Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Valla kardeş sen bordronu görmek zorundasin kimsenin kimseye kızmaya hakkı yok kendinizi ezdirmeyin gerekirse müdüre çık anlat sende kadrolu Sun memurda hiç farkiniz yok bunu bil kimse kizamaz isciye

Senin yasal hakkın bordonu görmek hakkın Muhtemetlikte vermek zorunda maaşlar yatsın salı günü git işte sana çıktı verdi

Hepimiz yazalım bilgiler ile ben MEB'de eski hükümlü büro memuru olarak görev yapıyorum bu ay aldığım maaş bes kesintisi dahil 2372tl yarın gece herkese parası yatar sizde yazin

Engelli kardeşlerimiz için hesaplama ayrı olacagindan herkes yazarken durumunu da yazsın lütfen

sadece bir gün kaldı ondan sonra öğreneceğiz... ayrıca daha bunun ikramiye hesabı filan var, başka soru işaretlerine de hazır olun :)

burda bu kadar özel bilgilerinizi paylaşmayın... hepimizin için en güzeli en kolay şekilde olsun ... :)

Aman ne özeli kardeşim alt tarafı kim ne almış onu yazacagiz

15 gün Aralık ayı 78 TL den
15 gün Ocak ayı 85 TL den hesaplama olmasi lazim

adın soyadın nerde çalıştığın nerde yaşadığın gibi bilgiler özeldir güzel arkadaşım... onun dışındakiler özel değil taibki burda destek olmaya çalışıyoruz :)

bilgiler çok zayıf hala, bi ton adama soruyorum ama hala kimse söylemiyo...

ben burdan değil de yetkili kişilerden öğrenmeye çalışıyorum ama henüz bilgi yok...

Benim de söylemek istediğim tek konu bu maaş miktari yoksa ad soyad TC bilmem ne bunları kimseden istemedik😁

Valla en yetkili olarak ben kendi bordroma baktım alacağım rakamida yazdım bakalım iller arası fark var mı onu merak ediyorum

hayırlısıyla bekliyoruz bakalım... ama bu grupta farkındalığı birçok arkadaşla tanışmış oldum, herkese teşekkürler :)

Kardeşim van milli eğitim de engelli daimi isci olarak gorevli bugün yatmış 2360 küsür

Ben degil kardeşim görevli daimi isci hizmetli olarak engelli

Miktar çok az değilmi normal asgari ücret li 2 çocuklu maaşına denk nerdeyse

ben de anlam verebilmiş değilim... işçiler memurdan daha çok alıyor deniyor, bu şekilde nasıl daha çok olmuş oluyor... Ayrıca kimisi üç buçuk alırsınız diyor kimisi başka laflar söylüyor, burda farklı rakamlar görüyoruz... ilk defa böyle bir karışıklık içinden çıkamıyorum :)

Kardeşim şehir değiştirdi 800 Lira kira veriyo bu maas çok ama çok düşük bu nasıl kadrolu işçilik anlamadim

Arkadaşlar sakin olun. Şuan hala net zamlar belli değil. ortada söylenti var. Bu aayki hesaplama şöyle yapışdı Aralığın 15 Günü 78 Tl'den hesaplandı Ocağın 15 Günü Yüzde 10 olan enflasyon farkı eklenerek 85,28'den hesaplandı. Ama daha net ücretler belli değil. Belli olmadığını şurdan anlayabilirsiniz, Normalde bu sözleşmenin Ağustosta yenilenmesi lazım ağustos geçti dolayısıyla yenilendiği zaman güncel aradaki ücret farkları geriye dönük hesaplanarak ödeme yapılacak. Yani şuan hala net ücret konusunda belirsizlik hakim. Şimdilik metanetimizi koruyup beklememiz lazım...

2 .ayım hizmetli kadrosu sendika başkanımız maaşı attı bna bugün yatıcak olan 2394₺şubatda zamlı alıcaksın dedi 🙄

Ve ayrıca 78₺ den Aralık ayından hesaplndı dedi dedi Ocak ayında 83₺ den görülcek dedi 😂

Bende engelli sürekli işçiyim banada yatan 2388tl yattı maas inşallah daha iyi olur.

Ayın 15 i oluyor saat 00:00 dan sonra 😄 2330 bir gün izinli lisans engelli

Üst Alt