilgi maaşta belli olacak inş yüksek alırız

Oktay5942 kardeşim mantıklı olmak lazım resmi yazı bu hafta gelecek. Zaten Koop iş sendikası biliyor sorun size 94 TL olduğunu söyler zaten
Sendika 100tl talep etti hükümet hiç 106 verir mi ? İmansız dünya tersine dönse bu rakam olamaz 94 olur96 olur 99olur ama 100 TL bile olamaz

Size rakamı 94tl dedim sözümün arkasındayim
Atıp tutmuyorum 106 deyip ortadan. Kaybolmuyorum...
15subatta hepiniz göreceksiniz

Tamam oktay hayırlısı sorun yok ben isterim yewmiye 150 TL olsun ama olmuyor işte

Trella04
Kardeşim niye kızıyorsun ki ben 88 e göre 94 iyidir keşke öyle olsun buradaki yetkililer cevap vermeyince muallakta kaldığım için soruyorum

Oktay usta keyfine bak dostum sorun yok şenlik öbür arkadaş 106 deyip kayboluyor ben ona deli oluyorum resmen dalga geçti...

Arkadslar tayin ile ilgili yada becayisle bilgisi olan yokmu yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bişey sorcam kopişden mesaj geldi ya denge ödeneği 750₺ diye birde bu tis dedikleri var ya aynı şeymi yoksa farklı şeylermi tis den bizde yararlana biliyormuyuz

Mutemediyle maaş konusunu netleştiren var mı bizim mutemet hala bişey demiyor da

Oktay5942
Bende yenı sozlesme var, 94 lıra. Nakıllerle ılgılı olarakta oncelıkle saglık ozru ve es durumu var, dıger turlu nakıl yok. Isteyene sozlesmeyı gondereyım

Pardon 90 lıra, 94 degıl

walkıng25
Saglık ozru ve es durumu var yenı koopiş sozleşmesnde, dıger turlu yok

musdi2434
88 miş musdi kardeş az önce sendika il başkanıyla görüştüm

Trella04
88 miş dostum az önce öğrendim bunu çok kötü bi haber ama malesef

böyle hergün yaza yaza, öyle değil böyle diye diye maaş gününü getiricez zaten :)

2019 da imzalanacak kamu çerçeve protokolünden faydalanıp,geriye dönük hem iyileştirme hem zam akacaksınız ,2019 da Yen'i girecekler faydalanmayacaklar

Bu sebeple 88 lira Mart’ta en geç Temmuz ayına kadar iyileştirme yapılacakmış

Çalışan herkesin merak ettiği konular belli maaş bildirisi ve tayin bilgileri bunu özelden pas etmek yerine burada açık açık yazsakda herkes kafasına göre o oldu bu oldu sonra mış miş demesek sonuçda paylaşmak yasak değil olmuş bitmiş meseleler. !!
dogrumu arkadaslar.

Arkadaslar elinde sözleşmesi olan ilgili maddeleri paylaşabilirmi..!!
birde hesabı kuvvetli biri anlasılan dılde 88 yada 90 şukadar net yapıyor ve bu neti x 22 günle yada tam 30 günle çarpıp yardımları ekledıgımızde şu mmas yapıyor diyen biri varmı acaba

Arkadaslar 2019 oncesi en az 94 tl gunluk yevmiye ile brut 2820 net 2207 alicak yol yemek vs ile en az 2800 alir bu bekar icin ..

Fazlasi olur eksigi olmaz iste okadarrr.

Ricardo Atewski

Kardeşim 2550-2600 arası olacak öyle 2800-2900 diyip milleti umutlandırmayın bende isterdim o kadar alalım ama yok verilmemiş

Eyvalla kardesim saol mayısta tekrar dilekce yazicam bakalım inşallah bu sefer giderim memlekete hayırlısı artık tsk ederim kardesim allah'a emanet ol.

Üst Alt