Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Arkadaşlar şunu net bir şekilde söylemek istiyorum günlük brüt ücretimiz 88 lira yemek yol gibi ücretler işe geldiğimiz gün kadar hesaplanıyor ve hepsi brüt vergiler kesildiğinde alacağımız bu ay 2600 civarı olur bunu hem sendikadan hem mutemetten teyit ettirdim mart ayında kamu protokolü çerçevesinde bir zam daha alınacak Temmuz ayını bulacağı söyleniyor o yüzden diyorum ki keşke 3000 lira alsak emin olun buna bunu sizden çok ama çok fazla isterim ama şu an görünen tablo bu

Kimseyi kırmak incitmek gibi bir düşüncem ya da niyetim yok öğrendiğim kadarını sizinle paylaşıyorum konuşurken de herkes kurduğu cümlelere dikkat etsin

mart ayında yapılacak zam temmuzu nasıl buluyor, bi düzgün anlatın önce... daha yazmıycam ve takip de etmiycem bu başlığı, ne kadar yalan laf döndü yeni gelenler kesinlikle inanmasın burda yazılanlara !!!!!!!

Kardeşim toplu iş sözleşmesi nasıl 7 ay sürdüyse o da sürebilirmiş çok iyi biliyorsan sen anlat ben öğrendiklerimi yazıyorum burada tek kelime eksik ya da fazla söylemiyorum

Yazıp yazmamanız takip edip etmemeniz sizin tercihiniz saygı duyarım iyi günler

Sozlesme imzalandimi is bitmistir arkadaslar .. gecmise donuk fark bile alacaksiniz ..cok hesap kitaba gerek yok 2850_3000 civari bi para alacak herkes en az ..

2150 tl net maaş var tamam dogru üstüne verilen yardımlar bürütmü netmi kesinti varmı? işte onemlı olan bu.
cünkü 2150 üstüne sosyal yardımlar eklendıgınde kesıntısız 2800 civarı bı para ediyor

750 Tl denge ödeneği bu sebeple veriliyor zaten vergi dilimi maaşı düşürmesin diye

Evet doğru diyorsunuz ama öyle işte bi yerden verilirken bi yerden alınıyor saçma bi düzen 15 şubatta maaşımızı alınca net bi şekilde göreceğiz sıkıldım iyice bu para muhabbetinden

işde sosyal yardımlardan gelenlerıde vergiye kesıldıgınde elde kalan malesef 2650 cıvarı bır para kalıyor bizde bunu anlatmaya calısdık ricardo arkadas üstüne eklerken galıba vergılerı hesaba katmadı.
benım istemeyıp kızdıgım sey tamam işçi yevmıyecıdr olsun varsın ama bu sosyal yardımdır ek odemedır vs gıbı paraları yıla bolup tek maas catısında verıp maasları ıyılestırıp tek tıp maas olsak olmazmı..Aslında bana kalsa onerım su olurdu yanımda 6 aylık stajer memur var bu ay aldıgı para 3300 tl..bizide bu ayarda baslatsalardı vermeselrdı ıkramıye ıvır zıvır..yevmıyemızı biseydık bide agi yi..
hep hesap kitap yap oydu buydu şuydu..deyip duruyoruz

gentli6735

Valla bende öyle tek tip olsun ne olduğu belli olsun isterdim ama maalesef değil parça parça alıyoruz

Sosyal Yardım: 321,89 TL/Ay

Yemek Yardımı: 9,83 TL/Gün x 22 = 216,26

Vasıta Yardımı: 10,68 TL/Gün x 22 = 234,96

Giyim Yardımı: 18,64 TL/Ay
Günlük Brüt Ücret: 88,00 TL/Gün x 22 = 2 640,00
TOPLAM: 3 431,75

Arkadaşlar ben bu brüt tutar üzerinden https://www.verginet.net/dtt/MaasHesaplama.aspx sitesinden hesaplattım evli eş çalışıyor 2 çocuk 2703,83 TL çıktı kişilerin kendi durumuna göre değişiklikler olabilir.

Bekar 2 645,27 TL artı engel durumuna göre tutarları ekleyebilir.

Sözleşmeyi kişilere mail atmıyorum indirdiğim sitenin linkini veriyorum.
https://www.memurlar.net/common/new...-do776nem-toplu-i775s807-so776zles807mesi.pdf
https://www.memurlar.net/haber/804081/meb-de-isci-toplu-sozlesmesi-imzalandi.html

Yeni sözleşme elime ulaştı arkadaslar isteyenler mail gönderebilirim

Kapsam işyerlerinde çalışan işçilere 01.01.2019-31.12.2020 dönemine münhasır olmak kaydıyla,01 .01.2019 tarihinden itibaren uygulanacak ücret zamları konusunda "2019 Yılı Kamu Toplu ls Sözlesmeleri Çerçeve Anlasma Protokolü" ile öngörülecek ücret zamları ve buna iliskin esaslar; zamların uygulama tarihlerinde ve her halükarda işbu sözlesmenin yürürlük tarihi ile sınırlı olarak aynen uygulanacaktır.

C- Bu toplu is sözleşmesinin yürürlük başlangıç tarihinden sonra, kapsam isyerlerine ilk defa ise alınacak işçiler, asgari ücretle işe başlatılırlar.
Bu işçilerin, deneme sürelerini başarı ile tamamlamaları ve sendikaya üye olmaları kaydıyla, üyeliklerinin işverene bildirildiği tarihi takip eden aybaşından geçerli olmak üzere, günlük brüt çıplak ücretleri;

O1.07.2018-31,12.2018 dönemi için 78,00 TUGün'e, 31.12.2018 tarihinde 01.0,1 .2019 tarihinden geçerli olmak üzere 88,00 TUGün'e yükseltilir. Bu işe giriş ücreti,01.01.2019-30.06.2019 tarıhleri arasındaki dönemde 90,00 TUGÜn; 01.07.2019-31.12.2019 tarihleri arasındaki dönemde 92,00TUGün; 01.01,2020- 30.06.2020 tarihleri arasındaki dönemde 94,00 TUGün; 01.07.2020-31.12.2020 tarihleri arasındaki dönemde 96,00 TUGün olarak uygulanacaktır.

arkadaşlar bir dönem (Binali YILDIRIM) zamları acıklarken maaşı 3 bin TL’nin altında kalan işçilere heray 90 TL ilave artış yapılacak. ben bu ıbareyi maaşlarımıza yansıyıp yansımadıgını merak edıyorum

yok göremedim varmıdır bilen..yoksa şayet nerede ..
linki;
https://www.sgkrehberi.com/haber/118886/en-dusuk-kamu-iscisi-ayligi-2-bin-600-liraya-yukseldi.html

not .!!
mebbis olan bilgisayarlar
bu sıteyde yazmaya mumkun kılmadıgı ıcın cepden slm merhaba yazıp sonra bılgısayardan duzeltıyorum .!sadece buna ızın verıyor tşkler
arkadaslar

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR !!

güncel ikramiyeler net olarak kaçtane ve kaç tl ayrıca zaman aralıklarını bilen varmı birde sendıka maalarımzıdan nekadar kesılıyor tşk ler..!

Banka promosyonu diye birşey yatmış olan var mı hesabına 350 lira civari

Var samsun meb yapikredi anlaşma yaptı 3 yıllık 1520tl uatirdi2gun önce

vay anasına ya

banada yatan yok aslında olmalı sonuçta bizde o bankadan işlem yapiyoruz ve şu darboğazda insanlar bir sıkıntısını giderirdi.

Banka promosyonu için bizde dilekçe verdik ne zaman yatırırlar bilmiyorum beklemedeyiz

Oktay5942 dilekçeyi nereye verdiniz acaba? promosyonu almak için özel bir dilekçe mi verilmesi gerekiyor?

Bu para geçmiş ayların maaş farkı ve denge ödeneği ile falan alakası yok değil mi?

Banka promosyonu dilekce verdikten sonra kaç gün içinde hesaba para yatıyor birde kaç yil anlaşma yapılmış nasil hbrniz olucak manisa milli egitim

Biz milli egitime verdik dilekce kiminle görüşücez. Bu konu hakkında mutemetimiz kim oluyo acaba

Üst Alt