Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Myastenia Gravis hastası olan kim var?

inşaallah canım sende iyi olursun inşaallah rabbim bütün hastalar şifa versin bilgilerin için teşekkür ederim kendine iyi bak

Merhaba mery 1. ameliyatımdan sonra biraz zor geçti.galiba 2 sene olmadan akciğerime yakın biryerde nüksetti.miyasteniden dediler ameliyat oldum 3.de aynı yerden oldu.geçtiğimiz ekim ayında ağır bir grip geçirdimnefes sorunu yaşadım.çapadaki doktorlarıma gittim.eşim ameliyatımı yapan alper beye gitti bizden pet istedi ve ALLAHA o kadar şükrediyorumki tesadüfen tekrar büyümeden nüksettiğini öğrendik bu sefer sol omuzumun üstüne yakın b ir yerde çıktı.ışına karar verildi.ŞU AN PARÇA YOK AMA ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BİRAZ TEDİRGİNİM..bt çekicem.İNŞAALLAH birşey çıkmaz ALLAHA güvenim sonsuz hiçbir sonuçtan artık korkmuyorum.ÇÜNKÜ o beni yalnız bırakmaz.Hiçbir hastayı yalnız bırakmaz.Sanada acil şifalar canım...

SEVGİLİ DEFNE ameliyat olmak için illaki timoma olması gerekiyor benim de çıkmadı zaten çok şükür ama doktorum timus beziyle beraber oradaki antikor içeren yağ dokularını da temizleyeceklerini söyledi ve ameliyata kesin gözüyle baktılar ben de 10 mayısta ankarada ameliyat olacağım sevgiler........SEVGİLİ OKAN hemşerimmişsin çok memnun oldum yolunuz afyona düşerse haberim olsun.......SEVGİLİ MERY VE GÜLŞEN dualarınızı bekliyorum ameliyatta sonra hemen yazarım inşaalah....

ben okanın annesıyım merhaba öncelıkle cok buyuk gecmiş olsun tel numaranızı verırsenız ulaşa bılırız bırbırımıze annemler afyondalar yaza ordayız allah nasıp ederse

Minaciğim şimdiden çok geçmiş olsun dualarımız seninle ve bütün hastalara ALLAHIN izniyle ameliyatın öyle güzel geçecekki sen bile anlamayacaksın İNŞAALLAH SONRA GÖRÜŞÜRÜZ.

Vücudun kendi ya*pılarına karşı, oluşan bu antikorlara özantikor (otoantikor) denir. Bağışıklık sisteminin bu anormal yanıtı nedeniyle Özantikorlar vücudun kendi dokularına zarar vererek hastalıklara neden olur.

merycim teşekkür ederim yola çıkmadan son kez siteye bakmak istedim iyi temennileriniz ve dualarınız için teşekkürler ameliyatım saat14.30_15.00 gibi...iyi olur olmaz hemen yazarım inşaallah....darısı başına....sevgili gülşen sana da teşekkürler.....hepimize sağliklı güzel günler olsunn......

Mine arkadaşım dualar seninle..

arkadaşlar bu arada benim nişanlım da egeye geçtiğimiz cuma yattı. Ameliyat olacak ancak öncesinde ilaç tedavisi ile daha iyi duruma gelmesi gerekiyormuş.

hepinize acil şifalar dilerim, bu hastalıkta en önemli tedavinin moral olduğunu unutmayın..

Sevgili arkadaşım, İNŞALLAH nişanlın çok iyi olacak.İaçlarada gerek kalmayacak inanıyorum, doğru söylüyorsun herşey moralde bitiyor saygılarmla...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
bu arada hastane kortizonu 3 e çıkardı normal midir? eskiden sol gözü kapanıyordu şimdi de sol gözü açıldı sağ gözü kapandı..ayrıca çift görüyor...

inanın pek endişelenecek bir durum yok ben nerdeyse gözlerimi açamıyordum.miyasteninin her zorluğunu gördüm.ama şu an iyiyim.kortizonlarında sayısı bence normal ve inanıyorumki öyle güzel,azimli bir şekilde hastalığını atlatacakki her zaman desteğinizi nişanlınızdan eksik etmeyin onun şu an hepinize ihtiyacı var.

teşekkürler

gülşen hn öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

son olarak timoma ameliyatı riskli midir?

Riskli olduğunu sanmıyorum ama iyi bir yerde,mutlaka yoğun bakımının olduğu biryer gerekir sadece tedbir amacıyla ben kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü çapadaki doktorlarım çok ilgili muhakkak bütün doktorlarımız bizler için var ama özellikle bu ameliyatları yapan göğüs bölümünden alper bey çok ama çok başarılı bir doktordur...

Arkadaşlar,mineden haber varmı?Ameliyatı nasıl geçti acaba?Bilginiz varsa öğrenebilir miyim?

teşekkürler.

Mine Hn dün ameliyat olacaktı değil mi? umarım müjdeli haberlerini bir an önce alırız.

Arkadaşlar mine pazartesi günü ameliyat oldu Allah'a binlerce şükürler olsun ameliyatı çok başarılı geçti
Umduğumuzdan daha kısa sürdü şu an çok iyi inşallah perşembe günü hastaneden çıkacak
detayları kendisi size anlatır

;)Minenin iyi olduğunu duymak gerek beni gerek tüm arkadaşlarımızı mutlu etmiştir.İNŞALLAH dahada iyi olacaktır kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum o güzel insana

mıne hanım cok buyuk gecmiş olsun ıyı olmanıza cok sevındım hemşerı cıkmiştık bıde komşu cıktık yazın gelınce göruşmek üzere saglıklı gunler

sennnur kocacal sizinle iletişime geçmk istiyorum :( bana yardım ederseniz çok sevinirim hayatta mücadele edemiorum artık 9 eylülde ileşme imkanınız varsa bana cvp yazın lütfen ... e mail adresim tugba_35_izmr@hotmail.com burdanda ulaşabilrsiniz hergün açık olurum bn

arkadaşllar sonunda evimdeyim ameliyatım çok iyi geçti doktorum hastahane,yoğun bakım ve hemşireler çok ilgiliydi.şimdi iyiyim ve sizlere de dualarınız ve ilginiiz için çoookkk teşekkür ederim.istirahat edip kendimi korursam herşey çok güzel olacak moralim süper üzerimden büyük bir yük indi bir ay sonra kontrolum var doktorum çok umutlu ilaçlarımın azalacağından ben de.....darısı ameliyat olacakların başına.....allah hepimize sağliklı günler göstersin......

gülşen,mery,okanburak07,alpy,çaglarcangir vetüm arkadaşlara tekrar dualarınız içi teşekkür ediyorum inanın O POZİTİF ENERJİLER VE DUALARA sayesinde herşeyim yolunda gitti.
VEEEE tabi ki beni ameliyatımda da yalnız bırakmayan can dostum şebnemime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.canım iyi ki varsın sen hep böyle güzel insan olarak kal......(ameliyata girerken bile gülerek girdim ya sayende)

Mineciğim iyi olmana o kadar çok sevindikki bak gördünmü bir anda oldu bitti.YÜCE,GÜZEL ALLAHIM senide hasta hiç kimseyi yalnız bırakmaz.SADECE ONA GÜVEN çok geçmiş olsun.Kucak dolusu sevgilerimi sana yolluyorum.;)

çok şükür ALLAH kulunu zorda bırakmıyor imtihan ediyor ama merhameti o kadar büyük ki kuluna kolaylıklar ihsan eyliyor.hem de o sıkıntılı anları kefaret sayıyor bizi affetmek için bahaneler arıyor en küçük şeylerimizi bile sevaba çevirmek için bahaneler veriyor hamdolsun ONA teslim olalım heran inşaalah....dünya sevgi üzerine kurulmuş o halde sevelim sevilelim.sevgi ve sağlık dolu günlere.....

merycim darısı başina olsun senin de iyi haberlerini alalım......

slm arkadaşlar harkese acıl şıfalar yoğun bakımdakı 47.gunumuz adana balcalı hastanesındeyız kızımın ciğerlerı enfeksıyun kapmış antıbıyutık vermelerı lazım oda mg hastalarının bas düşmanı. solunumu cökmuş durumda cıhaza bağlı yaşıyur dunden berı göz surunuda başladı yoğun bakım dokturuna hacetepeye sefk etmesını söyledık bu durumdakı hastayı kabul etmezler kabul etırebılırsenız ambulansla hemşıre nezdınde yolıyabıleceğını söyledı ankarada yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olun bıze.kızım henüz 5 yaşında sadece uzun mesafe yuryemıyurdu takı kortızon ılacına başlıyana ba kadar ılac kılo yapmaya başladı kestıler ılacı sonrada cığerı enfeksın kaptı ogun bugundur yoğun bakımda solunum cıhazına bağlı yaşıyur bugun 47. gunumuz lutfen yardımcı olun tel.0536 725 01 07

öncelikle cok buyuk gecmiş olsun duyunca cok üzüldüm benımde canım oglum mg lı 7 yaşında allahım onların acısını göstermesın bıze allahım kızınızada en kısa zamanda açil şifalar versın ıyı haberlerınızı beklıyoruz

Merhaba gençler.

Vedat Özdemir'in kızının Ankara Hacettepe çocuk hastanesine sevki helikopter ambulansla yarın yapılacaktır. Vedat bey haberleşmeleri gecikmeli olarak takip edebildiği için sizleri kızının sağlığı hakkında yeterince bilgilendirememektedir. Onun için bu sevindirici haberi sizlere benim ulaştımamı istedi. Yarın ben de hastanede onlarla beraber olacağım. Olumlu gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ederim. Allah küçük yavrumuzu inşallah eski sağlığına kısa zamanda kavuşturur. Hepinize sağlıklı günler dilerim.

Orhan bey o kadar güzel bir haber verdinizki tarifi yok.İNŞALLAH çok iyi olacak o güzel yavru çok geçmiş olsun.:)

vedat bey son haberleri okudum inanın çok sevindim ayrıca orhan beyden de A llah razı olsun.küçük yavrumuz en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve anne babasıyla sıcacık yuvasında bir ömür mutlu olur.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNN.DUALARIMIZ SİZİNLE......

geşmiş olsun

vedat bey çok geşmiş olsun inşallah rabbim
acil şifalar versin onu sizlere bagışlasın

Üst Alt