Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Meb samsun engelli işçi maaşım 2414 gireli 2 ay oldu böyle yatmis

Görevde yükselme

[FONT=sans-serif]Merhaba arkadaşlar 2014 te yardımcı hizmetler sınıfında atandım ilçeye 2016 da il e bağlı merkez ilçe ye tayin istedim 3 yıldırda çalışıyorum burda görevde yükselme sınavından 73 aldım bulunduğum il e memur olmam şansım duşuk başka bir il yazarsam geldikten sonra hemen kendi bulunduğum ile tayin isteme durumum var mı yardımcı olabilir misiniz engellilere bu konuda ayrıcalık var mı[/FONT]

[FONT=sans-serif]??????[/FONT]

bu grupta maaşlarını yazan arkadaşların hepsi beden işçisi mi? keşke maaşlarını yazanlar görevlerini de yazsalar...

muhasebeci daimi işçi olarak alınan kimse yok mu?

Arkadaşlar yazdığınız işçi maaşları gerçekten çok düşük yeni olduğunuz için olabilir mi? İstanbul'u çok istemiştim ben fakat meb'in maaşı şok etti beni asgari ücretten 300-400 farkı var sadece.

2015 lerde millet 2300 lerde maaşlar aldığını yazıyor başka sitelerde siz burda başka şeyler yazıyorsunuz... gerçekten karmakarışık, insanlar daha kendi durumlarını net bi şekilde tanımlayamıyor bile! biri maaşını yazıyo, öbürü kadrosunu, diğeri görevini... herşeyiyle tam anlatan bir tane bile kaç sayfa yazıldı şurda !!

Muhasebede işçiside olsan doktor da olsan mühendis de olsan işçi maaşı degişmez kadro işçi kadrosu meb de sürekli işçiyim maaşım 2350 tl aynı ilanda 80 kişi başladık hepimizin bekar işçi maaşı aynı durum kötü.

İşçi maaşı memur maaşından yüksek diye okuduk ikramiyeler de varmış. 2350 alan biri büyükşehirde nasıl geçinebilir ki? Memur arkadaşlarda maaşını ve çalıştığı kurumu yazabilir mi? Mebden ayrı başka kurumlarda çalışan arkadaşlar sizler ne kadar alıyorsunuz?

Arkadaşlar şubatta asıl maaşlar belli olur 1ay daha bekleyin sözleşme yenilensin ozaman nekadar fark edecek göreceksiniz.biraz sabır hepsi okadar şimdi maas 2400 ayriyeten ikramiyelerin ortalamasında 600lira gelir maaşımız yine 3000lira şuanda böyle hesaplama yapmanız gerekir. Şuan böyle ama artıcak

valla bize ikramiyeler hariç en az 3000 diyenler oluyor !!!

Arkadaşım zaten toplu sözleşme olsa dediğin doğru hiç olmasa 2.850 falan olur ama şuan beklemede en yakin zamanda olunca yine konuşuruz, bu konuyu.

Kadrolu işçi ister muhasebeci olsun ister büro ne iş yaparsa yapsın girişi sürekli işçi statüsünde olduğu için maaş aynı olur
Biz bu işe gitmeden iki ay üç ay önce 2500 ile 3000 alırsın diyen özellikle Hatice diye bir arkadaş vardı nerde o? Çık insanlara cevap ver😠
Ortalama maaşlar: 2330 ile 2450 arası almış geçmemiş kimse bu rakamı ikramiye hariç tabi
O 3000 alacaksınız diyenler nerde??
Millet size inanıp şehir değiştirdi büyükşehir de 2300 ile geçinmek kolay mı?
Ayıp ve ayıp madem bilmiyorsun o zaman sus konuşma 😠
İnşallah tıs imzalaninca en azından 2800 üstüne bir maaş verirler de rahatlatır yoksa halimiz duman herkese iyi akşamlar..

MEB de eski hükümlü kadrosundayım 2 ay oldu 2.390₺ yattı Şubat ayın da zamlı alıcaz birde hizmetli kadrosun da görevde yükselme yok sanırım demi

Arkadaşlar banada bugün 2452 TL yatmış evet yalnız moralinizi bozmayin çünkü bu maaş 2018 in maaşı henüz tis görüşmeleri sonuçlanmadı sonuçlaninça maaşlar artacak ve geriye dönük fark tutarlarıda yatırılacak.Birde unutmayın 4 tane 13 günlük 2 tane de 30 günlük ikramiye var(not:çıplak yevmiye üzerinden)..

ben sözleşmeli düz memurum 3700 TL aldım (enflasyon farkı dahil)

ben burada engelli kardeşlerime il değiştirmeyin MEB iş kur alımlarında DSİ ve Karayolları gibi günlük 120 TL yevmiye vermez dediğim de
topa tuttular beni

kardeşim millet sizlere güvenerek il değiştirti
Allah'tan korkun
insanlara yanlış bilgi vermeyin

tyn 2018 maaşı değil hocam devlet maaşı bir ay önceden verir aldığın maaş 2019 ocak maaşıdır
özeldeki gibi bir ay çalışıp sonra para vermez
önce para verir sonra o ay çalış der tam tersi yani

Biz şimdi arkadslar birkereye mahsus tayin hakkımızı kullana biliyormuyuz yoksa 1sene mecbur kalmak zorunda miyiz acaba bilgisi olan var mi...

Skolyoz23

Kardeşim doğru söylüyorsun 2018 maaşı diye anlatmak istediğim şu; MEB de çalışan daimi işçilerin maaşına henüz 2019 yılı zammı yapılmadı sebebide sendikanın işverenle yaptığı tis görüşmelerinde anlaşmaya varilamadi ve şu an arabulucuda görüşmeler, dolayısıyla tis sonuçlanana kadar 2018 Aralık ayında ne maaş aldıysa MEB işçisi Ocak ayında da aynı maaşı aldı.Ne zaman tis sonuçlanır ve zam yapılırsa geriye dönük zam farkı işciye toplu olarak ödenir..

tyn inşallah hocam umarım en yakın zaman da arkadaşlarımız güzel haberler alırlar ve hak ettikleri gerçek maaşları almış olurlar

Engelli insanlar zaten hayata bir sıfır yenik başlıyor, iş kur alımı bile olsa sonuçta kamuya alım yapıyorlar ve kamu da çalışan engelli kardeşlerimiz minimum ellerine net geçen para en az 3000 olmalı ki en azından rahat geçinebilsinler

yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz selametle...

Skolyoz23 sevgili memur arkadaşım, işçiler önce çalışır sonra maaş alır, sendikalı olmayı bilmiyosun ama burda yarım bilgi veriyosun, işin içindeyim konuşuyorum, tıs görüşmeleri bitince geriye dönük zamlarimizi da alicaz, ayrıca zamlı maaşımizi da alicaz, ayrıca memurdan daha yüksek maaş da alicaz çünkü işçiler her zaman daha çok kazaniirrr :)
walkıng25 bana şu anki halinle en az üçbin say maaşını deniyor, merkezdeki insan bana böyle söylüyor sizler öyle söylüyorsunuz, vallaha iyice çorba oldu size de ona da güveniyorum ama doğruyu bulamıyorum bir türlü...

Ayrıca ikramiyeler hariç öyle say diyor bize...

TİS imzalanınca iyileşir 2018 enflasyon farkı bile daha gelmedi kafadan atıp tutmayın beğenmeyen arkadaşlar özele gidin bari ama şükredin iyileşmeler olacak...
tyn e katılıyorum hepsi doğru

Sürekli işçi de tayin var mı ya ??
Ben 5yil yok diye biliyorum 5yil dan sonra tayin isteyebilirsiniz denildi bize

Arkadaşlarr daimi işçide iki engelli arasında becayiş mümkün mü acill

İş yerleri kabul ederse mümkün tabiki de.

vilanjik

Yeni iscidede geçerli degilmi 2 ay oldu kardeşim van milli eğitim e bağlı bi lisede daimi isci başka şehirden bi arkadaş van istiyormuş bizde daha yakın olsun diye kabul etcez okul a bağlı yani doğru mu sıkıntı olmaz ..

Suret Kardeşim bende maasdan yana dertliyim memleketten uzak masilara geldim burasıda çok pahalı allah hepimizin yardımcısı olsun benim dediğim 3bini buluyor maas+tediyelerle birlikte cunki işin içinde olduğum için olanı söylüyorum.insallah tis den sonra maas direk 3bini bulurda herkez rahata kavuşur tediyede extra olmus olur. Birde bende biran önce manisadan gitmek istiyorum tayin ile ilgili bilgisi olan var mi acaba

Üst Alt