patron, keyfin kaçtı be abi. karşılamadan sonraki nereye gideceğimizi anlatmamışsın. yukarıdaki arkadaşa ben cevap vereyim. sevgili NURCİEGE, bütün mg arkadaşlarımın başına gelenlerin aynısı sana da geleceğinden dolayı şöyle açıklayayım. teşhis konmuş hayırlı uğurlu olsun (bu sayede çevren genişleyecek ve hayatta öğreneceğin çok şey olacaktır) ve geçmiş olsun diyelim artık. mg liler gibi senin de bir süreç bekliyor bunlardan biri "kendi kendine soracaksın neden bu hastalık bana bulaştı ? neden bunu yaşıyorum ? diye sorular soracaksın, internetten araştırmalar yapıp aklına bin türlü şeyler getirip psikolojini yıpratacaksın ve bunlara hiç gereği olmadığını ileriki zamanlarda "1 yıl sonrasında" anlayacaksın" çünkü, bu süre içerisinde herşeyi kavrayıp öğrenmiş ve artık bu site deki yeni teşhis konmuş mg li arkadaşlara sen yardımcı olmaya çalışacaksın. 'örnek ben' bu yüzden araştırmanı muhabbetini ve sohbetini seni anlayan ve sana doğru bilgi verebilecek kişilerle irtibata geçmeni tavsiye ediyorum, mesela müzisyen bey, kendisinin bir müzisyen aleti çaldığını şahit olamadık ama insanlık konusunda güvenebilirsiniz. son olarak, çok da önemli bir hastalık değil ama mg hakkında bir çok yerde moral bozucu sohbetler ve şimdiki safhasını bilmediğimiz durumumuza göre yorumlar okumak "yapma ! " Teşhis konduktan sonra her kez gibi sende kullanacağın ilaçlar belli " şimdiki duruma göre kortizon, lansor (miğde ilacı) , mestinon." kas hastalarının almaması gereken bir takım ilaçlarımız var onlara dikkat edeceksiniz. çok geçmişler olsun moralinizi yüksek tutun yeter...