Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 maasi evlenip aille reisi olan erkek icin muracati halinde %50 oraninda artar diye haberler duydum internet sitelerinde bu konu hakinda bilginiz varmi cevap yazarsaniz sevinirim
Kalem kalem apla bi soru kafama takıldı yönetmenligi tekrar okudum göremedim degiştimi acaba
kafama takılan 2022 aylıgı alan biri herhangi bi sebeple aylıgı kesilirse sonradan tekrardan baglatırsa
5 yılı geçmezse rapor istenmiyordu 5 yılı geçtikten sonra başvuru olursa rapor isteniyordu
11 ci maddeydi galiba
daha önce okumuştum şimdi göremedim bi degişiklikmi oldu
Selam arkadaşlar bugün eczaneye gittim ne kadar doğru bilmiyorum ama 65 yaş aylığını 1000 TL yapmış devlet bu 2022 yıl kapsıyor mu acaba inşallah bizide içine alır 1000 TL maaş verirlerse çok güzel olur inşallah Kalem hanım
Ya arkadaşlar bu hesap bu kadar uzayip sanki binlerce lira zam gelecek bn bir ay õnceden dedim ya723 yada 744 tl bu hic daha unutlanmayin okey hepsi bu
Arkadaşlar yeni 2022 maaşları belli oldu. %40 ile %69 olanlar 480 tl. %70 ve üzeri olanlar 720 tl. Bu miktarlara 1 aylık fark dahil değildir.maaşlar %10.7 oranında arttı.