Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2019'da engelli aylığına zam gelecek mi?

Kalem hanim ewde bakim parasi e dewlette yaziodu bu iki gundr kayt bulunanadi diyo simdi aylikta kasmda baglandi bi bilgn warmi nie simdi yazmiyo cewap werrsenz sewbrm tskler

2022 maasi evlenip aille reisi olan erkek icin muracati halinde %50 oraninda artar diye haberler duydum internet sitelerinde bu konu hakinda bilginiz varmi cevap yazarsaniz sevinirim

Bilgim yok böyle birşeyin olabileceğini kesinlikle sanmıyorum hatta ihtimal bile vermiyorum. Asılsız haberlere inanmayın.

2019 2022 zammı

Slm kalem Abla 2019 2022 maaşlarının zammı nekadar ne zaman acıklama yapacaksın

Arkadaslar yarin netlesir hepsi kalem hanim bilgilendirir size

Kalem kalem apla bi soru kafama takıldı yönetmenligi tekrar okudum göremedim degiştimi acaba
kafama takılan 2022 aylıgı alan biri herhangi bi sebeple aylıgı kesilirse sonradan tekrardan baglatırsa
5 yılı geçmezse rapor istenmiyordu 5 yılı geçtikten sonra başvuru olursa rapor isteniyordu

11 ci maddeydi galiba
daha önce okumuştum şimdi göremedim bi degişiklikmi oldu

Ocak 2019 'un engelli aylıkları belli oldu mu.?

Ocak 2019 'un engelli aylıkları belli oldu mu?

Selam arkadaşlar bugün eczaneye gittim ne kadar doğru bilmiyorum ama 65 yaş aylığını 1000 TL yapmış devlet bu 2022 yıl kapsıyor mu acaba 🤔 inşallah bizide içine alır 1000 TL maaş verirlerse çok güzel olur inşallah Kalem hanım

Yarın enflasyon açıklanacak hesaplar yazarim.

Slckagl

Biz yok hükmündeyiz oyuzden bize ufak bi zam var ocakta tahmini %10 kadar hepsi o.

yarın saat 10 acıklancak diyor posta gazetsinde

memur zamı falan

TÜİK enflasyon oranlarini her ayin 3 unde saat 10 da açıklıyor .

Ama maalesef tuik gerçekleri saptırıyor ve saray baskısı altında düşük oranlar açıklıyor.

2022 maaşı

2022 maaşı belli oldumu ben 100/89 raporum var maaş zaamı var ise ne kadar oldu

Yaslilik 65 yas ayligi 603 lira olacak soylenen erken emekli olup bin tl altinda maas alan emeklilerin maasi bin lira olacak

Ya arkadaşlar bu hesap bu kadar uzayip sanki binlerce lira zam gelecek bn bir ay õnceden dedim ya723 yada 744 tl bu hic daha unutlanmayin okey hepsi bu

yaşlılık aylıgı gibi 1000tl olmadı sanırım bizimkisi kendileri bilir

Arkadaşlar yeni 2022 maaşları belli oldu. %40 ile %69 olanlar 480 tl. %70 ve üzeri olanlar 720 tl. Bu miktarlara 1 aylık fark dahil değildir.maaşlar %10.7 oranında arttı.

Üst Alt