slm arkadaşlar benim üye ismim ve şifremde bir sorun oldundan çok uzun zamandır siteye giremiyorum ve size bir söz vermiştim dmd ve bmd hastalıgı ile ilgili bir dosya verecegim diye ama çok fazla tıbbi terim ve ingilizce oldugundan biraz sandıgımdanda uzun sürüyor 500 sayfa ve bir çok tıbbi terim içeriyor elimden geleni yapıyorum daha erken bitirmek için ve zaten fazla uyumuyorum bu dosyaları çevirmek için bakıyorum bana gerçekten güvenmiyorsunuz sizlerle şimdi 2 şey paylaşacagım ozaman karar verin dorumu söylüyorum atıyormuyum tutuyormuyum bakalım siz karar verin
1.haber
www.browseunblocked.com buraya tıklayın ve karşınıza gelen adres cubuguna
www.youtube.com yazın ve go ya basın (karşınıza gelen uyarıda ;bu sayfa hem güvenli hemde güvenli olmayan dosyalar içeriyor güvenli olmayan ögeleri görüntülemek istiyor musunuz ? tabiki her çıktığında evet diyoruz)
yasaklı olan youtube’ye girmiş olacaksınız ve ordaki video arama yerine ( ı cani curati dal professor cossu ) yazıyorsunuz ve search butonuna basıyorsunuz 1 video çıkacak ve o video kök hücreyle iyileşen 3 dmd'li altın av köpekleri videosudur altın av köpekleri kas dokusu bakımından insan dokularına çok benzemektedir ve 2.faz aşamasında kobay olarak altın av köpeklerinin denenmesinin nedeni budur kasım 15 2006 deneyin basına verildiği tarih
1. köpek ve dmd’den 90% etkilenmiş hiç yürüyemezken şimdi aldığı kök hücrelerle yürüyor olması
2. bu köpek’de 1. köpek gibi dmd’den 75% etkilenmiş yürüyemezken şimdi çok hareketli bir şekilde yürüyor olması
3. son kahverenkli köpeğimiz dmd’den 50% oranıda etkilenmiş ve şimdi ise çok sağlıklı görünüyor
bu köpekler 1 yıl gözlenmiş ve 2006 tarihinde basına verilen bu video yuotube.com’da dünya ile paylaşılmıştır(video'da anlatımı yapan kişi giulio cussu'nun yardımcısı Maurilio Sampaolesi 'dir ) ve bu 3 köpek şimdi çok sağlıklı bir şekilde hopluyor zıplıyor ve çok hızlı bir şekilde iyileşmeleridir bu denenen kök hücrelerle % 95 gibi büyük bir sonuç elde edildi son faz 3 ise insanlar üzerinde.......
2.haber
Re: İLT:
Maurilio Sampaolesi [sampaolesi.maurilio@hsr.it]
Bu iletiyi 12.01.2008 12:31 tarihinde ilettiniz.
Kime: tupcukral
Bilgi:
Sevgili Muhammed, e-posta için sana teşekkür ederim. Biz, genç hastaların 2 grubuna kas distrofisinin olduğu Duchenne tarafından (5-8 yaşında) etkilenmiş sınırlanan klinik bir duruşmaya yaklaşıyoruz. Bu ilk duruşmada biz, daha çok güvenlik ve mal olmuş olan sebepler için hastayı kapsayamayız, ama eğer ilk duruşmanın sonuçları (2009 Haziran'da beklenen tarih Şubat), pozitif olacak olursa diğer hastalara davranışını maküldür İyi şanslar, Maurilio
bu sadece çok az bir bölümdü
şimdi bana güveniyormusunuz ?