Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Trella04

o tam bir muamma. Şuan öncelikleri asgari ücret. Bizim anlaşma zaten en geç Mart ayına kadar imzalanma zorunluluğu var. Mart olmadan daha erken de olabilir ama en geç mart diye koşullayın kendinizi erken olursa seviniriz

Ben daha önceki isimde ikramiyeden vergi kesintisi olmadan ikramiye alıyordum, burda uygulama başka ise onu da göreceğiz... Ama hayırlısıyla bı maaşı alalım ondan sonra ak koyun kara koyun burda belli olacak, en gerçek bilgiyi vereceğim...!!!

15ocak ta maaşları alan yazar buraya bu konuda netlik kazanir artık hayırlısı olsun

15 ocakta herşey kendini belli eder. En düşük 2.750 olur diye tahmin ediyorum.

Selamun aleyküm bende mebde büyük umutlarla başlamış ve hüsran yaşamış işçiyim arkadaşlar ekim 16 sında işe başladım ekim aralık dönemi bana 504 lira ikramiye yattı aynı kurumda 135 lira yevmiyesi olan kişiye ise 1000 küsür lira yattı maaşlara gelecek olursak 2200 pek geçmez sendikanın verdiği bilgiye göre yeni tis te beklenen olur diyede umut ediyorum yoksa başka memleketlere yerleşmeye değmez

Asgari ücret 2020tl oldu inşallah bizim yevmiye 90 95 civarı olur 2700 2800 olsa güzel olur

Bende 3aylik işçiyim yeni atandım 2340 şuan maaş alıyorum ocakta bende en kötü 2700 2900 arasi bekliyorum inşallah öyle olur.

Özel sektöre göre gayet iyi bence çok fazla kötü düşünmemek gerek

Suret doğru değil mi ama özel sektörde yıllarca çalıştım 1 Kasım’da Meb de işçi olarak çalışmaya başladım şehir değiştirdim çok şükür işimi severek yapıyorum maaşı da iyileşecek diye düşünüyorum

işte güzel bi cevap... teşekkürler olumlu bakış açınız için :)
Siz nerede çalışıyorsunuz

Oktay5942

ben de meb de daimi işçi olarak başladım... ama daha çok yeniim hiç bi hakkımı bilmiyorum desem yeridir :(

Kardeşim yer degistirdim dedin tayin mi istedin yoksa ben mi yanlış anladim

Ankara'da iş başı yapan kardeşim memleket neresi ... Ne zaman işbaşı yaptınız arkadaşlar hayirli olsun bende Zonguldak başladım 2 ay oldu

Ben Ankara'dayım zaten, burda da başladık. Ama hala maaslarimizi bilmiyoruz, haklarımızı öğrenemedim maaşı alınca ogrenicez herhalde

taşerondan kadroya geçenlerin maaşı net ne kadar alıyorlar bilgisi olan varmı

Suret

İkramiye hariç bu maaş
Ocakta 13 günlük tediye yatacak toplamda 3000 i bulur bu ay

13 günlük tediye ne demekti? Ayrıca ilk ayı olanlar da bu tediyeyi alabilecek mi?

Suret

Ne zaman iş başı yapmıştınız ve ne zaman üye oldunuz sendikaya ona göre bi fikir verebilirim

Ben 17 Aralık iş başı ama sendikaya daha üye olmadım

@Suret
O zaman alamayabilirsin çünkü Ocak 17 de dolacak deneme süresi hak kazanmadığın için alamazsın

tyn
Siz alırsınız ama kaç günlük alırsınız bilemiyorum benim gibi 8 günlük de olabilir 13 günlük tam da olabilir

Özlük haklarınizi kime sorarak öğrendiniz kim bilgi veriyor kurumda?

Üst Alt