alfa arkadaş eksik anlatmış sanki onun bahsettiği kişiler merkezi atamadan atanan kadrolar için geçerli yani kıdem ilerlemesi felan o konuda yanılıyor
sizler açıktan atandınız yani statünüz merkezi atamadaki gibi 657 devlet memuru değil de 657 eye tabi 4b 4d gibi yani siz ay sonunda maaşınız dan misal ne kadar kesinti olduğunu görmek için e devlete girin bodro yazın
çıkan ekranda buraya sadece memurlar giriş yapabilir gibi bir uyarı alacaksınız
bende memurum da ondan diyorum
asgari ücret verirler ilk ay sonra ki ay ise 2200 2500 civarı olur ama bulunduğunuz ilde ki kurumda ek ödemeler olursa bu fiyat artar mı artmaz mı onu ben bilemem
hayırlı olsun herkese
bu arada 10 yılda çalışsanız kıdem ilerlemez , kademe ilerlemesi olmaz çünkü sizler memur değil büro işcisi olarak geçiyorsunuz
bunu personel müdürüne bizzat gidip sorabilirsiniz
sizler açıktan atandınız yani statünüz merkezi atamadaki gibi 657 devlet memuru değil de 657 eye tabi 4b 4d gibi yani siz ay sonunda maaşınız dan misal ne kadar kesinti olduğunu görmek için e devlete girin bodro yazın
çıkan ekranda buraya sadece memurlar giriş yapabilir gibi bir uyarı alacaksınız
bende memurum da ondan diyorum
asgari ücret verirler ilk ay sonra ki ay ise 2200 2500 civarı olur ama bulunduğunuz ilde ki kurumda ek ödemeler olursa bu fiyat artar mı artmaz mı onu ben bilemem
hayırlı olsun herkese
bu arada 10 yılda çalışsanız kıdem ilerlemez , kademe ilerlemesi olmaz çünkü sizler memur değil büro işcisi olarak geçiyorsunuz
bunu personel müdürüne bizzat gidip sorabilirsiniz