Bana önce 2 ay önce GATA sonra da peşine Hacettepe Üniversitesinde Myastenia teşhisi koydular,ilk önce bu hastalık için GATA ya gitmeyin,çünkü GATA Şuan yeni yapılanmadan dolayı karma karışık,Ankara'da iseniz Hacettepe'de Prof.Dr.Ersin Tan hocamız mükemmel, GATA da yutkunma ve konuşma kaybı nedeniyle 5 gün İVİC ve kortizon tedavisi gördükten sonra Özel bir laboratuvarda yapılan testlerin sonuçlarının 2 si negatif gelince Musk Antikoru istendi,sonuç Almanya'dan beklerken (sonucun gelmesi 3 hft sürüyor) Ersin hocaya ulaştım fakat sonuçlar gelene kadar ben bu seferde Solunum krizine girdiğim için Hacettepeye yatırıldım 8 gün kadar İVİC ve imuran tedavisi gördüm,bu arada musk antikorum pozitif geldi,Hacettepede bir bebeğe nasıl bakıyorlarsa size öyle bakıyorlar,ayrıca nöroloji bölümünün myastenialı yatışlı takipli hastaları için düzenlediği pilates Eğitimine de davet ettiler,kendi araştırmaları yanında yurtdışındaki en ufak gelişmeyi dahi takip ediyorlar,bana GATA da 60 mg kortizonu dayandıkları halde burda kortizon asla vermediler.Şuan 4 mestinon ve günde 2 imurana hayata yeniden başladım,Solunum krizine girmiş bir Myastenia hastası olarak lütfen Ersin hocamızla ve Hacettepe üniversitesiyle görüşmenizi tavsiye ediyorum...
Sadece boynumda bir uyuşma var hocama sordum kesinlikle stresten ve hastalığın kaygısından lütfen hastalığınızı unutun ilaçlarınızı için ve hayatınıza stres ve aşırı yorgunluktan uzak bir şekilde devam edin Dedi.
Ayrıca belki sizler biliyorsunuzdur ama beni hastaneden şiddetle uyardılar mestinonu Myastenianın Ağrı kesicisi gibi düşünün ve özellikle bu ilacı 1 dk dahi geciktirmeden alın,yanınızda su taşımanızı öneriyoruz diyecek kadar saati önemliymiş.
Herkese çokk geçmişler olsun diyorum...
Şifanın herkesin kendi beyninde olduğunu lütfen unutmayın...