sevgili ilknur öncelikle geçmiş olsun .ben açık ameliyat oldum çünkü bende timoma yoktu ama timüs yağ dokularına karışmıştı bunuda ancak açık ameliyat yapınca iyice temizlediğini söyledi doktorum.ameliyatta sadece timus bezi alınmıyor timus dokuları içeren yağ dokuları da nerelerde varsa temizleniyor yani daha garantili bir ameliyat olduğunu söyledi doktorum ve ameliyatımdan sonra da bu kararın çook yerinde olduğunu birçok yerden yağ dokusu toplamak zorunda kaldığını söyledi..ize gelince önceleri daha belirgindi zamanla rengi de görüntüsü de düzeliyor.inan sağlıklı olmak o izi taşımamızı gerektiriyorsa varsın biz de izli olalım.ameliyattan sonra iyi olunca aklına bile gelmiyor.hayatta daha önemli şeyler var ve bizden daha hasta insanlar var ve ben onları gördükçe Allahıma daha çook şükrediyorum.sağlıklı günler dileğiyle....
sevgili Zuhal sen geçen sene ameliyat olmuşsun geçmiş olsun şimdi nasılsın,kortizon olayın ne durumda,şikayetlerin bitti mi?cevaplarsan sevinirim.ben de ameliyat olalı 3 ay oluyor vee şimdilik çook iyiyim.bazı dönemler,sıcak ve çok iş yapınca biraz gücüm kalmıyor ama dinlenince geçiyor.aralık ayına kadar kortizon düşürülerek bitecekmiş inşaallah...sağlıklı güzel günlere..
sevgili Cihan sana da geçmiş olsun biran önce teşhisin tam konsun ve tedavine başlansın inşaallah.hastalıklar da hayatın bir parçası maalesef ama insanın hayata daha dimdik bakmasını,olgunlaşmasını sağlıyor,sabrı,şükretmeyi artırıyor ....her anımızı sağlıklı,güzel ,dolu dolu yaşamak dileğiyle sağlıcakla kal........