Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2019'da engelli aylığına zam gelecek mi?

engellilerbiz sitesi hükümeti devleti kötülemelerine niçin izin veriyorsunuz

burası siyaset yeri değil

Vallahi kardeşim70 ve ustu 744 olur bn yanilmam taaa enbaşta aralik ilk gunlerinde demiştim yine ayni diyorum öyle fazla hesaba gerek yok inşallh bin lira olur ama sanmiyorum

Bende 650,2 tl aliyorum Allah devlete millete dert vermesin

Mirhat kardeş kim siyaset yapti yorumlarda goremedim eski yorumlari dersen cok gordum oy vermeyelim secim zamani diyenleri coook gordum o zaman nerdeydin

rıdo diyo ya babası ekmek parasını borç alıomuş
bukadarmı kötü yani türkiyenin hali

Haklısın

Bencede çok haklısın ben akp liyim oyumu her seçim verirdim artık yok oy onlara tayyip Bey damadı nı düşünsün ancak bizler enayi yiz zaten napalım bu devlete gazi yaranır engelli yaranamaz üç kuruş paraya göz dikiyor tayyip ve Bakanları

E devlete yansıdı aralığın son haftası 433.68 lira vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)

Gulo 34 e devlete ne yansidi yzde 72 raporu olanlar kac alck bi bilgnz warmi

sawas.bbt bilmiyorum benim oran %49

2 ocaktan sonra sevgili Kalem net bir bilgi verir arkadaşlar acele etmeyin

Merhaba çocuğum 4’5 yaşında 100/98 raporu var 433.68 tl maaş yattı normal mi değilse ne yapmam gerekir

Ağır engelli evet bile olsa rapor 100 de 100 bile olsa 18 yaşından küçüklerin maaşı %40/%69 maaşı ile aynıdır. Yani 433 liradır. Doğru yatmış. Ama zamlanacak inşallah

ben 144 aradım ayın ocak ayın 5 dekkelenler cuma günü cekicekmiş 4 de

yok yani hükümeti devleti yerden yere vurmak serbest
ben hükümeti biraz övücü sözler söledim yazılarım silinmiş

şu andaki hükümet engelliler açısından en iyisidir.

YÜCELER YÜCESİ YÜCE ALLAH DEVLETIMIZE MILLETIMIZE GÜÇ VERSİN KIYAMETE KADAR T.C İLELEBET VAR OLSUN DÜŞÜNSENİZ YA BİR MEZARLIGA GITTIGIMIZE DAHİL Fatiha okuyup tanidigimiz tanimadigimiz bütün ahirete göç etmişlerin ruhuna bagışlıyoruz bu hangi devlette var bu tevazu şükürler olsunki bu topraklarda dogmuş bu topraklarda gömülecegiz

Şu maaşlar netleşsede çok iyi olcak üyeler bir birine kavga ediyo bir öyle degil bòyle olcak biri sen bilmiyon böyle olcak diyor arkadaşlar burada 3 5 gün kaldi kalem abla maaşlar netleşip netleşmez buradan bilgi verecek zaten o yuzden bir birimizi üzmeye değmez buğun arkadaşmizi askıya almişlar neyse tekrar sòyluyorum 3 5 gun sonra maaşlar belli olcak

Kardesim bunun fazla hesaba geregi yuzde 70 ve üstu 723 tl ile 744 tl arasi kesin bu egerki şubatin 5 kadar mhp nin önergesi gecerse cok fark olur

arkadaşlar, 3-5 Ocak'ta 2022 aylık miktarlarını sabit başlıktan ilan edeceğim. az sabır.

yorgun dadaş
kısacası başka seçenek yok. 2022 aylık miktarları belli olmadı diye 2022 ödemeleri bekletilemez.
memur katsayısı enflasyona göre yendien düzenlenecek. bu işlem ocak ayının ilk haftasında gerçekleşecek.
bütçe kanunu henüz resmi gazete!de yayınlanmadı. bu da sanırım yarın yayınlanır.
2022 aylıkları bu veriler resmileşmeden belirlenemez/aylık hesaplaması yapılamaz.

ocakta 2018 yılının ilk altı ayı üzerinden ödeme alacaksınız ama, şubatta ocak ayının zam farkını şubat maaşı ile birlikte alacaksınız nasılsa. sizin için kayıp olmayacak yani.

kıbrısda engelli maaşı

MVL44k.jpg

ocak 2019'da %22.5 zam yapılacak. 1900'larda olur büyük ihtimal.

Türkiyede gerçekten engelli maaşı çok az nasıl geçiniyorsunuz acaba devlet bir düzenleme yapmasi gerekiyor.

Üst Alt